Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последният началник на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов (популярен и с прякора си естапото) ще връчи днес наградите на оглавявания от него Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Това съобщи сайтът Епицентър

Предлагаме ви съобщението без редакторска намеса:

"Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда, Институтът за изследване на населението и човека и Националният военно-исторически музей организират Десетата научна сесия по проблеми на лидерството на тема: „Качества на личността и лидерски практики". Тя ще се проведе на 11 февруари (четвъртък), от 10,00 часа в Националния военноисторически музей. 

На тази сесия ще бъде връчен Почетният знак за лидерство „Стефан Стамболов” в следните категории: 

- за личен лидерски принос към държавността – на д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС; 

- за личен лидерски принос в духовността – на акад. Светлин Русев – доайен на българските художници и колекционери; 

- за личен лидерски принос в местното самоуправление – на г-н Димитър Николов – кмет на Община Бургас. 

Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов” са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин. 

С пленарни доклади в сесията ще участват: г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, доц. Антоанета Христова – директор на Института за изследване на населението и човека към БАН, и доц. Евгения Ковачева от Университета по библиотекознание и информационни технологии. 

За участие в сесията с доклади и научни съобщения са записани над 20 учени и общественици."

Екип на Клуб Z е на мястото на събитието. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Ключови думи

Коментари

Аман от ченгета

Стамболов ще се обърне в гроба си. Срам и ужас!

Ели Попова

Няма да се отърве България от ченгетата на ДС, ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ТЯХ НЕ СЕ ПОМИНЕ Няма да се гаври и един визепрезидент МАРГАРИТА ПОПОВА с свобдна Бългрия и с демокрацията. ТОВА НЕ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ЕДНО МОРАЛНО ПАДЕНИЕ НА МАГРАРИТА ПОПВА. .

Кабакчиев

Вече го казах, ще повторя. Българите не си дават сметка, че част от огромните политически проблеми на тая "държава" днес са резултат и от погазването правата на турците със смяната на имената им - невероятно варварско престъпление, уникално за ХХ век. Решението на проблема можеше да дойде, ако всеки турчин беше подал иск в съда. За всяка сменено име - иск $1000 срещу държавата! Един милион турци, един милиард долара иск. Искът - при наличие на съд, щеше да бъде признат. Няма съд, искът остава непризнат. Добре, съответно няма НАТО и няма ЕС за кочината! При признат иск - държавата щеше да изплати един милиард долара на българските турци! Всичко това е хипотетична реконструкция във миналото. Но такова решение щеше да бъде справедливо! Турците щяха да бъдат адекватно обезвъзмездени! Нямаше да има етнически политически борби и явления от типа ДПС, лидерите му ченгета и т.н. Съответно при признаване на такъв иск щяха да бъдат заведени регресни искове срещу извършителите на Възродителния процес и участниците в него. Виновниците щяха да платят за гаврата! Престъпната партия БКП щеше да бъде наказана за едно от най-отвратителните си престъпления. Щеше да има лустрация за членовете й. Нищо подобно не се случи! Затова днес държавата я управляват простаци, в нея се разпореждат ченгесари, тя е кочина, повечето свястно население я напусна и т.н.

Чудно как са пропуснали наградата "за личен лидерски принос в изучаване на подземния живот на картофите" (например).

"Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда е основно звено в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ)", библиотекарския демек. Това за да не се литне някой, че АОНСУ се е цепнало. :)

BG

Агент до агента, мила моя майно льо.

xyz

Всички са ясни. Само се чудя Данчето Фандъкова как се е поддала на това унижение.

Къде я видя Фандъкова ??? Убъркал си рейса нещо ?

denim58

Агентите на ДС си раздават награди...

Хахааа

Мда, дъното на клоаката е само за дс-помазани.

м

Това достоверно ли е : "Изненадващо Стоян Денчев подари часовник "Ришельо" на Стоян Денчев. Той го прие." Молим, потвърдете, доста е сюреалистично. От друга страна, защо не....

s.djam

Потвърждаваме

абсурди

Реформа във висшето образование кога ????????????????????????

