Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Видеото бе дълго само 16 секунди. За първи път бе излъчено тази сутрин в предаването „Здравей България“ на Нова телевизия в редовната рубрика с видео карикатури на Чавдар Николов. В момента обаче този клип не присъства нито на сайта на NovaNews, нито на платформата за видео споделяне VBOX7, която е част от групата на Нова. Обикновено видео карикатурите се качват и на двата сайта. Така стана и тази сутрин, но...

Няколко часа по-късно видео карикатурата е била свалена, но следите не са заличени успешно и все още се виждат. Клуб Z успя да възстанови видеото и може да го видите по-долу. Сега за самия клип:

В началото на черен фон се появява надпис:

681

КОНСКА ОПАШКА

В следващия кадър се вижда Хан Аспарух, който развява конска опашка – символ на прабългарите, следван от своите воини. Музикалният фон е „Българска рапсодия Вардар“ от Панчо Владигеров.

Следва нов надпис на черен екран:

2016

СВИНСКА ОПАШКА

Музиката вече е различна – инструментал от Момичето с перлените коси“ на унгарската група „Омега“, която обаче в България е популярна и като „Батальона се строява“. В кадър вече е Бойко Борисов, който развява свинска опашка, а зад него се разпознава Динко, следван от друго здраво момче, приличащо на арестувавия в Бургас Перата.

Ако напишете в Google "Здравей България свинска опашка", ще получите резултат. Той изглежда ето така:

Ако решите да кликнете върху линка обаче, ще бъдете информирани, че такава страница не съществува:

Опитахме да открием клипа и във VBOX7 с линка, на който го гледахме сутринта:

Не е известна причаната за свалянето на клипа. От ПР отдела на Нова телевизия обещаха да се запознаят със случая. Клуб Z ще публикува тяхната позиция, когато я получим.

А вие може да гледате откъс от днешното издание на "Здравей България" от YouTube канала на Клуб Z.

 

Ключови думи

Коментари

дзън

Цар Борисовъ,не долюбва хич Ч.Николов и Комарницки,но чак да ги цензурира...Лошо!

Импала

Аз го гледах преди 2 часа.

Е,и!?

Много е просто - Ръководството на Нова е получило по куриер филии със свинска мас и навита на кравай върху тях варена свинска опашка и са решили, че трябва да се хранят "разумно"...

Похватите на ДС

Махнали са го за да си кажат хората че Бойко го е махнал.

Въх!До 16 часа не излизай навън,че е много топло!

ОТАН

Браво! Много хитър! По герберски...

Бойко не е толкова тъп. Тарикат мъж не писка. Иначе ще направи клипа популярен. Това не пречи на Нова, да се държат така сякаш Бойко им е пратил СМС

Активно мероприятие уелкъм Моника

1. НоваТВ маха клипа 2. Клубзет Сега Дневник Медиапул Сега Оффнюз пискат. 3. Клипа макар и тъп е по всички медии.... Серго се кандидатира за лидер на БСП. Моника отново работи на територията.

ПЛАМЕН ИВАНОВ

ВСИЧКИ КЛИПОВЕ НА ЧАВДАР НИКОЛОВ СА СВАЛЕНИ ОТ ВБОХ 7! НЕ САМО ДНЕШНАТА!!!

NESAMSUNG

този първият с косата не е Бочко,....да не си помислите, че е той,..!?!

hi hi

няма как , бедна ни е фантазията...!

И аз дълго се чудих на тая коса. Трябваше ми време за да схвана че аФтора се е опитал да нарисува каишка за кабели.

Лаборантът

Не може всеки жизофреник да се изпразва в общественото пространство и да печели много пари от това! Нали искаме нормално общество, а не война?

пинко

и стабилна държава

Чавдар Николов се е разкаял, изтрил е всичките си клипове и сега търси висок мост или въже

РАДАНПКЪНЕВ

БОЙКО Е ХАКНАЛ ПРОФИЛА НА ЧАВДАР НИКОЛОВ. ХИБРИДЕН ГАДНЯР!!

hi hi

Да не би да имаме пълзяща диктатура? Като съседите!? Неее не може да е така,ние сме демократи...

БХК

Главния прокурор да се самосезира и да направи обиск в Банкя. Да проверят в памперса на малкия Бойко. Там е клипа.

Тато си имаше Малък Тошко, Боко со има Малък Боко!

