Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ДСБ ще настоява в парламента да се създаде комисия, която да установи има ли чуждо влияние новата партия на Лютви Местан – ДОСТ. Това обяви лидерът на партията Радан Кънев, който даде извънредна пресконференция. Според него трябва да се разследват и данните за връзки на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението Делян Пеевски с Русия.

Според Кънев директорът на Национална компания "Стратегически инфраструктурни проекти" трябва да подаде оставка заради спряната процедура по довършването на магистрала "Хемус".

ДЕНЯТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ЯДОСА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

Той смята, че правителството се опитва да се измъкне и да се противопостави на мафията, което обаче не е достатъчно. Кънев разкри, че снощи премиерът Бойко Борисов е имал среща, която е била от значение за днешното спиране на процедурата. Той обаче не каза с кого е била тази среща.

"Борисов разбра това, което ние знаехме от края на миналата година - че имитацията на съдебната реформа ще доведе до политическа криза. Овладяването на държавата от Пеевски, Доган и Цацаров е вътрешнополитическа криза, която става външнополитическа заплаха за националната сигурност", каза още Кънев.

И обясни, че като лидер на управляваща партия е знаел много по-малко за строежа на магистралата в сравнение с Лютви Местан, докато той бе лидер на ДПС.

В сряда ДСБ ще представи вижданията си за съдебна реформа по румънски модел.

"Фактите са безпощадно ясни: Румъния настигна отличниците (Балтийските републики) по брой нови малки, средни и семейни фирми. България се срути до последно място. Който се бори с корупцията и бюрокрацията, има нов независим бизнес и нови работни места. Който имитира реформи, гони и работната сила, и бизнеса зад граница. Налагането на румънски модел на прокуратура и балтийски модел на електронна администрация е единственият доказан път за съживяване на икономиката".

Това написа Кънев малко преди изявлението си на профила си във Фейсбук. Така той коментира новината, че България има най-малко предприемачи в Европа.

Ключови думи

Коментари

Кънев отново знаел всичко преди всички. Жалко, че е в опозиция.

Avatar

ДСБ-то част от коалицията РъБ ли е и ако е, то защо не съгласува медийните си изяви с коалиционните партньори? А ако не е част от коалицията, защо не я напусне официално, пък да си дават колкото щат пресконференции - включително такива на жълтите павета, за да свикват. Не може хем да си "опозиция", хем да подяждаш останалите като усвояваш субсидии! Субсидията се полага на коалицията, която се е явила на избори и е получила вота на избирателите! Престъпниците от ДСБ, които за пореден път потъпкват законите и демонстрират недопустима политическа аморалност, поучават нацията как да постигне законност и просперитет! Още повече когато ясно се видя от всички на какво се дължи "просперитета" на мафията ДСБ с милионите на "партията" и лидерите й в КТБ!

герб>БКП

Бърши отвреме-наврече пяната около устата си,че не е естетично,някакси...!

д-р Александър Алексиев

Само прост човек и бивша фуражка като Стоян Стоянов Avatar може да задава такива прости нъпроси.ГЕРБ прави по милион от партийния влог в ДСК бе боклук.

Avatar

Десислава Атанасова: ДСБ притеснително мълчи за парите си в КТБ! А един от вариантите за ръководство на Комисията за КТБ в парламента бе Радан Кънев, заяви депутатът от ГЕРБ Според изнесеното от синдиците на фалиралата КТБ парите на ДСБ са много. Притеснителното е, че този факт не беше споменат от ръководството на партията, преди да се обявят влоговете, заяви в студиото на БНТ Десислава Атанасова. Според нея, би било редно някой от ръководството на партията да обясни за какво точно става въпрос и какъв е произходът на средствата, дали са само от държавната субсидия, или са и от дарения. „Един от вариантите за ръководство на Комисията за КТБ в парламента бе Радан Кънев. Ако това бе станало, вероятно щяхме да сме свидетели на конфликт на интереси, което не е добър сигнал”, каза още Атанасова. Тя обяви, че е била изненадана от обема на влога на ДСБ в КТБ и смята, че се дължат отговори по това както на избирателите на партията, така и на обществото.

Вълю

И защо ни занимаваш с дуловската,ненаситна невяста,Деса?!Метресата на половин Русчук!Но,най-люби мома Деса-физкултурници-милиционери в зряла възраст:Нуневия,Даковия...все лични гербави от "труд" момци.И е на!Отесня и Русчук и хоп...при софийският милиционер-физкултурник,другара Цветан Цветанович!И оттук насетнЯ,никой не мож" спря дуловската фуста Деса.Проста,проста като кърска стомна е наша Деса Загубанкина!

ЛИХТ....!

Avatar

Пар...!

Хахаха, много добре!

Avatar

Дори отлично, бих казал! Борисов ще остави Пърданча хууубавичко да се омаже, а след това ще извади информацията за контрабандните канали и коя партия са обслужвали. Той съвсем открито и директно предупреди ДСБ и Кънев да си мерят приказките и нямам съмнения, че след разкритията за милионите на ДСБ в КТБ, ще последват и данни за това, от къде са се взели тези милиони. А Пърдан вместо да обяснява как трябва да се бори корупцията и престъпността, да обясни своята и на партията му роля в тази корупция и престъпност. Така или иначе ще му се наложи да го направи.

