Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новината, че Турция е забранила достъпа до своя територия на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и депутата Делян Пеевски, е водеща за повечето информационни издания днес. Близките до бизнесмена Пеевски обаче имат една и съща гледна точка, която рязко се различава от информационния тон на останалите публикации.

ТУРЦИЯ ЗАБРАНИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ДА ВЛИЗАТ В СТРАНАТА

Притежаваният от Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева „Канал 3“ съобщава на сайта си:

„Турция си призна: Местан е нейният агент“.

Новината започва със същите думи: „Турция си призна - Лютви Местан е агентът на режима на Реджеп Тайип Ердоган в България. Турската държава застана плътно зад сваления лидер на ДПС, който в реч в парламента приветства свалянето на руския изтребител“.

Сайтът, който официално не е на Делян Пеевски, но той го предпочита, за да прави изявленията си чрез него - Пик, е избрал същия акцент. Заглавието е:

„Сокола вече е без фес. Да бе си платил за такава реклама, нямаше да я получи“.

Според коментар по темата след забраната на Турция рухвал „митът за етническата партия ДПС, а Ахмед Доган утре току-виж се събудил като най-обичания български политик“.

„25-годишните опорни точки срещу ДПС като етническа партия и бастион на неоосманизма отидоха на кино. Най-мразеният доскоро политик у нас Ахмед Доган като нищо утре ще се събуди като най-обичания. Излиза, че той отстоява българските национални интереси и е нанесъл съкрушителен шамар на ислямистите на Ердоган, посичайки ибрикчийството на Местан.“

Турция направила двамата симпатични на мнозинството от българите с „тъпотията да превърнат Доган и Пеевски в жертви, а и публично да ги летимират като корелативна двойка“.

ДПС ЗА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ДОГАН И ПЕЕВСКИ: ДА, ДА, ДОБРЕ

Редакционно обвързаният с Пик сайт Блиц е още по-безкомпромисен:

"Лъсна истината за Местан и Ердоган - признаха, че Доган и Пеевски работят за българските интереси и ДПС не е турска партия!“

Според публикуван коментар „комшиите направиха крещящо показно за това кой пази страната ни от разпокъсване и ислямистки набези".

Изданието припомня, че новината излиза в деня, „когато Доган получи наградата за лидерство в държавническата политика и опазването на гражданския мир в страната приз "Стефан Стамболов". Така окончателно лъснала „истината за скандалните връзки между Местан и Ердоган, както и за това кои са всъщност хората, които работят за България - Доган и Пеевски.“

АХМЕД ДОГАН ПОЛУЧИ НАГРАДА ОТ ДИМИТЪР ИВАНОВ И СТОЯН ДОНЧЕВ

„Точно в този контекст от забраната на Турция за Доган и Пеевски да стъпват на тяхна територия излиза само едно - че това са най-непреклонните защитници на националните интереси на България. И че именно те пазят страната ни от скандалните щения на Турция да превърне Кърджали в автономна територия, васална на комшиите, както и ДПС да бъде турска партия. Иначе защо са тези злостни реакции.“

Блиц развива тезата как било очевидно, че Доган и Пеевски „много пречат на Турция и вероятно лично на Ердоган да прокарва ислямистките си интереси на наша територия и да направи това, превръщайки ДПС в протурска партия“.

„След такова откровено признание, истината лъсна и маските са свалени и дори излиза, че Ахмед Доган е новият Васил Левски, който пази страната ни от разпокъсване.“

Ключови думи

Коментари

льохман

Прежали ли доган електората от южната съседка?

дебелян пеевский

Не може да е "новият Левски", тази почетна титла е заета от беловласия началник на етнически чистото българско крило на ДПС - "Юруш".

"Новият В.Левски",с приз"Ст.Стамболов"!"Библиотекарите",този път настъпиха здраво мотиката и се хванаха за палците на краката пред любимата им Русияна!

denim58

По големи глупости, не съм чела на едно място. Да наричаш агента на ДС Левски е кощунство! Върхът на наглостта и нахалството!