Некой пак търси под вола хипопотамче. Не разбрахте ли бе. Няма смисъл. Не се мъчете.Първо нищо няма да намерите. Второ и 5 годишно слонче да намерите, след три месеца пак Бойко ще е премиер.

"Не е известна причината за свалянето на клипа. От ПР отдела на Нова телевизия обещаха да се запознаят със случая. Клуб Z ще публикува тяхната позиция, когато я получим".Ще чакаме!

Некадърността ражда чудовища. Винаги!

Радев

Мекерето Щосел е пръв приятел на Тиквоча. Затова винаги, когато гостува в Нова въпросите се знаят предварително, а селянчетата Анка и Вики гледат като препикани мушката и си налягат парцалите.

DLP

Журналистите от Клозет.з, стига сте се занимавали с интриги и внушения. Това си е работа на Нова защо са го свалили този видео клип. Опитвате се да манипулирате и създадед някакви внушения. Вашият сайт се превърна в клозетните сайтове на Пеевски. Престанете и започнете да пишете статии с качеството на тези от БиБиСи.

b.krustev

Ако имате някакъв проблем, защо просто не четете БиБиСи? Сигурен съм, че там редовно ще ви информират за всичко, случващо се у нас, и то с професионализъм.

Довиждане,Dолен Lепкав Pлужек!

repeater

Четвърта година подред г-н Бойко Борисов обикаля всички възможни медии и обяснява, че причина за карикатурите във вестник "СЕГА" е намерението му да отстрани газовите посредници(!!!). Една неистина, повтаряна стократно пред милионна аудитория, си остава неистина. Тъй като никой от така наречените журналисти не се сеща да попита и другата страна, т.е. мен, ползвам правото си на отговор тук. Г-н Борисов, това Ваше твърдение е невярно. То или е резултат на заблуда, на сбъркана ценностна система, на ненаучени азбучни уроци за свободата на мисълта, словото и образа, или е откровена лъжа. Карикатурите във вестник СЕГА никога не са зависели от ничии частни, корпоративни или партийни интереси. Те винаги са били такива каквито са, много преди да се роди идеята на определени кръгове да Ви "появят" в българската политика. Ще продължат да бъдат такива и след като излезете от нея. Христо Комарницки

ценЗОР

Питали Чавдар Николов в едно предаване някой не е ли протестирал срещу това, което е нарисувал. Казал – не. Но Любо Дилов, с когото участвали и който беше главен редактор на „Новинар” казал – те на теб не са се обаждали, на мен се обаждаха.

Клобзет си спретнаха един малък персонален Костинброд. Сега очакваме да видим Кой ще поведе БЪЛГАРИЙ С ЦЕНЗУРА. Финала го знаем - Софарма минава в ръцете на Пеевски, Оги Донев в Белград.

То па страшния клип. Такива мога да правя по 25 на ден.

Е, направи де

Е, направи де... Бот!

ОТАН

И ББ така си мисли - че може да управлява. То затова сме на такова дередже. Колкото си по-прост, толкова по-лесно ти се вижда всичко.

DLP

А Клозет.з кои обслужват? Толкова е очевидно, че се мазнят на ДСБ и Радан.

Мазнят се друг път, повтарят като папагали квото е в обращение.

И Христо Иванов вече се изказал че ВЛСТТА свалила клипа. Ххахахахахххааа колко сте безпомощни - удавник за сламка

тука е така

Ако Бойко е отговорен за това,му пожелавам да е първия премиер министър на Б-я в затвора,не заради това,а за много други неща!

много умно, само така!

"Медиите излязоха виновни, че са преекспонирали Динко" - Не "излязоха виновни", те СА виновни. Погледнете статиите и коментарите под тях. Къде се обсъждат законите ни по темата? Ами в коментарите. Къде е празното лозунгарстване? Ами в статиите. Журналистика с главата надолу. Или може би журналистика, съзнателно правеща се на тъпа?

DLP

Кажи го това на тези двамата работещи за този сайт - b.krustev и s.djam. Може би Оги така ги учи да пишат?

nato

Добре де, а Бойко някой караше ли го да благодари на динкоидите и да ги легитимира по всякакъв начин? Вместо да направи така, че институциите да си изпълняват задълженията?

