Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Във връзка с тиражираните в медиите твърдения, че спрямо мен е постановена забрана за влизане на територията на Република Турция, искам да заявя следното:

Ако такава забрана е налице, тя показва по недвусмислен начин, че позицията на почетния председател на ПП „Движение за права и свободи" г-н Ахмед Доган, която аз категорично подкрепям, е била правилна и е постигнала своята цел - защита на българските национални интереси.

МЕДИИТЕ ОКОЛО ПЕЕВСКИ ОБЯВИХА ДОГАН ЗА НОВИЯ ЛЕВСКИ

Дори да съм бил малка част от този процес, се радвам, че с действията си съм допринесъл, както за опазване целостта на партията, така и съм препятствал ДПС да бъде поставено в услуга на чужди интереси.

ТУРЦИЯ ЗАБРАНИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ДА ВЛИЗАТ В СТРАНАТА

Фактът, че ДПС е и ще остане българска партия, очевидно среща своето противодействие. Но нито антибългарската позиция на Лютви Местан, подкрепяна и от посланника на Република Турция, нито каквито и да било административни забрани спрямо мен, могат да ме откажат да защитавам докрай националните интереси.

----------------------

Отворено писмо до медиите от депутата от ДПС Делян Пеевски. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Ключови думи

Коментари

denim58

Императора на контрабандата с цигари Пеевски се е объркал...Искал е да каже, че ще защитава докрай Собствените си интереси!

Явно интересите на Българпия и неговите са едни и същи!

таран

Баси дебелия дебил!

дебелян пеевский

"Искал е да каже, че ще защитава докрай Собствените си интереси!" -- Държавата е моя, смехурко, естествено, че защитавам държавния интерес.

АУ

ау..ау ....национални интереси :)) Най голяма защита ще направи де ,ако си направите СЕПУКО публично ...в името на националните интереси,..... ако може и хората от библиотеката тоже !

hahaha

знаем, че за дпс не са чужди интересите само на москва и на олигарсите.

АРХИМЕГА ШОПАРИЩЕ

Нас червеното знаме роди ни. Ние сме на всеки километър!

Турция

Агенти на Русия, международни контабандисти на цигири не искаме да допускаме на нашата страна! Бежанци от Азия и Африка приемаме, но Пеевски и Доган - НЕ!

Avatar

Това на снимката не е ли кредитора на ДСБ, Костов и Пърданча? Пу, пу да не му е уруки!

Не, този е олигархът, дето, по признанието на министера на колтурата и на книгата за посещения на МВР, осигурява медиен комфорт на Рапоня срещу държавни поръчки. Пу, пу да не му е уроки!

Вълю

Явно,Стоянчо,Кънев те е обсебил ментално!Един вид,твой фетиш завинаги!Сигурен съм,че в този час травестираш само по фуражка,жартиери и с камшик в ръка и удряйки се,с неземна наслада,по задните,заголени части крещиш в кресчендо:Лош,лош,лош Радан!Лош,лош,лош Иван!Лошо ДСБ!Лошо,лошо,лошо...Лошото е,че после грабваш перото и пишеш срещу тези мъже,сякаш те са виновни за твоя душевен дискомфорт!Много лошо,Стоянчо!МНОГО!

Сланинка

Аватаре, Лондон, Лондон :))))))

.. е била правилна и е постигнала своята цел - защита на руските национални интереси.

Пеевски и злaтев-егaти мaгистрaлaтa!

Егати наглостта, махай се в дубай!

...

Сакън недей.От защитата на интереси една банка фалита и сега целокупният български народ трябва да плаща милиардите

mardafi

Предсмъртните къчове на свинята

mardafi

Винаги съм казвал - САЩ не оставят живи врагове - дойде ред на доган и пеевски

Лошо

МИТ не прощава, прасе - цялото НСО и цялата ти охрана няма да ви спасят

анонимен

Турция ги таксува като граждани на Ислямска държава-извън закона.

анонимен

Турция ги таксува като граждани на Ислямска държава-извън закона.

Корпулентният политик е черпака с който Сараят бърка в меда, а "бохчата" с която си бърше... образа е родолюбивата, либерална, етно-политическа Корпорация, ДПС. Медиите-бухалки и SMS-магистратите, банките-касички и услужливите служби, ГМО-политиците и социолозите на повикване са защитни кордони около обръчите от фирми за "усвояване" на европейски пари. Това, че "Пеевски" с оглеждал в "Борисов" е закачка, мила шега. Тъжното е, че в двамата се оглежда държавата – нашата, българската държава, на която НИЕ сме стопаните. Още ли ще се питаме кой ги избра?

