Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цялото съдържание с всички видеокарикатури на Чавдар Николов вече са качени в негов собствен, а не продуцентски канал във VBOX7. Това обясни пред Клуб Z мениджърът на компанията "Нет инфо" Христо Христов.

"Той ще може да си качва видеата където и когато си поиска. Единствената разлика е, че ние вече няма да плащаме за това", обясни той.

ВСИЧКИ КАРИКАТУРИ НА ЧАВДАР НИКОЛОВ ОТНОВО СА ОНЛАЙН

Христо Христов уточни, че компанията непрекъснато прекратява продуцентски договори, когато има проблем с гледаемостта.

"Буквално постоянно това се случва. Даже договорът с Чавдар Николов е изтекъл още в края на март и не е подновяван. Разбрахме се обаче и епизодите, които са направени след това, да ги платим, въпреки че няма договор", посочи Христов.

Той призна, че реално по казуса с "изтриването" на видеокарикатурите е била допусната грешка.

"И ние сме за бой. Реално съдържанието си има лайфтайм. Като мине, дали го има или го няма, то вече е консумирано. По целия казус имаше абсолютно трагична комуникация и със самия Чавдар не бе коментирано по правилния начин. Това доведе до този резултат", каза Христов.

Вчера карикатурите на Чавдар Николов бяха изтрити от VBOX7, а всички публикации за тях в сайтовете Vesti.bg и NovaNews също изчезнаха. Съдържанието на последната видеокарикатура, излъчена вчера сутринта по Нова телевизия, провокира обвинения в цензура. Последното видео изобразяваше премиера Бойко Борисов в компанията на Динко и Перата и знаме със свинска опашка. Това доведе и до организирането на протест #СтигаВечеСвинщини в петък в 12:30 часа в градинката "Кристал".

"ЗАЛИЧАВАНЕТО" НА ЧАВДАР НИКОЛОВ ПРОВОКИРА ПРОТЕСТ: #СТИГАВЕЧЕСВИНЩИНИ

Според Христо Христов в случая не става дума за каквато и да е цензура и за опит за прикриване на съдържание.

"Карикатурите останаха в канала в YouTube, не сме ги махали оттам", добави той. 

Премиерът Бойко Борисов също отрече да има нещо общо и определи целия случай като "удар срещу него".

БОЙКО БОРИСОВ: ВСИЧКО ТОВА Е УДАР СРЕЩУ МЕН

Малко след изявлението на премиера, последва такова и от изпълнителния директор на "Нова Броудкастинг Груп" Дидие Щосел, който също пое отговорност за скандала.

ШЕФЪТ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ИЗВИНИ НА ЗРИТЕЛИТЕ И НА ЧАВДАР НИКОЛОВ

Ключови думи

Коментари

котурака Бундук

Ристьо..Ристе...Ристенце...Ако си мъжкар,кажи на шефката си Радосвета Радева,агент "Карак",да излезе и да каже нещо смислено!А,ти,се скрий изпод комунистическия и кринолин!Безинтересна,сива мишка си,Ице!Бегай в мазето!

Ама да не си помислите, че Боко има нещо общо с цялата #svinshtina!? Неее нищо общо няма. Само държи кола със свинската опашка..... и много мрази карикатури за него

4/16/[email protected]

Той "Боко" е виновен за целия преход - за раздаването на куфачетата,за "нашата"приватизация ,з прода-РЯ-ването на държавата на руски,американски и всякакви други "дружеста",за високите цени на нефта, газа, електричеството, за лошото време, за силни вятър, за наводненията и т.н.!?! Истината е, че колкото да ви е яд на Бойко Борсов, той на този етап няма конкуренция! Ако пик.те повече, тотално ще решим въпроса с газа!

Що,

на теб дали ще ти е приятно да се базикат за щяло и нещяло!

За пари става дума, братя, винаги е за пари!

е

е как поемат отговорност без оставки?! Веднага и тоя от нетинфо и другия от Нова тв трябва да си подадат оставките. Ако излезе, че в цялата работа наистина не е замесен Борисов или ГЕРБ, то тия трябва да напуснат медийното пространство в България. Това е срамота да се прави подобен ажиотаж!

КлоЗет

Христо е пич, но в случая нищо не зависи от него. Той е пионка там, благодарение на тате. За жалост няма нужните качества, за да се справи и маже в поредния кризисен ПР. Самият факт, че договора е изтекъл и две седмици нищо не се случва, а ненадейно и рязко става целия този панаир, можете да се досетите :)

На тоя бездарията не ги гледах и кога ми ги пущаха малоумните Анка и Викторчо на готово сутрин, камо ли да ходя в някакъв си бокс да ги търся и гледам. Пълен бездарник.