Дъ ге

Дори,бай ТодАр от Правец,не си позволяваше такава цензура!Бойковизма удря в земята живковизма в това отношение!СЕГА,цветановите парламентарни хрътки,ще спретнат едно медийно законче с рестриктивни функции.Стрина Цветка Караянчевата,отново ще е в първите редици!Тя и Цецу,най-много отбират от медии из гербъвата сбирщина.Ще видят СЕГА рисувачите,кон боб яде ли!

А, наздраве!

Остап Бендер

Ако това мероприятие има ПР успех, ще стане модерно всеки некадърник да качва съдържание в мрежата, после сам да си го маха, докато двама-трима наемници викат : Помооощ, бият Паниковски.

тука е така

Незнаех че на село имало интернет.

За клубарите знаем, но и Христо Иванов се доказва като едно доста елементарно парче. На негово място бих изчакал. Има поне 100 прозаични и по-вероятни причини клипа да го няма.

рури

да и целия профил на Ч.Николов също

Бедровчето и козет удариха ново дъно в пропагандата в името на Раданча разнира се .

тука е така

Препоръчвам,макар че не е правилно на КлубЗ,да започнат да правят цензура на диваците,с добро 25г нищо не става,само се сменят разни аборигени.Чавдар Николов беше доказателство че хващаше точно нишката на проблемите и българските,а и световните,което беше много хубаво,защото ние обичаме винаги да се ограничаваме само с българската политика,а ние сме част от света,плурализма изкривява прекалено много средата,до там че едни са по-равни от други.

Обективен

Айде махнете поне от заглавието "Нова свали". Разбра се че телевизията няма нищо обшо. Или са ви платили за време!?

УЖАС!БОМБА!ШОК! Чавдар Николов е намерен в безпомощно състояние, гол и изнасилен със свинска опашка в задния двор на кооперацията в която живее... Вече всичко е ясно. Борисов е...

Като свински черва, не опашки :), са навързани позицията на песовете за мигрантите, "динковизацията" на Моника веле, публикациите в присъдружните и местни медии, Петното-Перата, БХК, ...

"Предварително поднасям извинения за това, че няма да коментирам думите на г-жа Седларска. Занимава ме друго. Вчера Българският хелзинкски комитет публикува на сайта си обвинение в насаждане на омраза и беззаконие спрямо бежанците и емигрантите от страна на министър-председателя. В него се търсеше обществена подкрепа, след набирането на която то да бъде изпратено на главния прокурор. Обвинението беше основано на думи на Бойко Борисов, приведени като непълен цитат с две съкратени части. Парадоксално или не, но в първата съкратена част от изявлението на Борисов всъщност се съдържа призив да не се превишават правата и (да не се нарушава) закона, защото това е опасност. По-нататък министър-председателят заявява, че всяка гражданска доброволна дейност трябва да бъде координирана с Гранична полиция, тоест не самоволна и произволна. До този момент не съм видял нито една реакция срещу манипулацията на Българския хелзинкски комитет, премълчаваща истинското съдържание на изявлението на Борисов и подменяща същината на смисъла му. Вместо това множество медии, включително и такива, претендиращи да не са бухалки или сензационалистки, възпроизведоха безкритично обвинението на Българския хелзинкски комитет. Резултатът е подвеждане и истеризиране на обществото, преднамерено подкопаване на доверието му в институциите. Уви, за мен насилията върху несъпротивляващи се бежанци и емигранти са точно толкова отблъскващи и неприемливи, колкото и нечистоплътните псевдоправозащитни действия и употребяващата ги медийна пропаганда." /Югозомби/

Зомба, ти още ли не си разбрал, че повече от 5 реда никой не чете?

Аман от малоумни журналя

Нова нишо не свалила - те са ползвали линк към ВБОКС7. По съшата логика може да напишете Клуб3 свали... щото клипа и при вас изчезна.

b.krustev

ВБОКС7 е част от групата на Нова ТВ.

"Докато тук темата се дъвче поляризирано, един Янко Янков от ДПС каза простичкото "може да бъде поощрено подаването на сигнали към институциите, но не и самоуправството". Няма театър, няма театри, има закони. Има закони, но няма политици, медии, адвокати и т.н., които да ги обяснят простичко и аргументирано. До степен законите да се анализират в коментарите, а не в публикациите. Та и от мен да се знае: Българинът е стъпил здраво на земята СИ, някакви плямпала /извинете/ се опитват да го люшкат, но няма да стане.

