Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Eagles of the Death Metal се завърнаха на сцената след ужасяващата терористична атака в парижката зала "Батаклан". Бандата стартира европейското си турне в Стокхолм, Швеция в събота вечерта, предаде ZRock.

EAGLES OF DEATH METAL: ЛЮБОВТА Е ПО-СИЛНА ОТ ЗЛОТО

Фронтменът Джеси Хюз обяви пред шведската телевизионна програма Nyhetsmorgon, че бандата стартира в Швеция, за да набере скорост, преди да се върне в Париж.

На самия св. Валентин пък музикантите имаха концерт в Осло, Норвегия.

Вокалистът сподели, че терористичната атака се е загнездила в него. 

„Опитвам се да се отдалеча от това усещане, така че да не виждам неща, когато се събудя сутрин. Трябва да запазиш светлината в сърцето си. Няма да оставя лошите да победят.“

Eagles of Death Metal се завръщат в Париж тази седмица. Бандата ще свири в Olympia Hall утре - вторник.

Както Клуб Z вече писа, след терора в Париж U2 направиха огромен жест на не особено популярната доскоро група, като им заеха сцената си за няколко песни.

U2 ЗАЕХА СЦЕНАТА СИ НА ГРУПАТА ОТ "БАТАКЛАН"

Ключови думи

Коментари

Сия

Най-дълбоко уважение към групата. И към Ю Ту. И към парижани, които не се стъписаха.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.