Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БМВ обмисля създаването на 9-а серия, която ще е позиционирана над флагманската в момента 7-а серия съобщава Car and Driver. Проектът все още е в начален стадий, но най-вероятно автомобилът ще е седан с 4 врати със силно наклонен в задната част покрив в стилистиката на т.нар. купе с 4 врати.

Возилото ще споделя агрегатите и основните компоненти на шасито на 7-а серия, но се очаква в структурните елементи да бъде използван карбон с цел олекотяване на конструкцията. 9-а серия ще бъде предлагана само с 8- и 12-цилиндрови двигатели, както и впечатляващ асортимент от електронни помощници, сред които ще има и система за полуавтономно шофиране.

Новата върхова серия на БМВ ще носи духа на представения през 2007 г. концептуален модел Concept CS. Очакваше се той да излезе на пазара през 2010 г., но проектът беше изоставен, за да се освободят ресурси за електрическия и хибриден i-бранд на БМВ.

Сега прогнозите са новият клас да излезе на пазара през 2020 г.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.