е

плюс това, да не забравяме контекста, в който Ч.Николов започна видеокарикатурите в Нова тв - това беше атентата срещу Шарли ебдо и повечето медийни експерти тогава споделиха, че въпреки ниския рейтинг и тиражи на карикатурите(както Шарли) те имат много важна част от общестевното пространство и са важни за здравото политическо състояние на обществото. Сега 1 година по-късно ТЕ ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНАТА СВИНЩИНА!

Глупост

Когато си демократ, не можеш с постоянна и целенасочена сатира към един и същи премиер, да прескачаш границата на човешкото му достойнство, като използваш частично истина, гарнирана с повече внушения!​ Това е революционен екстремизъм от руски тип!

хм

може,може...не си гледала френската сатира към Мария Антоанета и Луи ХVІ през 18 век. Осмиването, надсмиването над проблемите е нещо свещено. Така се изпуска парата в едно общество. Премиерът няма как да получи СБЛЪСЪК С РЕАЛНОСТТА, ако няма карикатури или придворни клоуни. Който не го разбира това, свършва на гилотината! Бойко да си качва карикатурите във фейса и да пита РЕСОРИТЕ - защо аджеба съм под свинската опашка. Дали случайно не се превръщам В ЛИСИЦАТА, КОЯТО ПОДПИРА НЕБЕТО, за да не завали. Борисов трябва да признае, че има мигрантска криза и сме безсилни да спрем всичко и всички, които мърдат. Да признае, че всички сме хора и има хуманни принципи, които също са свещени. Тогава може би ще диша по-спокойно.

Павлик Морозов

А ето го и този онйалняната версия на бедров. Началниците му пръднаха, тоя се насра. Кой те пита тебе бе чавдарче недоклатено?

Б.Борисов

Много ме е страх от протести, но ще го опраскам по друг начин! Карикатури ще ми прави, че и филмчета!

тука е така

Шапка ти свалям!

Мадър Факър

Дружеството миноритарен акционер е на Христо Христов (син на съпругата на собственика на Дарик радио Радосвет Радев от първия й брак).

Радев

Жестоко насиране с продължаващо омазване. А карикатурите на Николов гледам имат средно по 25-30 000 гледания, което не виждам как кореспондира с тезата "недостатъчен рейтинг".

за мен карикатурите му са тъпи. сегашното ми прилича на реклама

8

Тиквата каза че одобрява карикатурите, и сега (вече спокойни) всички се надпреварват да поемат вината. Това е Азия, а не Европа.

тука е така

Ама никаква цензура няма,НИКАКВА.ЩО не изтепасате Виктор и Ани да ви кажат как от БТВ на 3месеца и плащат,а заради не гледаемост от КОЙ ги махнаха. Гнусни сте !!!

Абсолютна мизерия е да работиш с някой или за някой в България, такива простотии няма никъде, ама никъде. Нещастници.

Николов

Както е тръгнало всеки да се саморазобличава ,след като излезе ДИРЕКТИВАТА-някой ще си направи накрая харакири, белким повярваме ,че не е имало цензура.

doni

Ей, голяма пушилка с тези карикатури! Аман от глупости в тази държава!

"Днес съсела /в оригинал Кремъл/ е изправен срещу непозната информационна реалност, в която опонент е самата околна среда" /по Олег Кашин/

събав

Ако съм на негово място, целия канал отива в Ютуб, и а са посмели да качат нещо във бокса, а дело. За какво да им привлича импресии и посещения?

Петя

Яко се оплетоха в лъжи горките, като върховния главнокомандващ от Банкя

до СИКаджията, написал под "глупост"

Абе, мутро СИкадгжийска! Абе, неграмотен и тъп като куха банкянска кратуна лизач на охранени ГЕРБаджийски задници! Какво достойнство при банкянската мутра бълнуваш и какви пет лева бе, мерзавецо БОСТАНджийски? Този ли неграмотен пожарникар, охранител на правешкия говедар и масов убиец - Тодор Живков, както и на мадридския комарджия, този ли наркотрафикант, крадец на коли в Унгария, собственик на фабрика за незаконни цигари, рекетьор, търговец на жива плът, ненаситен и корумпиран до безбожие престъпник, този ли формен простак свързваш с понятието "достойнство" бе, мутро СИКаджийска? Я грабвай парцала и тичай в банкянските и боянските клозети да измиеш ПИКнята и фекалиите на ортаците - агентите Сава и Буда! Все ще изкараш някой лев! Във всеки случай, мутро СИКаджийска, дето нещо се опитваш да го играеш адвокат на Боко тиквата, нещастната ни държавица не помни в цялата си история такъв срам, резил и такова падение - да я управлява една мутра от подземния свят, верен член на престъпната и кървава комунистическа партия, измамник, изпечен лъжец и особено коварен и двуличен "коалиционен" партньор! Нищо, че все се намират глупаци като теб, които му вярват!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.