Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В днешния си брой турският всекидневник "Star" публикува новина със заглавие "Забрана за влизане в страната на проруски насторения Доган". Изданието не цитира източник за тази информация.

"След кризата със сваления руски самолет, лидерът партията на българсикте турци ДПС Ахмед Доган отново се показа като съветски агент", започва статията. "Той нанесе удар срещу подкрепящите Турция в ДПС, което доведе до забрана за влизане в Турция на него и на медийния магнат Делян Пеевски".

Вестник "Star" е таблоид и е част от голяма медийна група заедно с едноименната телевизия. В Турция тази медийна група се приема за много близка до президента Реджеп Тайп Ердоган. 

лизането на дългогодишния лидер на ДПС и на депутат от партията е забранено. Това стана след като Доган зае антитурска позиция след кризата със сваления руския самолет", припомня вестникът.

Публикацията описва декларацията на ДПС след свалянето на самолета и я определя като "подкрепа за Турция". Това довело до смяната на предишния председател Лютви Местан. 

"На негово място (на Местан - б.р.) Доган постави българин олигарх. В тази операция участваха основателят на ДПС и медийният магнат Делян Пеевски. Смяната беше тяхна инициатива."

"Star" допълва как медиите на Пеевски - депутат от партия, която твърди, че подкрепя правата и свободите на турците в страната - всъщност са подели масова антитурска кампания и са поставили на прицел дори посолството на Анкара. 

Турският вестник припомня публикацията на "Шпигел" отпреди 10 дни "Пеевски - айсбергът на корупцията" и нарича депутата "император на контрабандните цигари".

"Пипалата на проруския олигарх Пеевски стигат до Турция и може да се окаже, че той е в основата на контрабандата на български цигари в Турция".

МЕЖДУВРЕМЕННО ДОГАН ПОЛУЧИ ПОЧЕТЕН ЗНАК ОТ СТОЯН ДЕНЧЕВ И ДИМИТЪР ИВАНОВ

Вестникът припомня още, че от 1997 година Ахмед Доган е осветен като агент на Държавна сигурност, но въпреки това е останал начело на ДПС. 

Публикацията в "Star" излиза два дни след като Лютви Местан обяви, че създава нова партия, която ще се казва ДОСТ (приятел на турски - б.р.)

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Турците знаят кои са нашите мафиоти по-добре от нашата проКУРатура.

дебелян пеевский

Инцидентно, от отношението към дребните мафиоти се вижда и разликата между метрополията и забутания селяндурски вилает. Тошко Колев трябваше да пее "как ще ги стигнем комшиите" едно време, ама пуста гордост.

Мони

А сега Обединените арабски емирства да забранят на пеевски -да не може да си почива в имението на 10 милиона долара в Дубай! Принудителна административна мярка „Забрана за влизане .....” Нещо са им открили! Това е по-различно от "персона нон грата " и "нежелано лице ", които трябва да са вътре в страната! Доколкото си спомням не са длъжни да се мотивират, освен пред съд.

mardafi

Примката се затяга - сега въпроса е кой от двамата ще умре първи

Доан и пеевски почетни граждани на СИБИР!!!

Кабакчиев

"Той нанесе удар срещу подкрепящите Турция в ДПС, което доведе до забрана за влизане в Турция на него и на медийния магнат Делян Пеевски". Добре, за Доган е ясно. А защо забрана за Делян Пеевски? И той ли е нанесъл "удар срещу подкрепящите Турция в ДПС"? Как точно? А "неподкрепящите Турция в ДПС" кого подкрепят? Русия ли? Не е вярно, те подкрепят опозицията на Ердоган. И ако Делян Пеевски нанася удар срещу Турция, то тогава би трябвало Ердоган да наложи забрана на цялото ДПС-Доган. Подкрепяйки съветския агент Доган, ДПС-Доган нанася "удар срещу Турция". Ердоган напълно се е самозабравил: приравнява Турция със себе си и с мюсюлманския електорат, връщащ страната десетилетия назад. Жалко за нормалните турци, на които се налага да търпят това! Руските туристи се изтеглиха от Турция. Чудесно! Нека запълват тук хотелите, та на нас, които вече ходим само в Гърция, да не ни е съвестно, че вече не даваме и стотинка на българското Черноморие!

дебелян пеевский

Вероятно по либерално-европейски модел, турците цакат лидерите, като удрят колкото могат по-нежно по сплотеността на електората под тях. Може да им се вижда много по-лесно да присъединят към ДОСТ целия електорат на ДПС, отколкото да се борят след като се разцепи. Това вероятно важи с особена сила за електората в Турция.

А защо другаря "генерал Кобалт", смята, че Пеевски е впечатляваща фигура само тук в нас -БеГето? Или "генерал" Кобалт смята, че всички са като със сложени червени руски очила? Надявам се, че другаря генерал Кобалт не е забравил за "Перипетии на надеждата" и Наталия Андреева.....

При това положение Истински търговец по света ,няма да прави сделки с пеевски.Остава само българската държава да продължава да ме налива.

Към всички туркопоклонници по-долу: а ако няма нищо общо нито с контрабанда, нито с Русия, а е просто отсвирване на Доган (с Пеевски като дискредитираща гарнитура) в полза на ДОСТлука?? Ко праим тогава?

дебелян пеевский

Продължаваме да се забавляваме от шоуто. По каквато и причина да се разцепи ДПС, все е келепир.

mardafi

Аз залагам че на мама прасето ще умре съвсем скоро

Тия ги мразим безплатно, напротив даже му плащаме,щом допускаме да ни краде!

Развеселен

империите се цакат

Демократ за силна България

Да си се цакат другаде.

А Попова? А академикът Русев?