анонимен

Доган и Сидеров почетни гости в Русия за тържествата на празника на труда 1 май.

правопис

Според мен е правилно да се пише "медиите" на Пеевски

SRQBoyboy

Това се нарича compulsive disorder. Започваш да попреавяш висчки и да редиш камъчестата по улицата в строй.

vava

Имам предчувствие, че прасюгата няма да е жив още дълго.

SRQBoyboy

Прав си, Илия Павлов може да го издърпа в ада.

Конкретно

Някой знае ли как и къде може да се запишеш в Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда??

Бат Ламби

Дори на шега не трябва да сравнявате едно ченге, поставено за политик от ДС с Васил Левски. Имайте мяра.

R-Доган

Не може. Новия Левски трябва да е млад, красив, адвокат, толерантен, да слушка, да папка, да е плешив и по възможност да е гей. Новия Левски е Радан Кънев. Стария Левски беше Костов. Нещо не ясно?

Как се храниш с тези уста?

ozzy

"аватарчо", маскираш се, ама Радан и Костов те издадоха глупецо ГЕРБаджийски. Дебело, дръж си нерезчето по-изкъсо.

Сега

Толкова ГРЪМКО ще са Русофили ,че ....идея си нямаме :) А ,техните медиите така ще стрелят срещу Европа, Франция , дори и САЩ, ....просто защото се приемат че ....ако демонстрират врагове там ,автоматически имат билети ТАМ . Прочели ли са нещо за Русия !? Добре е да знаят ,че дипломацията е на световно ниво ,държавни документи се пазят добре подредени от 1700 година. По интересното е друго , четат се в сравнителен план ! Какво тогава ,как ... какво е станало , къде ина грешки ...и тн. Русия ...,като всяка велика сила има интереси , няма как да са тези бандити! Те могат да бъдат елемент на много дребна калкулация между Русия /САЩ ... За мен лично е интересно другите !?:)) Извън всякаква логика Политическото лица ЕРДУГАН се срещаше с независимата власт в България

Пак бъркат България с Русия, а Русия -- с КГБ.

Nov

Истината е проста. Не ядат свинско и затова не го искат.

Затова ли се е хванал за гушката? В предчувствие за въженцето?

Хахааа

Хайде да видим сега тези, които рониха крокодилски сълзи по изгубеното им робство, ще защитят ли образа и името на Левски.

Вън мърши!

Мърши! Двамата трябва да бъдат приключени. Стига вече подигравки,безочия и помия! Животът ни се превърна в ад. Дебелото прасе и Злото нямат място в България!

висок

Ся, Левски е убил човек и затова е обесен. Доган убил ли е човек....че го обявяваме за Левски?

таран

Що си толкова тъп?

mardafi

Ми беше убил там някакъв мангал в дома си - инересно ако във вашия дом намерят труп и вие сте присъствали в какво ще ви обвини прокуратурата

SRQBoyboy

Наглостта няма край. България десйтвително заприлича в блато, в което крякат дебели и пъпчиви жаби като Дебилан Прасевски и неговите жълтеникакви медии.

Кой ще хапне

Свинско ??? Тези които са завардил....:)) На първо време американци , германци , естествено турци .... и така като излиза и руснаци ! Българите с удоволствие ще гледаме коленето и хапването на пържоли . Сега какво ще стане с прасенцата .... няма да оцелеят ,много кучета ,вълци ....и така !

ПИКльовците са първенци!

Както и можеше да се очаква, първенец в надупването и лизането на насраните задници на агент Сава и на туловището Дебелян Пеевски, се оказа ПИКливият Пърдялко Пърдялков! Той направо изби рибата в ПИКливото си сайтче, ПИК! Не напразно е признат за Републикански лизач на делянпеевския задник!

