"Днес не е просто ден-обикновен!
Честит Рожден Ден Соколе!
Бъди жив и здрав...ти си избран не случайно-твоята мисия е да бъдеш до нас! Няма друг който би те изместил!
Ти си един-незаменим!
Бъди винаги усмихнат защото ние сме с теб!
Весел празник!"

Това е поздрав от Beni Al до почетния председател на ДПС Ахмед Догна по повод 62-рия му рожден ден днес. Фен-страницата на Доган във Фейсбук прелива от благопоожелания.

"Днес почетният Председател на ДПС д-р Ахмед Доган има рожден ден! Честит рожден ден, Господин Доган! Вие ни дадохте самочувствие, Вие ни дадохте увереност, Вие ни дадохте сила. Благодарение на Вас, ние, жените-членове на ДПС повярвахме в себе си. При една среща на група жени от Кърджали с Вас, Вие ни казахте, че все още не си даваме сметка каква сила сме. Вече знаем, че сме сила. Знаем, че можем, защото имаме Вашата подкрепа. Бъдете ни жив и здрав!"

Това е написала Sabiha Mestan.

"Честит рожден ден на нашия един единствен Лидер - Д-р Ахмед Доган. Да ни е жив и здрав!".

Това пък е посланието на Ayla Zakir

Рожденият ден на Доган съвпадна с края на цикъла от областни конференции на ДПС преди предстоящата национална конференция на партията на 24 април. Пред Клуб Z съпредседателят на ДПС Четин Казак каза, че единствено в София все още не е проведена такава конференция. Всички останали структури са заявили, че лидер на ДПС може да бъде само и единствено Доган. На практика до момента няма нито една официална номинация за предсдател на партията. Самият Казак бе издигнат в Габрово. Той обаче обясни, че това е по-скоро изява на желание на габровската организация да бъде номиниран. Кои обаче ще се борят за лидерския пост ще стане ясно чак на конгреса.