Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новото BMW M760Li е първата "седмица", която носи М-означението за "най-напомпаните" коли на германската автомарка, съобщи Car and Driver. Суперлимузината е отговор на Audi S8 и Mercedes-AMG S63 и S65, като освено това е и първият и засега единствен 12-цилиндров представител на новата 7-а серия.

 

Двигателят е с два турбокомпресора и 6,6-литров обем, като е с мощност от 600 конски сили, които дават възможност за постигане на скорост от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. Ограничената електронно максимална скорост от 250 км/ч може да бъде повишена на внушителните 304 км/час.

 

 

Лимузината е със задвижване 4х4 и 8-скоростен автоматик на ZF, който има и функция "лаунч контрол" - постигане на максимално бързо ускорение. Автомобилът върви стандартно с 20-инчови джанти и възможност за завиване и на задните колела. M-аеродинамичният пъкет също е стандарт, с по-големи предни отвори за въздух, както и V-12 означения по цялата кола. Четирите ауспеха гарантират респектиращ звук.

M760iL пристига при дилърите в началото на 2017 г., цената не е обявена.

 
Ключови думи

Коментари

Това е руска разработка открадната от германците след край на войната.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.