Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вегани и вегетарианци протестираха днес на столичния бул. "Витошка". Момичета по бельо бяха полегнали в огромни тарелки, опаковани като месо от магазина. Протестът е под наслов "Месото е убийство".

Акцията на недоволните от консумацията на месо включваше много изкуствена кръв.

Участничките в демонстрацията се разположиха сами тарелките си.

На обагрена в червено маса протестиращите изиграха кратка сцена - поръчване на ястия от човешко месо в ресторант.

Сладкиши, имитиращи пръсти, поляти с червен сироп, имаше и за демонстрантите, и за част от любопитните минувачи, решили да пробват веганската иначе храна. 

Вида на "пръстите", поляти с "кръв" не спря любопитните да пробват сладкиша.

Активистите подчертаха, че не искат да насилват хората да не ядат месо, но че според тях животните страдат, а употребата на месото като храна е убийство.

 

Ключови думи

Коментари

Когато е за идиотизъм, и ние можем!

Види се, че никога не са клали животно.

Боре

Тия не колят, купуват от магазина ...и плюскат ...

Тия що не си пасат кротко !?

Това е много важно събитие.Остана ли малоумие, за което да не сте ни информирали?

gh

Видях веган с КОЖЕНО яке, видях и много други вегани с КОЖЕНИ обувки (естествена кожа). Най-вероятно и носят колани... също от кожа - да, животинска кожа.. Може да не им ядат месото, ама ги дерат за останалото, нищо, те ще възстановят после животинките, важното е да не ги ядат.... Сигурно и носят зимата ботуши от естествена кожа с вълна от вътре? (или си носят гуменетките и вмирисаните маратонки) и кожени ръкавици... Лелелеее, какви вегани си имаме, също като псевдо-политиците ни!

haha

как разбра кожено ли е или изкуствена кожа, ходи да ги опипваш ли? перверзник, ходил да гледа какички по чорапогащи!

Утре протестна акция под ндаслов "Не пасете тревата на бъдещите ни паржолки"

MARIA SALVADOR

Клуб Зет, има един потребител, който ви нарича КлоЗет. Изкушавам се последвам светлият му пример!!! МНОГО се изкушавам!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО, КАК МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТЕЗИ СНИМКИ??? Това е безумие. А сега по същество. Първо, наричането на някого " убиец" понеже, видииш ли, не пасе люцерна, а хапва телешко е намеса в ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА на личното пространство. Второ, това е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Пряка при това. Ние, които ядем месо, тези `убавци не ги квалифицираме. Не ги наричаме убийци. Публично при това. Всеки е свободен да прави, каквото желае. И да не пречи на останалите. И трето. Редовно пишещите и четящите в този сайт знаят, че съм лекар. И именно като такъв ще си позволя " волността" да припомня, че преди известно време СЗО обяви, че ВЕГАНСТВОТО И ВЕГЕТАРИАНСТВОТО СА ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ДЕВИАЦИИ- ОТКЛОНЕНИЯ ДЕМЕК- ОТ НОРМАЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ. Толкова по въпроса. Благодаря за вниманието и приятен апетит! Да, ям месо, нося кожи. Аз съм " убиец", благодаря. Едно време прабаба ми Йована казваше: " Жена, дето не може да си заколи петела за ориза и кокошката за супа- хич не ми я хвали!" Ех, тия вегетативни варвари. Все по- трудно ми е да ги разбирам и да не ги презирам!

Тъпа си като галош. Веганството и вегетарианството били психични заболявания, а хомосексуализмът бил най-нормалното нещо на света. Лъжеш, че си лекар. Иначе нямаше да си толкова гола вода по въпроса.

Що за щуротия! Тези не знаят ли, че съвременният човек се е "очовечил" в праисторията с консумация на месо!

А в този вид демонстрацията(явно скандализираща обществото) разрешена ли е от Столичната община? Или на националния празник на Франция да монтираме гилотина, която е наказвала "враговете на революцията" - противниците на обществения прогрес!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.