Свинарчето Калитко

Свинската опашка е дискусионна тема още от бай-тошово време... Вижте "Люти чушки" ;-) Сериозно по темата: има ли някой съмнение, че ББ е куха лейка?! Аз нямам! Динковци, Перовци са от неговата мутринска кръвна група. Сега ще върти и ще суче че не бил правилно разбран.

Кво ще обяснява не променя факта, че миникампанийката е чиста манипулация.

Потребителя с ник Тука е така вече пише в минало време : "Чавдар Николов беше доказателство, че..." Ще ми скъсате сърцето от мъка. :-)

Важно е свинската ти опашка да не се скъса,макар че миша по ще ти отива!

Ръчкай кутевчетата

Кутевчетата на Моника се цепнаха. Офнюз и Дневник лекинко се дистанцират. Другите обаче упорстват. Какъв ще е сценарият? Като при БСП, като при ДПС или пък като при РБ???

И тоя сайт вече не става. Жълтото преминава в кафяво.

Довиждане,Недялко!

Да здраствует путлерация!

БОРИСОВ ПУТИН ЕРДОГАН! УРААААААААААА ДРУГАРИ! СМЪРТ НА ТОЛЕРАСТИЯТА!

Югозомби

Дали ще видим окарикатурени и всички онези, които разиграват манипулативни очернящи кампании срещу институциите? Нека припомня, Българският хелзинкски комитет предложи за обществено одобрение проектосигнал до главния прокурор, в който са цитирани думи на Борисов, уж подклаждащи омраза към бежанците и емигрантите, но от които преднамерено е съкратен онзи пасаж, в който премиерът заявява, че държавата трябва да е благодарна за всеки сигнал от граждани, подаден до Гранична полиция, но те не бива да превишават правата и закона, защото това е опасност. "Либералните" медии, включително и "Клуб Z", възпроизведоха манипулацията на БХК дословно и безкритично, внушавайки на читателите си, че позицията на премиера е равнозначна на поощряване на насилията спрямо бежанци и емигранти. Изглежда явното очерняне не ги смущава, но снемането на породени от него сатирични клипове им се струва скандално. Двойни аршини. И морална безпътица.

Югозомби

П. п. Това е пълният текст на изявлението на Борисов, което БХК използва като инструмент за манипулативна атака. Съкратените от БХК пасажи са поставени в скоби: "Аз се свързах с тези момчета, говорихме. Всяка помощ, която е за полицията, за Гранична полиция и за държавата, е добре дошла. [Всеки сигнал, разбира се. Не трябва да се превишават само правата и закона, защото това е една опасност.] Но лично разговарях [вече, Росен мисля, че беше едното момче... или Бисер. Бисер.] Разговарях с тях, казах им, благодарих им. Изпратих директора на Гранична полиция да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва, така че гражданите... Тя, държавата, е наша обща. Всеки, който помогне, само едно "благодаря" заслужава. Така че вече сме го направили. Факт е, че изпратих от София до Бургас да дойде шефа на Гранична полиция. Те се бяха свързали с граничарите на местния пункт, така че само помощ е това." Източник: www.youtube.com/watch?v=vb317mfEm5I

Дъ ге

Твоя банкянски император,първом да си оправи речника,че казваницата му е на ниво Димитър Пенев от Мировяне,па тогаз назидавай,преторианецо!Що ми ся чини,че си ся разпасал аватарски тъдява!

Ортодоксален гербер

ЩЕ ГИ ПРЕБИЯ ВСИЧКИТЕ С БУХАЛКАТА!!!

