Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от ДПС Делян Пеевски не се е явявал в Народното събрание от 19 февруари, петък. Това показа справка на Клуб Z в данните на институцията за регистрираните депутати и гласуванията в залата. Оттогава са проведени 11 заседания на парламента. От тази дата насам депутатът Пеевски не се е появявал публично. 

19 февруари е и последният пленарен ден, преди да стане ясно, че Пеевски получава охрана от НСО заради заплаха от похищение. Тази информация бе обявена лично от главния секретар на МВР Георги Костов на 22 февруари, понеделник. От сряда - 24 февруари, първият пленарен ден след обявените заплахи, до днес Пеевски не е стъпвал в пленарната зала. 

МВР: ЛИЦЕТО ПЕЕВСКИ НЕ ИСКАЛО ОХРАНА ОТ НСО, БИЛО УБЕДЕНО ТРУДНО

На 19 февруари в Народното събрание се гласува първият вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 2", внесен от ДПС и БСП. Той е срещу политиката на здравния министър Петър Москов и Делян Пеевски е дал своя дан за акцията на официалната парламентарна опозиция. На същата дата депутатът от ДПС обяви в отворено писмо до медиите, че излиза от собствеността на "Булгартабак" АД. Мотивът - имало медийни опити компанията да се дискредитира чрез използване на името му.

ПЕЕВСКИ ИЗЛИЗА ОТ "БУЛГАРТАБАК"

Справката в НС показа още, че и преди заплахата за живота му Пеевски е присъствал на 2 от 13 заседания през февруари - за гласуването на вота на недоверие и на два дни по-рано, когато бяха дебатите. Два от общо девет са били неговите пленарни дни и през януари - регистрирал се е в първия работен ден на Народното събрание след коледната ваканция - 13 януари, и на 27 януари.

В сайта на парламента името на избраника на ДПС отсъства от списъка на "неоправданите отсъствия" за януари и февруари. Информацията за март ще бъде обявена в началото на следващия месец. 

ТУРЦИЯ ЗАБРАНИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ЗА ВЛИЗАТ В СТРАНАТА

Ако депутат има уважителни причини да отсъства от пленарно заседание или сбирка на парламентарна комисия, на която е член, трябва да уведоми предварително председателя на Народното събрание - в случая Цецка Цачева, или на съответната комисия, от която е част, за предстоящите си отсъствия. Това пише в Правилника за организацията и дейността на Народнодното събрание. Извинените отсъствия най-често са по болест, заради командировки в страната и чужбина, срещи с избиратели и др. Те обикновено не се оповестяват.

За отсъстващите без уважителни причини от залата има и санкции - на депутата се удържа дневната му надница. При три поредни или пет неизвинени отсъствия в рамките на месец санкцията е в размер на 2/3 от месечната заплата. 

Ключови думи

Коментари

Ми

Страх го е МИТ да не го самоубият

Дааа...те са способни да му помогнат!!!

ДСБ

Изядохме го трудно:)

Зaглaвие

Дистрибуторите на „Булгартабак“ в Близкия изток са извън закона

нъл тъй

Че,от това по-хубаво е само на Караянчева фустата!

19 февруари, хм. Да не виси на некое дубайско бесило, нашия Левски?

Определено

Буда и Аватар знаят ... аз съм спокоен :)

Аз нали ви казах, че като му туриха охрана, все едно го вкараха в програма за защита на свидетелите, ама да не дрънкаме за стари работи.

ДГД

Пеевски е в близкия изток да замита следите

rm

Пеевски е по пързалката вече.

Д.Пеевски

На диета съм, не ме притеснявайте! Кремсупа от гъби с джинджифил и кориандър; кралски скариди с малини върху зелени аспержи; свинско филе със сушени кайсии върху гньочи и за десерт - млечен бюрек. Всичко това по осем, за да поддържам форма!

д-р Пeтроff

Не питайте къде е Пеески,за да не ви обвинят в опит за убийство.

те знаят къде е

Как къде? веднага се обърнете за информация към ПИКливия Пърдялко Пърдялков и олтачката му - кака Славка Бозуковата! Те със исгурност знаят! В крайна сметка, Дебелян им е чорбаджия, ПИкливите им и фекални сайтчета нали от сутрин до вечер го венцехвалеха и превъзнасяха, а всеки, който кажеше и една дума против уродливото туловище, беше обявяван от мазния и противен Пъраялко за гей, главният му редактор , един урод, дето му викат Крачун, изливаше кофис ПИКня и помия. Къде ви е чорбаджията бе, Пърдялко? Къде е ма, како Славке бозуковата?

Хахааа

Снишили са го докато преразпределят плячкосаното.

Марги Драганова.

Ужасяващо е, че на подобна физиономия се отделя толкова време.Нито имотите са негови, нито заплахите са вярни. Това е поставено лице.Колкото да санкциите, които трябва да му наложи парламента, за неизвинени отсъствия, трябва да се приложи правилника, и да не ни занимават с този изрод.

Б.Борисов

Много харесвам Д.Пеевски, всичко му е наред, всеки ден си говорим, каква е тази паника?

Оператор

На Бахамите е. Снима Караибски пирати 3.

Боре

Опнал си е палатка в двора на съучастника си в Банкя, под магнолиите - там е най-сигурно ...

b.krustev

Едно се чудя... Avatar е на всяка манджа мерудия, но тук не коментира. Защо ли?

mihail

ГЕРБ-началото на края

дебелян пеевский

Какво да каже аватара, на него му дават опорни точки, а не разписанието на Пеевски.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.