Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Български журналисти са пострадали, след като попаднали под обстрел в Сирия, предаде ТАСС.

Министерството на външните работи в София проверява информацията, съобщиха оттам за Клуб Z.

Артилерийският обстрел станал в северната провинция Латакия, недалеч от град Кенсаба на границата с Турция. Били изстреляни осем снаряда. Там се намирала група журналисти от Русия и няколко други страни. Пострадали са няколко души, които по предварителни данни са журналисти от Китай, Канада и България.

Сирия е най-опасната за журналисти страна, припомня ТАСС.. Тя бе обявена за такава в докладите на "Репортери без граници" за 2013, 2014 и 2015 г.

Терористичната групировка "Даеш" ("Ислямска държава") носи отговорност за смъртта на 40 на сто от убитите миналата година журналисти.

Ключови думи

Коментари

Радев

Интересно защо "смелите" и "големи" телевизии като БТВ и Нова например нямат кореспонденти в горещи точки като Сирия?

ns

нямат кореспонденти, за да не показват руските бомбандировки с касетъчни бомби върху гражданското население в контролираните от противниците на Асад територии

/Не/Развеселен

дано бързо се оправи

Дано се оправи бързо момчето. Щом е само ръката, обикновено не е толкоз страшно.

Русия не канят ненадежни журналисти-че може да кажат и друго....

Путин ще го цунка и ще му мине

Бобо

Абе може ли човек да е "ранен" в ръката от снаряд бе, тикви неграмотни. Абе немате ли там некой дето малко-малко да отбира от военно дело или всичките сте кифли загубени? Без да съм бил на полесражението се басирам, че става дума евентуално за шрапнлел, щото от 100 м разстояние снаряд иначе няма как да те "рани". Уфффа, жалки неграмотници.

Смешници жалки

Петър

Защо го наричате български журналист, като си е чист руски шпионин.

hahah

русофилистика сега ще пищи за демократично отношение! а иначе е готов на какво ли не за някоя златна рубличка!!!

Неандерталец

Журналистите са обстрелвани с 8 снаряда, но нашият журналист е ранен леко с куршум. Героите са в нашите редици.

Като е български журналист що пътуването му е организирано от руското МО и на фланелката му пише на руски?

....

снарядите и те руски...

анонимен

Той живее и работи в Москва.

Движение Обществен натиск сподели албум на Boris Anzov. 27 мин. · Представения като "български" журналист Борис Анзов, който днес е бил ранен в провинция Латакия, близо до турската граница, всъщност е руски журналист, живеещ и работещ в Москва. Роден е в гр. Гоце Делчев и не е командирован от българска медия за тази пропагандна акция. Това не пречи на путинските служби да му сложат надпис върху бронежилетката: "Болгария Топ Преса".

ВНВАУ Г.Димитров

Този разбира се лъже,което не пречи следващия път руската батарея да бъде по-точна. Което обаче за съжаление ,не им се е отдавало никога.

Що е маке, се е юнак, а юнак без рана не ходи.

Борис е герой сред нашите журналисти! Само една забележка - той не беше единственият български журналист на пресконференцията на Лавров. Там беше и кореспондентът на БНР в Москва Николай Кръстев! И забележка за писалите по-долу - той е официално акредитиран БЪЛГАРСКИ кореспондент в Москва! И мисля, че е най-малкото некрасиво и израз на лошо възпитание в такъв момент да плюете Журналист и да го обвиняване в съпричастност към чужди служби!!! Но хора всякакви - те са си злобни, дори когато човек страда! А защо е акредитиран от руското Министерство на отбраната - ако вникнете в темата, ще видите, че са акредитирани журналисти още от CNN, от Китарй, Гърция и т.н.-общо 40 души! Това са постоянни кореспонденти на чужди медии в Москва! Но вие това няма как да го разберете!!!

Тоя човек е там за да разнася по света оправданията на Русия. Въобще не се и опитвнай да го оправдаваш. ... Няма нищо общо със злобата.

анонимен

Ако се върне в България и го попитат какво мисли за НАТО и какво за Русия ще Ви стане ясно за кого работи.

Петър

Като е българин що името на страната му е на руски?

а

Независим руски хибрид-български заможен журналист.

Трима души са загинали при артилерийския обстрел в Сирия, при който бе ранен български журналист. Това разказа за "Здравей, България" на Нова ТВ Борис Анзов, който вчера бе ранен в ръката от снаряд при обиколка в село в провинция Латакия в северната част на страната.

Сланинка

Как всички се хванахте на тая партенка? Случката с този русоид е измислена, за да се рекламира новият сайт на шефчето му. сетете се КОЙ. Тъпаци!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.