Avatar

Извън конкретиката на новината буди любопитство въпросът - Кого ще обвиняват костовите бандити, ако по някакъв начин Пеевски изчезне? Драгалевският врач се оказа с една идея по-умен от електората си, като измуча преди време "не демонизирайте Пеевски", ама кой да го слуша? Една овца като изблее в стадото, всичките подхващат и няма спиране... Та ако вече са скроили капата на пищният за шест рубенсови портрета "политик", току виж след него на мушката излезли именно истинските мафиоти, които го създадоха - драгалевския, Станишев, Доган... Не е лесно да имаш тъп електорат, ей богу! БСП-то вече си изпатиха, сега е ред на другото крило на БКП - т.нар. ДСБ!

Странно, защитаваш Пеефски?

denim58

Пеевски е дразнител и ако изчезне, ще се появи някой друг на негово място, ако не се е появил вече...за Румен Гайтански ми е думата, но поне Шиши, няма да дразни!

Прав е Костов, но сега си имаме Боко и сичко е стабилно (докато не си бие шута)

Чичо от село

Що ми се чини, че си малко улав? Ни мойш да мислиш нормално, не ти се фата нищо от приказката.

denim58

Турският вестник припомня публикацията на "Шпигел" отпреди 10 дни "Пеевски - айсбергът на корупцията" и нарича депутата "император на контрабандните цигари"...Голяма радост!

дебелян пеевский

"Не е лесно да имаш тъп електорат, ей богу! БСП-то вече си изпатиха, сега е ред на другото крило на БКП - т.нар. ГЕРБ!" -- ftfy.

Искаше ми се Турция да забрани на Доган и Пеевски да влизат и в нашата страна, ама нейсе.

А КО СТАА В ЛИХТЕНЩАЙН?!

mardafi

Нямам спомен САЩ да е оставила жив враг - съдбата на тия двама комунистически уроди е вече решена

Gogo

Такава е тя: "полиморфичната реалност"! Жалко, че ни го напомниха от Турция. Сега Бойко да напише една нота, че ни объркват вътрешнополитическия живот ...

Купувам пуканки

Единият от Стълбовете на КОЙ скоро сдава багажа. Ефекта на доминото повлича и малките КОЙ чета. Цигари, петрол и други неща ....ЙОК през Турция ,ама дали ще минават и през Катар ,ДУБАЙ, Йордания !?? Май не .... . Сега НЕДЯЛКУ -вагината ,Сашка Бозукова (манекенката) ,ами цялото журналистическо войнство !? Когато има война ....май стрелят по всеки!! Измислиците в ХОМО и други престъпления към Турция ....си стоят нали !? Идея си нямам дали скоро и друг край БУДА няма да гори. Сега ще си слагат най руското наметало ,ще се изкрават за мъченици паднали в името на Русия. Като всяка "велика сила" тя не вярва на сълзи , особено на тези ...

:)

"Пипалата на проруския олигарх Пеевски стигат до Турция и може да се окаже, че той е в основата на контрабандата на български цигари в Турция". - Явно информацията, която Турция има за цигарите клонинги и Бисеров е различна от това, което ние знаем. Той Цацаров си каза де, че информацията до него е била партийно филтрирана. Това, само по себе си, е готово обвинение срещу Йовчев и Лазаров, ама нейсе.

Сланинка

Мхм.... някой още ли мисли, че ДПС е "турска" партия?

ДПС беше, е и ще си остане партията на Луканов.

SRQBoyboy

И ДПС и Аатака бяха създадено от КГБ, за да ги използва да мъти водата в България.

mardafi

Квиченето в свинярските медии достигна кресчендо

TheRock

Борисоя изгоре!!!

SRQBoyboy

Сега трябва и България да им забрани да излизат, а след това да ги вкара в кошарата и то за по-дълго.

Сланинка

И това, докато библиотекарите даваха орден на единия. Каква ирония

Констатация

И "българските" "войводи": "ДС-шопарът "Иван" Каракачан, индо-българското му пале Джамбаз, ДС-грухтящите Лекоступ, Контрера, Мурджо, Харо, Михо, ..... мангал ще награждават "българския национален апостол" ДС-Сава Доган и изпълнителния му ортак Делянчо Пеевски! Симеонов-Балевски се ослушва, но СубСидеров е вече в бойна наведена напред (към клек-шопа) позиция и с кофичка вазелин в ръка!

Милен

Хаха, СубСидеров е много яко :)))))))

koмитa

За колко гроша Пеевски купи патриотарстващите "български" "войводи": "ДС-шопарът "Иван" Каракачан, индо-българското му пале Джамбаз, ДС-грухтящите Лекоступ, Контрера, Мурджо, Харо, Михо, ..... мангал?! На едро, без търг, без конкуренция, без такси и публичност!

мда

мда Дпс приключи с играта. Ае чао!

Октай

"Виждаме „играта на съдбата”. В деня, когато офицерите на Държавна сигурност, служещи на Кремъл и на Примаков, употребиха държавника Стефан Стамболов, и дадоха на негово име награда на своя служител Доган, почетният лидер на ДПС беше обявен за персона „нон-грата” в Турция. Турските власти реагират, след като българските си затварят очите за контрабандните канали. Партньорските институции в Европа вече не вярват на нашите служби. Доган оттук нататък няма ход. След като той изцяло възпроизведе опорните точки на Путин в посланието си на коледния купон, бе употребен за последен път от кръговете на Кремъл на територията на България. В една такава ситуация Анкара и Москва ще намерят общ език, но тези, които са останали на барикадата на напрежението, ще платят висока цена", категоричен е Октай.

boss

Те, турците, отдавна са казали, че домуз не кльопат

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.