Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Певицата, актриса и писателка Ваня Щерева преиздаде за 5-път нашумелия си роман "Образцов дом". По този начин авторката отбелязва 10-годишнината от първото издание на книгата в "Сиела" и ще го отпразнува на 19 май от 19 ч. в София Лайв клуб.

По случай юбилея  и петото издание, както и за радост на феновете (и най-вече на верните си фенки) Щерева е написала 10 нови глави. "Това е старият обичан Образцов дом, в който живееха 30-годишните героини, в чиито вълнения много читатели разпознаха себе си. Сега Юлия и Петя са на 40. Какво се е променило за десет години? Изобщо, променило ли се е нещо? Срещнаха ли любовта? Успяха ли да бъдат щастливи? Още ли обитават Образцовия дом или се е разпаднал? Поумняха ли? Остаряха ли или все още са онези щури момичета? Съществува ли бъдеще? И може ли да се разчита на него?", пита риторично авторката и обещава да отговори на тези въпроси в новото издание.

Като бонус към петия "Образцов дом" Ваня Щерева & приятели са заснели късометражен филм, в който героините Юлия и Петя оживяват извън читателското въображение. В ролите: Стефания Колева и Карла Рахал. 

"С появата си този роман разклати стените на някои литературни стереотипа. Някои побързаха да предрекат, че книгата нямало да издържи проверката на времето. Десет години по-късно и няколко изчерпани издания "Образцов дом" на Ваня Щерева стои все така стабилно и продължава да посреща нови и нови читатели. Защото е построен върху здравата основа на едно разбито момичешко сърце", казва по повода писателят и директор на "Сиела" Захари Карабашлиев.

Ключови думи

Коментари

Вяра

Писателката????? Много моля! Тази жена съвсем скоро участваше в "Стани богат" , в тандем с още един "писател". И двамата демонстрираха кокетно такава интелектуална сиромашия, че ми настръхна косата! Като онзи чукча от вица - нищо не бил чел, ама иска в литературен ВУЗ. Ще учи за писател, а не за читател! Дали е "писателка", "певица" и "актриса", не аз ще давам оценка. Но каката явно добре се продава, пък и тази статия подпомага "алъш-вериша" .

e.tonev

Ако прочетете книгата, ще видите, че е наистина хубава. И това, че се рекламира добре, също не е лошо - в този свят без реклама нищо не става.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.