Офнюз: "Има опит да се насити общественото пространство с доста целенасочени внушения относно така наречените граждански арести. Не съм призовал никой да ходи да бие, да връзва или да тормози който и да било. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на Министерския съвет по повод хайките за бежанци и критиките, които бяха отправени към него заради изказването, в което благодари на отрядите. "Аз се свързах с тези момчета, говорихме. Всяка помощ, която е за полицията, за „Гранична полиция“ и за държавата е добре дошла. Но лично разговарях с тях, казах им, благодарих им, изпратих директора на „Гранична полиция“ да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва, така че гражданите… тя държавата е наша обща. Всеки който помогне само едно „Благодаря“ заслужава", заяви Борисов. Ден по-късно в социалните мрежи се появи видео от такава хайка, в което се виждат 4-5 мъже мигранти, проснати на земята в гората, с вързани със свински опашки ръце. Предводителят на хайката Петър Низамов - Перата беше арестуван и му бяха повдигнати обвинения. "Всеки, който минава през зелената граница, е нарушител, и казах, че благодаря на всеки, който подаде сигнал, за да бъдат задържани. Никъде, повтарям, по никакъв начин не съм толерирал, няма да толерирам паравоенни формирования или групи, които проявяват нехуманно отношение и нарушават закона. Никое беззаконие няма да бъде толерирано от държавата", посочи Борисов. "Според мен се цели в Европа да чуят, че в България тормозят бежанците и не се справяме на границата! Изрично искам да подчертая, че не само полагаме огромни усилия, не само че много добре се справяме на тази огромна територия – и морска, и сухопътна, а и това беше отбелязано неколкократно от всички, които бяха в България в последните месеци. С една дума, не разбирам този мазохизъм и желанието да повдигаме тема, която да очерня България", казва още премиерът, като допълва, че са направени няколко учения, а сега се изпращат още 300 военни на уязвимите места по границата."

Югозомби

Този текст на "Офнюз" повтаря сигнала на БХК, в който думите на Борисов за непревишаване на правата и закона са съкратени. Ето така манипулацията, повторена безброй пъти, се превръща в очерняща пропагандна кампания. Отблъскващо е.

Импала

Или му е хакнат профила, или сам по невнимание е ограничил публичния достъп до плейлистата си. Толкова време не можете ли да го намерите по телефона да обясни. Или сега заедно се чудите как да продължи истерията която изкуствено създадохте.

Радев

Плътно мълчание по скандала от страна на подлогите на Тиквоча - Блиц, Рик, 24 часа, Труд, Фъктор и пр. Так держать товарищи!

Бойко

Аз нищо не съм нареждал, не ме замесвайте. Цецо обикновено се занимава с тия неща, питайте него.

Югозомби

Това е пълният текст на изявлението на Борисов, което БХК използва като инструмент за манипулативна атака. Съкратените от БХК пасажи са поставени в скоби: "Аз се свързах с тези момчета, говорихме. Всяка помощ, която е за полицията, за Гранична полиция и за държавата, е добре дошла. [Всеки сигнал, разбира се. Не трябва да се превишават само правата и закона, защото това е една опасност.] Но лично разговарях [вече, Росен мисля, че беше едното момче... или Бисер. Бисер.] Разговарях с тях, казах им, благодарих им. Изпратих директора на Гранична полиция да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва, така че гражданите... Тя, държавата, е наша обща. Всеки, който помогне, само едно "благодаря" заслужава. Така че вече сме го направили. Факт е, че изпратих от София до Бургас да дойде шефа на Гранична полиция. Те се бяха свързали с граничарите на местния пункт, така че само помощ е това." Източник: www.youtube.com/watch?v=vb317mfEm5I

Дрегаде е акцента според мен: 1.Динко 2.Реакция на Динко 3.Перата 4.Реакция на Перата с предупреждение за непревишаване на права. Агитпропа съзнателно смесва реакциите - "първо ги поощрява, а после се поправя". Всъщност ББ поощрява Динко и прави забележка на Перата.

Гербафродит

Това няма да ме разколебае да гласувам за Бойку, пендели! СМЪРТ ЗА ТОЛЕРАСТИЯТА!

Кльона беше поставен за да спре напускащите, а не влизащите в НРБ! И затова беше така разположен - на няколко километра преди границата!!! За да спрем сега някой да влезе в България с кльон, трябва да го разположим на територията на Турция!!!

гарга рошава

Тук някой се е изказал като Комарницки. Казаното е лъжа и лесно може да се провери кога Сашо Дончев направи рязък завой по отношение на Борисов. Уверявам би, че карикатурите на Комарницки, с герой Борисов, са утешителен "оргазъм" за Дончев! А и карикатуристът започна да става подозрително нетърпелив като опозиционен политик!

