Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кремираха Принс на кратка и скромна церемония. Попиконата бе съпроводена в последния й земен път само от близки роднини, музиканти и приятели, предаде Би Би Си. Сред избраните да присъстват на погребението са били сестрата на Принс Тика Нелсън, басистът Лари Грахъм и барабанистката Шейла Е.

Пред имението му продължават да се стичат негови фенове, които го оплакват. От семейството подариха на някои от тях снимки и фланелки с името на Принс.

Причината за смъртта на легендарния певец остава неизвестна. След аутопсията полицията направи изявление, че няма никакви данни за самоубийство, както и за насилствено отнемане на живота му.

За последен път Принс е бил видян около 8 часа вечерта в сряда у дома му. На сутринта около 9,30 часа е бил намерен в безсъзнание в асансьора от хора от персонала в имението.

Все повече като най-вероятна версия за внезапната кончина се сочи предозиране с наркотици. Но точната причина за смъртта му ще стане ясно след изследвания, които могат да продължат и месеци. 

Ключови думи

Коментари

Сестрата Тика, басистът Лари, барабанистката Шийла и дилърът д-р Д.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.