Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Участието на авиацията в парада за Гергьовден по традиция привлича най-голямо внимание. Благодарение на българските ВВС и телекома Макс Клуб Z излъчи онлайн стрийминг от въздуха по време на шоуто. Това стана възможно заради свръхбързата 4G мрежа на мобилния оператор.

ПРОПУСНАХТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПАРАДА ОТ ВИСОКО? ЕТО ГО! (ПЪЛЕН ЗАПИС)

Сега ви предлагаме и някои спиращи дъха снимки от изпълненията на родните авиоасове. Кадрите са предоставени от Военновъздушните сили на Република България и Макс.

Спартан и Ан-30
Ми-17
МиГ-29 и Су-25
Пилатус
Участниците в парада.

 

Ключови думи

Коментари

OKTAGON

Да живей НАТО-то с руско оръжие от пред 36 години!!! Добре, че беше Тато да накупи това, което гледаме все още!!! ;)

цъ

Добре,че дадохме танковете на македонците.

MARIA SALVADOR

Не искам никого да огорчавам, но шоуто на авиоасовете беше вчера. В небето над Червения площад в Москва. А нашите пилоти дано имат достатъчно летателни часове поне за да поддържат форма!

ШОГ! БОНБА!

УЖАС! Кой знае колко софианци отдолу са се насрали от могъщите съветски самальоти! Както американците в Черно Море!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.