Радев

Няма завой герберастийо рошава. Ако си следила в-к "Сега" щеше да си наясно, че той е остра опозиция на всяка власт през последните 20 години, откакто съществува вестника.

on

много целенасочено водите кампания срещу "Динковците". Какво се опитвате да убедите хората, че тези рязани маймуни са същите хора като нас ли? Това е съвсем различна "култура", в която кръвожадността е издигната в култ, стига за оправдание да използваш "религията" ислям. От тълпата не можеш да отделиш този, който иска да изкарва по-добри пари, от този, който иска да избие всички от други религии или атеисти. И не знам кой е решил да трие карикатурата - ако е от ГЕРБ, е наистина глупав да не види какво ще последва. Ако ли пък точно с цел да се врещи "цензура" е направено, инициаторът е хитър, но подъл.

Първият ми коментар в този сайт

Доста гнусна конспирацийка. При една такава спрях да гледам ТВ7. Това е последното ми влизане в този сайт. Сбогом

Айляк

Аре беги, нема ни липсваш!

Хаха

Баце, ти ли си? :D:D:D

Лъжеш,първескиньо!Пак ще се навърташ наоколо!

Борисов помоли репортерите да не употребяват "свински опашки", защото това бил полицейски жаргон за белезници. Само преди час в новините в 16 часа, Нова телевизия не просто продължи, а даже удвои употребата на "свински опашки"!

Борисов ПОМОЛИЛ!Ха,ха,ха!Това е страхотна шега!БравУс!

"Клипът все още може да бъде видян на записа на цялото предаване в сайта Nova Play. Той обаче не може да се намери отделно във видеоплатформата VBox7, както обикновено,..." /Дневник/ И тук нещо внушението почва да издиша. :)

Само Бойку не издиша!Плещи небивалици,после се зъби на медиите,че не го разбрали!Ти да видиш!

Югозомби

Към създателите на паралелната реалност на пропагандната манипулация: ОЧЕРНЯНЕТО ОЧЕРНЯ ОЧЕРНЯЩИТЕ.

Педизомби

Много си се развилнял...сегодня!Аватарчето,да не е в отпуск?Спри се малко,че взе да досаждаш!

Сега разбрахте ли къде е ключа от мазето? Ако заснемеш мигрант и кадрите са излъчени, този човек вече има права в България и в ЕС!

8

След като превърна bTV в телевизия, обслужваща властта, видната комунистическа щерка, Виктория Политова, успя да направи същото и с Нова, където в момента е директор.

Това ми прилича на финал на постановката "динковизация". "Трай си и им пали фитилите само - ту на Динковците, ту на Раданкъневците." /Импала/

Vayana

Който твърди, че в наши дни в България има цензура и преследване на свободата на изразяване за мен е лъжец! Всеки се изразява както и където си иска и никой не го преследва....Има безброй телевизии, радиостанции, социални интернет дувари и тухлени такива за графити. Всеки си пише напълно свободно и коректор му е собствения талант. Иван Бедров - ти си лъжец, че има цензура. Не знам защо го пишеш в статията си, но това е лъжа и искам да го знаеш.....

до Vayana

Много си заблудена. Тя цензурата няма как лесно да се наложи в преки предавания или интернет форуми (където пък и няма смисъл заради нищожната аудитория). Но това е най-гледаната телевизия в България през последната година и половина - затова му е жегнало на бат ти Бойко... Ако това за теб не е цензура, тогава няма какво повече да коментираме.

Кабакчиев

Хе-хе-хе, че забавно! Ама вие какво искате, бе, алоу? Нова "телевизия" и подобните да са BBC или CNN? Ами че нали техният raison d'être е да показват чалгарки със силиконови цици, суперпросташки "брадъри", турски и индийски сапунки! Решението е: копчето, щрак, и готово!

гарга рошава

Днес Нова мълчи, нагнетява напрежението, разнася се мълвата за политически натиск лично от Борисов! А то какво било! Днес Нова пуска във Vbox7 „Не така, брат!” – тръгва ексклузивно във Vbox7! Първият български онлайн сериал за тийнейджъри, от 16:00 часа. Значи влизаш да дириш свалените шедьоври на Чавдарчо и броят на посещенията расте, расте, расте

Бойко Борисов се обеси реторично на "свинските опашчици"

Соц. активни мероприятия без край... Един соц деятел нарисувал "карикатура" срещу Борисов, друг соц. деятел я махнал, а внушението - Борисов е виновен, щото карикатурата била негова. Сигурно има и тъпаци, които ще се хванат. Малко ли се хванаха и за Костинброд...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.