Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В рамките на година Кубрат Пулев ще се боксира в София, съобщиха мениджърите на европейския шампион "Зауерланд" пред бТВ.

С кого и за какво ще се бие боксьорът ни №1, който вчера си върна европейската титла след 12 съкрушителни рунда срещу британеца Дерек Чисора. Пулев спечели с 2 на 1 според съдийското решение. 

Срещата на Кобрата в България ще се състои в Арена Армеец. Това е голяма мечта на шампиона от години. Сега предстои планиране.

"Има време за всичко, време за тренировки и време за размисъл", отбеляза треньорът на Пулев Ули Вегнер.

Самият Вилфрийд Зауерланд отбеляза, че мениджърите изключително доволни от последния мач, който определиха и като най-добрия досега.

"Впечатлен съм от дисциплината на Пулев, от израстването в защита, от поведението на ринга и от тактическата му мъдрост. Ние знаехме, че той ще се завърне още по-силен и пораснал след загубата от Владимир Кличко", каза той.

Преди малко "Зауерланд" пуснаха в страницата си във Фейсбук подбрани моменти от вчерашната среща:

Ключови думи

Коментари

Браво.Следващият път да си световен шампион в тежка категория.Успех!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.