Йовчев и Попова - почетните докторанти на библиотекарския.

Инспектор дю дю

Какво разбираме ние от пермутации и вариации ?! Нещата са мно-ого сложни !!! Хидроинженера и енергетик, според NASA, е най-заслужил !!!

Развеселен

макар да не одобрявам политическата дейност на университета, мога да кажа, че имам информация от първа ръка - те дават добра база и възможност за обучение на студенти в затруднено и неравностойно положение.

ozzy

Веселяк, изквича не на място май,Ааа?

Марги Драганова

Държава на АБСУРДИТЕ.може ли, за миг да си представим, че в Германия, бивш шеф на ЩАСИ,ще раздава награди, и че може да има институт , оглавяван от Волф. Това е първият абсурд. Вторият е, че вицепрезидент на една демократична България, ще преме подобна награда от бивш шеф на Държавна сигурност. Трето, защо фигурират и личности, изповядващи демократични принципи. Колкото да Д р Доган, е съвсем нормално да бъде награден от Димитър Иванов,т.н. ГЕСТАПОТО, Ахмед Доган,той е от системата на тази човеконенавистна организация ДС.Днес Доган го награждава Гестапото, заради участието му в Възродителният процес и заради подчиненоста му от Москва.Защо тогава да се очудваме, че след 26 години съществува подобен инстиритут, Не трябва да се очудваме и за номинацията на Ирина Боква за секретар на световната организация за защита на човешките права ООН, след като не се разграничи от комунистическият режим, не се разграничи от един убиец, баща си Георги Боков, че не защити Украина и гражданите й, които станаха жертва на Путиновата политика. СЛЕД 26 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ, ШЕСТВА НАЙ ЖЕСТОКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ КАТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, и ние позволяване това. До кога. Маргарита Попова ТРЯБВА днес да се откаже от тази награда, ако иска да я приемем като нормален човек.

???

"Маргарита Попова ТРЯБВА днес да се откаже от тази награда, ако иска да я приемем като нормален човек." - Не прочетох Попова да е наградена, лектор е. Поне по спомен, Попова е докторант там. Да си докторант там е въпрос на личен и активен избор. Награда можеш само да откажеш, което би било силно знаково. Получаването на награда не предполага активен личен избор. п.с. Йовчев е завършил докторант там.

Новият

Каквито ордени да си раздава тази сган, от ЦЪРВУЛИ трандафори не стават!!!

Учуден

Не съм учуден за наградите на комунист Русев и агент Сава. Но какво прави там кметът На Бургас?

Е как какво

Това острие на гербавата ДС сган защо да не е там?

OT Bein

Ами наша Тони Христова, тя пък какво прави там?

ПАДНАЛИ СИ НА ПЪПА НО СТИГА ИМ ТАЗИ НАГРАДА - ПАК ТЕ ДА ВОДЯТ ПАРАДА! беше написал едно време поетът Румен Иванчев

Долу БКП!

Гнус гнус гнус гнус гнус!!! Де да можеше някой дрон на НАТО да ги изпържи всичките както са вътре :(

Това е най-гнусното. Чакаме някой отвън да ни свърши работата.

Ijdk'eld

Садистична гавра с паметта на великият държавник Стамболов и изнасилване на България!

Vespertine

Направо ме е гнус!!! Вече вони всичко това!!!

Трансформация

Комунистите обсебиха името и на Стамболов, когото определяха, като най-върл капиталист и русофоб преди 1989 г.

:)

Награда можеш само да откажеш, което би било силно знаково. Получаването на награда не предполага активен личен избор. Да си докторант там обаче, е въпрос на личен и активен избор. Наградете знаковите докторанти в библиотекарския с вниманието си. :)

Направо ми изтривайте коментара защото не е добре да се призовава за избиване на такива видни експерти и лидери.

