Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският музикант Принс е бил болен от СПИН. За болестта си той разбрал шест месеца преди смъртта си, пише британският вестник "Дейли мейл", позовавайки се на американския таблоид National Enquirer. Според изданието музикантът е имал ХИВ от 90-те години, който се развил в СПИН преди шест месеца.

ПУРПУРЕН ДЪЖД В НОЩТА, В КОЯТО ПАРИТЕ НЕ ЗНАЧАТ НИЩО (ВИДЕО)

Принс не е оставил завещание. Той почина на 21 април на 57 години. Полицията намери тялото му в асансьора на дома му край Минеаполис. До този момент няма доказателства, че причината за смъртта е самоубийство. По тялото му не са намерени следи от насилие.

Възможно е музикантът да починал от инфекция, с която организмът не могъл да се справи, тъй като имунната му система била унищожена от болестта.

След аутопсията тялото му беше върнато на близките му, след което кремирано и погребано в много тесен кръг от най-близки хора.

Други версии за смъртта на певеца, с които различни медии спекулират, са предозиране с болкоуспокояващи и преумора.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.