Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

80-годишната Мелиса Анд Шепърд лови самотни мъже в сайтове за запознанства, използвайки фалшива самоличност.

Сладкодумната старица, позната още като "Черната вдовица" в продължение на години е използвала Интернет като средство за намиране на поредната си интимна половинка. В някои случаи само ги е ограбвала, но в други ги е и убивала, съобщава Гардиън.

Криминалното досие на Шепърд започва още от далечната 1990г., когато убива втория си съпруг- Гордън Стюарт, като го упоява и прегазва с колата си два пъти. През 2002г. убива и третият си съпруг, с когото се запознава също в сайт за запознанства. След смъртта му тя получава огромна парична сума. 

Случайно или не, 84- годишният Алекс Стратегос, който също е един от потърпевшите, съобщава че когато с Шепърд са се запознали в началото била много мила, "класна дама", но в края на връзката им го праща в болница и му краде 20 000 долара от сметката.

Последната присъда на Мелиса Анд Шепърд, която излежава в затвора е в периода от 2 години и 9 месеца, защото тайно е тровила последния си партньор Фред Уийкс, слагайки в продължение на седмици успокоителни в кафето му.

 „Тя е много добра актриса. Успяваше да ме заблуждава дълго време, разказвайки ми своите лъжливи истории", разказва Уийкс.

Шепърд първоначално е обвинена за опит за убийство, но в последствие обвинението е смекчено и е осъдена само за притежанието на вредни вещества.

Този понеделник "Черната вдовица" отново беше арестувана, заради нарушаване на условията на освобождаването си, тъй като не е изпълнила условията си на лизинг за използването на Интернет в библиотеката в Хелифакс, Нова Скотия.

 

 

Ключови думи

Коментари

Българин

Tая е ГЪPKИНЯ! Внивайте с ГЪPKИHИTE!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.