Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) ще започне проверки за наличието на картел на пазара на горива в България, научи Клуб Z от свои източници във ведомството. Освен това ще бъде извършена и проверка за злоупотреба с господстващо положение и установяване на завишени цени от единствения производител в България - рафинерията на "Лукойл" в Бургас. 

Според нашите източници, до момента била събрана достатъчно информация и за картел при пазара на горива, и за злоупотреба на бургаския нехтофим. 

КЗК обяви извънредна пресконференция в 15:30 часа, за да представи "изводите от одобрения днес от КЗК секторен анализ на пазара на горива", който бе започнат преди година. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Ключови думи

Коментари

Ееее то и без разследвания, и без доказателства, и без каквото и да било е видно и ясно на всеки, който зарежда гориво, че има картел, че цените умишлено са високи, че цените се командват от Лукойл. Няколко пъти разследвахте и не намерихте нищо, защо ни губите времето и ни харчите парите пак да разследвате за да излезете със заключение, че е съвсем нормално цените по всички бензиностанции да са едни и същи? Май пропускате, че все още плана за изгонване на бялото население не е изпълнен и са останали хора с мозък в главата, а не само електората на БСП и ДПС.

Подкупите ще потекат в определена посока и накрая ще се окаже, че няма картел и всичко, което Лукойл прави е законно! Целта на всички тези разследвания е да се вземе подкуп!!!

Хахааа

Ако ще разследват както разследват КТБ, направо да пием чаша студена вода.

socialen

Айде пак кьорфишеци и диски. Коя е тая Държава!?

vav

Рейтингът на Тиквоний удари дъното, и зат'ва е сега това театро за пред населението...

Анонимен

Командира още повече удари дъното като подари цяла България на когото свари, също като Тиквата Съсела който се продава, продава на корпорация дпс за власт и те пък доограбиха останолото което остана не подарено от Шоумена Командира.

DLP

ДСБ-арски, Атакистки и БСП-арските тролчета тук - харесва ми как се гърчите от яд. Бойко ви мачка яко. Давай Бойко. Натискай ги, за да не излизат от копанката им.

даскал Фратю

Караконджул,калцуните и калеврите са по-горни от тебе,казъл бунак!

Простьо, дай по темата.

"За последните 7 години „Лукойл Нефтохим“ АД е отчел приходи от над 46 000 000 000 лв. (46 МИЛИАРДА ЛЕВА) и не е отчел и стотинка печалба. Дистрибуторът „Лукойл България“ ЕООД с управляващ Валентин Златев е отчел за същия период приходи от над 24 000 000 000 лв. През последните 4 години също не е отчел и стотинка печалба.Сами можете да си дадете сметка какви пагубни последици върху икономиката на България, върху нейната конкурентност имат тези факти. Да не говоря за джоба на всеки един от нас. Абсурдът е още по-пълен, след като представляващи държавата в борда на директорите на „Лукойл Нефтохим“ АД и бивш министър на енергетиката, преподписал и договора за най-скъпия руски газ за България в целия ЕС Румен Овчаров заявява в национален ефир, че държвата била „притискала“ компанията."

Тоя няма наяждане.

тука е така

Поредната димка и блъф!!!Оставка!!!

Връзката на тиквата Борисов с Кремъл.

Анонимен

А ха ха ха ха ха ха баси глупака ха ха ха ха .....

Секторният анализ на КЗК доказва, че Лукойл укрива данък печалба в огромни размери правейки износ на горива на едро на значително по-ниски цени от тези за вътрешния пазар! ЕК трябва да се сезира за нерагламентирана държавна помощ към Лукойл. Да очакваме реакция от НАП, митници или ДАНС е загуба на време. Реално тези институции прикриват далаверите на Лукойл от години

БАЦЕ

ДЪРЖАВАТА ЩЯЛА ДА СЕ СОМОРАЗСЛЕДВА,НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОЯ Е ДЪРЖАВАТА БЕ БУУУНАЦИ,ПРОСТО ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ

Газьолчо

Да се запорират всички активи на Лукойл в България. Да се запорират всички активи на Валентин Златев, като физическо лице и всички активи на управляваните от него дружества и дружествата на свързани с него лица. Глобите, които трябва да платят са в милиарди евро. Ако не могат или не искат да ги платят - конфискация в полза на държавата и минимум по 15 години затвор. Това са нагли, алчни хора, които са се подигравали с държавата ни дълги години. В затвора трябва да влезат и шефовете на КЗК, Митници, НАП, КФН, ДАНС - Всички те са допуснали тази гавра и са се облагодетелствали за сметка на обществото ни. Конфискуваната рафинерия трябва да се преустрой, така щото да може да работи и с различни от руския петол. Така ще можем да внасяме суровина от където си искаме, а не задължително от Русия и цените на горивата и стоките в България ще спаднат драстично.