Кой врътна вчера телефонче на кака Меркел, да му помогне ?! Ама тя не е будала /всеки ден чете сводките на разузнаването/-поставила му е няколко въпросчета и задачки.

дебелян пеевский

Малко и ненавреме. Натискът требваше да почне по-миналата година, преди да влезете в едно управление с Борисов.

ozzy

Браво "аватарчо"!...А къде изпусна Костов?

Анонимен трол от породата <Браво, Радане>, 2/15/2016, 3:38:49 PM - "Хахаха, много добре!" *** Дори отлично, бих казал! Борисов ще остави Пърданча хууубавичко да се омаже, а след това ще извади информацията за контрабандните канали и коя партия са обслужвали. Той съвсем открито и директно предупреди ДСБ и Кънев да си мерят приказките и нямам съмнения, че след разкритията за милионите на ДСБ в КТБ, ще последват и данни за това, от къде са се взели тези милиони. А Пърдан вместо да обяснява как трябва да се бори корупцията и престъпността, да обясни своята и на партията му роля в тази корупция и престъпност. Така или иначе ще му се наложи да го направи.

свищовски чобанин

Прюююч...пръчо Пешо!

БЧК

ГЕРБ иска разследване на връзките на Костов с КТБ, Цветан Василев и Русия. След тайна среща снощи на Радан Кънев със Слави Трифонов било потвърдено всичко, което ние отдавна знаем и ни отвращава!

"Овладяването на държавата от Пеевски, Доган и Цацаров е вътрешнополитическа криза" - "Шестак - винаги малко истина, но никога цялата истина. В случая, ако и се вържете ще дишате Пеевски докато повярвате, че Пеевски продаде БТК на Пеевски. Ако пък не и се вържете, огледайте се дали и от другаде не ви инхалират Пеевски. :)" /за Вера Ахундова/

Връзки за разследване

ДСБ - КТБ - ВТБ - ПУТИН

Що спря до тук ва, СССР - Китай- Сев. Корея - Куба - Ада. Мозъка ти е станал на пастет.

Бонев

Този Радан е по-скоро комик отколкото политик.

tibia

След като престана да бърбори, че Борисов ще се самосвали, сега Кънев дърпа друга струна, но идеята е Пеевски /разбирай Доган, ДС, Гетапото, руските другари на повикване/ да свалят правителството! Парадоксално е, но Радан става изнервен по една скрита причина. Подлостта явно го прави нетърпелив. Досега клишето беше, че трябва да следваме румънците. Цитираше се Маковей, която казала: "оправете си съдебната система, а тя ще оправи всичко останало". Точно тия дни предстои да разберем дали не може да се започне от.....здравеопазването, а пък то да отпуши и останалите реформи. Москов е министър от ДСБ. Вотът на недоверие е в сряда. Също в сряда ДСБ ще представи вижданията си за съдебна реформа по румънски модел. Комунистите са най-големите "майстори" в приятелския огън. Червени или мораво сини, няма значение!

бабоеб

Късно стана,бабиняк!Айде сваляй калцуните,духай свещта и се мушкай в чергите!Лека нощ!

"В сряда ДСБ ще представи вижданията си за съдебна реформа по румънски модел." Много отрано подпукахте конституционните промени бе. :)

Дантелата

ГЕРБ - ДСК - Орбан - Путин

Браво Радане, много ясно и вярно.Народа трябва да се събуди.На следващите избори пълна победа.

Браво Радане, много ясно и точно. Пеевски е олигархията и олигархията е Пеевски.

Червените така се объркаха,че не могат да си оправят мислите, на всичкия този разнобой и суматоха Славчо ще се жени за Недялко, а Аватара ще е шафер.

Джендо

А на Бойча и с Русия,и с Турция!Страшлив Борисовъ,изпитва "тих" ужас от Анкара и Масква.Затуй мята крачолите сегиз-тогиз из Брюксел,а сега му се привидяха и тучни,вишеградски поля.От четири стола да седнеш на догановия,си е чутовен карък!За Бойча най мяза лафот: "Паре ке ми даеш, маймун ке се сторам".

Притеснявам се за Аватарчето, разчекнало се е момчето като Родоския колос и не знае коя страна да вземе на Боко или на Дельо.

ozzy

Бойко Борисов се събудил, погледнал се в огледалото, казал си: „Ужас! Така няма да ме пуснат в Турция...“ и спрял поръчката за „Хемус“.

Ха, ха

"Пеевски е олигархията и олигархията е Пеевски." събира готин рейтинг. Тролетариата верно диша Пеевски. :)

Мишо така хубаво ги беше наредил, троловете толкова се радваха, и сега пак отново.

Радан Кънев се събудил, погледнал се в огледалото, казал си: „Ужас! Така няма да ме пуснат в метрото......“ и направил пресконференция, за да се изложи за пореден път!

Гaд

Наздраве на всички гадове , дето пречат на боко!

Гад, много камерна компанийка сте нещо......

:)

"В сряда ДСБ ще представи вижданията си за съдебна реформа по румънски модел." Да се чете: В сряда ДСБ и "гражданската квота" ще отсъстват от гласуването на вота на недоверие към Москов.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.