Кабакчиев

Господинът - какъвто и да е той - заявява, че ще защищава националните интереси. Звучи добре. Но кои и какви са националните интереси? Може ли да ги формулира? Нека медиите да го попитат. Защо не го питат? Всеки може да каже "Аз защищавам националните интереси."

мастура

Кабакчиев!!!Що се правиш на эб@н о главу?!

Никой, който не чува и не е способен да слуша гласа на народа, не може да защитава и неговите интереси! Медиите е повече от ясно защо не го питат :)

Констатация

"Националните интереси" на Пеевски съвпадат с същите на "българските" "войводи": "ДС-шопарът "Иван" Каракачан, индо-българското му пале Джамбаз, ДС-грухтящите Лекоступ, Контрера, Мурджо, Харо, Михо, ..... мангал! Така ще се награждават един с друг и най-вече "българския национален апостол" ДС-Сава Доган и изпълнителния му ортак Делянчо Пеевски! Симеонов-Балевски се ослушва, но СубСидеров е вече в бойна наведена напред (към клек-шопа) позиция и с кофичка вазелин в ръка!

Развеселен

за николко. Те всичките, заедно с Делян, са пионки на ДС и КГБ.

koмитa

За колко гроша Пеевски купи патриотарстващите "български" "войводи": "ДС-шопарът "Иван" Каракачан, индо-българското му пале Джамбаз, ДС-грухтящите Лекоступ, Контрера, Мурджо, Харо, Михо, ..... мангал?! На едро, без търг, без конкуренция, без такси и публичност!

Неправилно е написано НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. Правилното е "НАЦИОНАЛНИ" ИНТЕРЕСИ....

д-р Пeтроff

Правилното,може би е НАЦИОНАЛНИТЕ МИ ИНТЕРЕСИ.Трябва и да се добави: И НА МАМА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕЦИ

Развеселен

за пръв път имаме политик, който официално е персона нон грата за друга държава. И то двама. Шиши и господаря му налапаха повече, отколкото могат да смелят

хехе

хехе Пеевски и Доган като Милошевич - ще защитават НЕЩО си докрай...и до последна капка кръв(ама да не е тяхната).

Ko, ne! 6и6и небе!

Антидепесар

Кой национални интереси си защитил бре? руските ли? защото аз виждам единствено, че си защитил, руските имперски-национални интереси, а не българските. Защото за продажни свине като теб, това България, е овца за стригане, а не държава със собствени интереси. И добре че поне Гестапото ти е подшушнал какво да говориш, през ДС-медиите им, а не твоите медии, защото на теб, дори и кирливите ти гащи не са твои, а купени с чужди, ерго с наши крадени пари. Така че. За предатели като теб, няма такова нещо, като български национални интереси. А има руски. И не се прави че не ти дреме за турската забрана да влизат подобни лоени топки като теб в Турция. Че така много добре слага прът в колелата на догановото ДПС, турците, за да не могат подобни на теб, да ходят в Турция, и да инструктират тамошните си, подривни, догановистко-кагебейски, ДПС структури. 2/0 за Турция vs Русия. Губите мишоци, постоянно губитие. Язък и за ресурсите който сте съсредоточили, и пак губите. Но така е. Ако щеш, и всичките ресурси на света да заграбите. Като нямате справедлива кауза за която да се борите, винаги ще е така, губещо положение.

BG

Все едно да вкараш вълка в кошарата, за да пази агнетата. Тези абсурди на нашето време показват, че се вижда началото на края на тези наглеци.

Една персона от "националните" дори не може да се види какво представлява, пък и щял да защитава... Жална ни мила Майка България! Ужас!

mardafi

мухахахаха - европол подготвя заповед за задържане на мамин прасчо по молба на Турция

"Забравете за бизнеса на Пеевски и Доган през Турция. Забравете за "линия" през Азербайджан, Катар, Саудитска Арабия. Обаче. Най-вече забравете за бизнес през основни държави от НАТО. Свършено е с бизнеса на Пеевски и Доган, ако Турция задейства верижна реакция по линия на НАТО. Настъпват тежки времена за бизнеса на ДПС, направо кошмарни. Путин разпродава обекти в България и си търси "рестото", направо ужас. Сега забравете за тези от тях, които години наред въртяха схеми от Турция през България за Холандия, да речем. ... ...Далаверата с "белия" внос-износ, схемите с дърводобива, препиращи мангизите от "тревата", комбините с шиптърите, контролирани от старите ДС-връзки по линия на системата TIR, всичко пада в канала без "доброто" на Турция, разбирайте MIT. ....... bgsniper.com

д-р Пeтроff

" Ще защитавам докрай националните интереси." Разбирам,а като се свършат националните интереси,какво ще защитава?Имам в предвид, след края.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.