Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няма да избягате от австралийската магистрална полиция, пише Mashable.com. Отскоро нейните служители в щата Виктория са се сдобили с Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé, който ще се използва за магистрален патрул и за да насърчава пътната безопасност.

Колата с кодово име "Guardian" (пазител) струва $149 064 и е с мощност от 577 к.с. Но освен гигантската мощност тя е оборудвана и със системи за защита на пътниците от последно поколение като автоматично спиране, камери, които дават 360-градусова панорама около колата, предупреждения за умора у шофьора и т.н.

"Смъртта и тежките травми по пътищата на Виктория могат да бъдат намалени с една трета, ако всеки кара кола с най-новите системи за сигурност", казва помощник-комисар Дъг Фрайър.

"Не казваме, че всеки трябва да се затича да купува нови коли, но искаме хората да дадат приоритет на сигурността над кожените седалки и лъскавите джанти", добавя той.

Важна подробност е, че полицията не плаща и долар за суперавтомобила, който ѝ е представен за безплатно 12-месечно ползване от Mercedes-Benz. Колата ще бъде изложена по време на старта на тазгодишната Формула 1 в Мелбърн на 20 март.

 

Ключови думи

Коментари

Ma tq kat na Tzonko Chokov!111

ммда

Ми същата я има и кварталния.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.