Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пореден затворник е изчезнал в София и се издирва, съобщиха от МВР.

Осъденият на име Димитър излежава наказанието си в затворническото общежитие от открит тип в столичния квартал Казичане. Той излязъл тази сутрин за работа и повече не се прибрал. Според запознати Димитър е наркозависим.

Издирваният работел на автомивка за служебните коли на академията на МВР в ж.к. "Младост" - в миналото известна като полицейската школа в Симеоново. 

Преди по-малко от две седмици - на 30 април, от Софийския централен затвор посред бял ден избягаха двама изключително опасни престъпници. Николай Кръстев Николов-Шатката и гватемалецът Хосе Гевара успели да избият тухлена стена, без да бъдат заснети от наблюдателните камери. Говори се, че те били чакани от съучастник с кола с фалшива синя лампа.

Няколко дни след тях пък от общежитие от открит тип за затворници в Бургас пък избяга Иван Гюров по прякор Шливата.

Нито един от тримата бегълци досега не е открит.

Ключови думи

Коментари

StoyanA

Отряд 13 са супер!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.