Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няма нарушения на строителния обект до плажа Иракли. Това показа проверката на отдел "Контрол на строителството" към Община Несебър, съобщи Нова тв от мястото.

В обекта се извършвали единствено довършителни работи и нямало излизане извън посочените в строителното разрешение параметри, установиха контролните органи.

ДЪРЖАВАТА И ЧЕРНОМОРИЕТО - ЕДНО НАПРЕД, ДВЕ НАЗАД

До проверката се стигна, след като на 21 март тази година е подаден сигнал в РИОСВ-Бургас за извършване на строителни дейности в обекта, който преди 3 години бе спрян със заповеди на РИОСВ и РДНСК-Бургас. 

След обжалване от страна на инвеститора съдът отмени забраните и в момента фирмата извършва разрешените по закон дейности.

Въпреки желанието на екип на Нова тв да присъства на проверката на отдел Контрол на строителството, той не беше  допуснат. 

Бъдещото курортно бижу ще има 9 едноетажни, 5 двуетажни бунгала, складове и басейни... Цялата проверка е отнела общо 30-ина минути, предаде Нова тв.

Ключови думи

Коментари

Бесен десен

Ако питаш зелените талибани, трябва да оставим всичко да се превърне в буреняк и храсталак, а хората да пасат трева, щото то ако няма бизнес, няма от къде да ти падат пържоли и кюфтета. В същото време "зелените" са помирисвали тези пущинаци само на картичка - висят си из луксозните апартаментчета из "Белите брези", получават си едни пари от едни мафиоти и когато е нужно, вадят зеленото плакатче от време оно и излизат да грачат из улиците. Видиш ли зелен, червен или драгалевско син - бий го колко можеш - винаги има защо!

Българин

псевдодесният,ти какъв си ? Имам чувството, че си свинчо?

Осираме, другари!

Кой ли излъга тези селтаци, че пясъкът на плажа е най-доброто място за строеж на каквото и да било.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.