Развеселен

Господ кога иска да погуби някого, първо му взима акъла. Вижда се края на кремляните, затова съскат като полудели

аве

Ако Турция започне разследване срещу Пеевски за контрабанда на цигари, България трябва веднага да го предаде на турското правосъдие. Само там ще отиде в затвора! А Доган - той е бита карта!

кака Мара

А КОЙ е стоял зад него? Това е въпросът, както е казал Хамлет

Милен

"Хахаа"-то ме е поставил в куцата ситуация да пиша след коментара му, но наистина е ВБЕСЯВАЩО да ми сравняват сребролюбеца Доган с толкова достоен мъж като Левски!!! И това, наред със съвсем демонстративната пропагандата в кафявите медии, ме накара да се замисля какво всъщност се преследва там? Защото вече не мисля, че те могат да изпълняват основната си функция да заблуждават, за това все пак се изисква някаква прикритост на действията. Вместо това ми минава ужасяващата мисъл, че целта им ВЕЧЕ е директното провокиране на низки страсти, на чиста омраза и съответно на някакви кървища...

"Въпросът е, че вестниците не са създадени, за да разпространяват, а за да прикриват новините." -У.Еко "Нулев брой"

петя

Соколът е не без фес, а по гол г.з. Очакваме до броени дни да лъсне и премиера

Ами

Щом вече са ЛЕВСКИ ...тази двойка ,финалът е бесилка !?? След това са песни и стихотворения за големият героизъм на ПЕЕВСКИ/ДОГАН

mardafi

мда ами е прав/а - следва бесилка за двамцата

"К*Р ЗА ПЕЕВСКИ“! И ЗА ДОАН ТОЖЕ! "Новите "Левски"!? И двамата са криминални типове. "Уличаваща информация на партньорските служби за почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на депутата от ДПС Делян Пеевски " МОЖЕ ДА ИДВА ОТ ЛИХТЕНЩАЙН! ЗАПОРИРАЙТЕ ПАРИ И ИМОТИ! доган за да се изчисти от Турция и да го харесаме? ще се преименува на СОКОЛЬОВ,а пеевски ще добави само едно "й"!? Ще ги правят ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НА СИБИР!

"Забравете за бизнеса на Пеевски и Доган през Турция. Забравете за "линия" през Азербайджан, Катар, Саудитска Арабия. Обаче. Най-вече забравете за бизнес през основни държави от НАТО. Свършено е с бизнеса на Пеевски и Доган, ако Турция задейства верижна реакция по линия на НАТО. Настъпват тежки времена за бизнеса на ДПС, направо кошмарни. Путин разпродава обекти в България и си търси "рестото", направо ужас. Сега забравете за тези от тях, които години наред въртяха схеми от Турция през България за Холандия, да речем. ... ...Далаверата с "белия" внос-износ, схемите с дърводобива, препиращи мангизите от "тревата", комбините с шиптърите, контролирани от старите ДС-връзки по линия на системата TIR, всичко пада в канала без "доброто" на Турция, разбирайте MIT. ....... bgsniper.com

НАБЛЮДАТЕЛ 2

НЕ Е ЛИ СРАМ И ПОЗОР ДА СРАВНЯВАТ ДОГАН СЪС ВЕЛИКИЯ АПОСТОЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ.ТОВА Е ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ И НАГЛОСТ.ЗАБРАВИХА ЛИ ЗА ОБРЪЧИТЕ ОКОЛО ДОГАН КОИТО ИДОСЕГА СИ РАБОТЯТ С ПОМОЩА НА ПЕЕВСКИ.МНОГО Е ЯСНО ЧЕ ЗАБРАНАТА ОТ ТУРЦИЯ Е ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНИЯ БИЗНЕС НА ПЕЕВСКИ КОЙТО ЗДРАВО Е СВЪРЗАН С ДОГАН И ДРУГИ ИЗВЕСТНИ ЛИЦА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.НО СЕГА БИЗНЕСА ЩЕ ЗАКЪСА.НО МАФИОТИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ДРУГИ ПЪТИЩА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СИ БИЗНЕС.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.