Този человек сякаш,че е издялкан с тесла!Цял шкаф пълен с мозък!!!!!

Трябваше да се пръкне бензиностанцията на Марешки, за да прати КЗК в ъгъла, така ли? Доскоро ни заливаха с бълвоч как нямало картел, нямало нищо, а и децата знаят, че цените се уговарят. Ако се случи нещо срещу този картел (в което силно се съмнявам), поне едно голямо благодаря трябва да кажем на Марешки. Не ме интересува на загуба ли продава, PR ли си прави, печалбите от лекарствата ли вкарва в горива. Факт е, че във Варна принуди разследваните компании да си свалят цените до неговите.

Alex

Dust in the wind, както пееха Канзас преди две-три десетилетия. Кипи комсомолски активизъм. Снишаване, докато отмине вниманието на "началниците" и после пак по старому, за съжаление.

Петко

Петко Ташев Дрън,дрън......прах в очите.....

Дрън,дрън......прах в очите.....

Дрън,дрън......прах в очите.....

Дрън,дрън......прах в очите.....

Оня дето помни

А за предишните 3 г. да не би картелът да е ощетил българите по-малко? Ама тогава КЗК нагло заяви, че нямало картел.

Франк Лойд Райт

Бойчето разследва Валето, нещо не ми се връзва. Накрая пак ще има оправдателна присъда.

даката

безкрайни пародии,уидурми,както им казват.резултат,хиляди ненужни следователи прокурори съдии и нула осъдени

Как ви се струва, ще ударим монопола на Лукоил, а ще строим нова руска газова тръба? Яки лъжи в действие и много димки.

ВЪЙ, ВЪЙ, ВЪХХХХХ

О!!!! Ама то ТОЗ КАРТЕЛ ГО ИМАШЕ И 2009 и 2012-та година, бе ЛЕМУРИ ОТ КЗК-то.. Ама НИЕ ГО ПИСАХМЕ ПО ФОРУМИТЕ ТОГАЗ!! А ВИЕ УЖ ПРОВЕРЯВАХТЕ ЗА СЪЩОТО, ПО СЪЩИЯ НАЧИН и НИ ХОРТУВАХТЕ, пЪрдон ДУХАХТЕ В ОЧИТЕ С "НЯМА КАРТЕЛ НА ПАЗАРА НА ГОРИВА В БЪЛГАРИЯ!"

ще

""ще бъде извършена и проверка за злоупотреба с господстващо положение"" ще , какво е това ще, когато , никога че, руснаците ще ви набият чумбелите

mardafi

ми този защо не е убит

дебелян пеевский

Защото си голем на приказки, ама да вършиш работа никакъв те няма. Каниш се да ги убиваш като гладен на ср.не.

с удоволствие ще пикая на окървавения труп на тая съвецка курва от снимката

Един

Оф... и накрая нищо няма да докажат, както каза шефа или говорителя и нязнам къв е на КЗК, това е "смущаващо" (разликите в цените) но нищо повечче от смушение няма да излезе - все пак сава дума за по 1 милиард на година печалба само от "надписването" могат да заделят милион, два или десет за затваряне на много говорещи усти...

Avatar

А дали отчисленията от петролната мафия не са отивали в една драгалевска секта, която е най-гласовита в крякането срещу корупцията, а е изцяло построена върху корупция?

Mao

Tupanar stiga tormozi xorata be govedo .

Аха

Там отиват, Боко е само за парлама и като партньор за белот на Вальо Златев.

Незнайка

И на Златев ли ще му шият бял костюм?

Samuilov

Аааааа, напрашиха ми се очите!

Крайно време беше държавата да се намеси,като крайна цена на газта и бензина.Защото всички цени В България са изкусвено завишени.Храна,лекарства,стоки за дома и т.н

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.