ТНЕ REFORMIST

БКП създаде ДПС, за да управлява значимия турски електорат и да не допусне да падне от власт. БСП+ДПС = БКП БКП + ДС = Болшевишки комунизъм ГЕРБ са мимикрията за болшевиките. Доган играе за Русия, а на България ѝ се пише лошо. Българската буржоазия и интелигенция, която е с европейска и свободнопазарна ориентация трябва да даде отпор, защото събитията от 1944 г. пак ще се повторят. Русия рано или късно ще си намери причина да ни освобождава от нещо, този път най-вероятно от ЕС и НАТО, ако там нещата зазлеят. Хората, които искат да съхранят буржоазно-демократичния ред и да го усъвършенстват, защото той сега е осакатен, трябва да се обединяват. Аз вярвам в свободата на личността, равенството пред закона, правото на собственост, правото на стопанска дейност, правото на изразяване и свободомислие. Ако Русия навлезе отново, нас ни чакат нови Тъмни десетилетия като тези от 1944 до 1989: непросветени за напредналите западни технологии, за техния стопански ръст, за напредъка в науката и изкуствата там. Всичко това открихме едва след 1989 г. Не искам България отново да се изолирана. Искам чиста и свята република, която е отворена към света, но в нея има силни закони, които гарантират българската идентичност. За какво повече може да мечтае един десен човек...

Деян

Това, че тези Кирияк Стефчовци се гаврят с България е ясно на всички. Това, че го правят с максимално възможната наглост е видно и от наблюдатели от другите галактики.Но с този репортаж Клуб "Z" минава всякакви граници на благоприличието и превръща тази жалка картина в събитие на деня. Това вече е гнусно.

s.djam

Кой определя границите на благоприличието, Деяне? Тези, които раздават награди, тези, които ги получават, или тези, които са сметнали, че темата е достатъчно важна за читателите им?

С нарастването на наглостта в международен аспект на путинова Русия, участниците в петата им колона се развихриха и на местна почва, изкачайки като матрьошки един от друг.

байуй

за вярна служба на ДС се дават тия ламаринки, ей. явно и академик русев не може да устои на съблазънта и на дърти години. никога не е късно да станеш за резил, но при него не е от вчера. то не бяха людмили, черепи и каква ли не комунистическа сган, а

cos

Защо не си раздават руски часовници и бонбони!?! НИЩОЖЕСТВА

Chris

В Швейцария са им паричките.....оттам и пазаруват...И сифилистика Ленин много е обичал Швейцария

Кабакчиев

В англоезичния свят е разпространена поговорката "Awards are like hemorrhoids - sooner or later every asshole gets one." Наградите са като хемороидите. Рано или късно всеки гъз ги получава.

Иво

Ще повърна!

Задкулисието в цялата му мерзост. Властта като самоцел. Никакви лидери не са това - паразити, които нищо не могат без публичните пари и закрилата на руското джудже. Комисионери с комплекс за малоценност.

Абе къде е Аватар? Радан Кънев - Президент! Костов - истинския наследник на делото на Стамболов!

Срам нямат!!!

Марги Драганова

КАКВО ЩАСТИЕ, КАКВА ОЧАРОВАТЕЛНА УСМИВКА, КАКВА ИНТИМНА ПРЕГРЪДКА.тОЛКОВА Е ДОВОЛНА НАШАТА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТКА, ТА НАЛИ СЕ НАМИРА В СОБСТВЕНИТЕ СИ БИБЛИОТЕКАРСКИ ВОДИ. СЛЕД ПЪРВОТО ВИЦЕ, БЛАГА ДИМИТРОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ ОКАЗАХА ВСЕ БОКЛУЦИ. тОЛКОВА ЛИ БЕШЕ ТРУДНО, ГЕРБ ДА НАМЕРИ ДОСТОЕН ДЕМОКРАТ ЗА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ А ВСЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ. нИТИ МЕ Е СРАМ, НИТО СЕ ЧУВСТВАМ НЕЩАСТНА, АЗ НЯМА ДА ФИГУРИРАМ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ЗА МУ МИСЛИМАРГАРИТА ПОПВА, КАК ЩЕ БЪДЕ ОЦЕНЕА, КАТО Я НАГРАЖДАВА ШЕФА НА ШЕТСО НА ДС ДИМИТЪР ИВАНОВ Г Е С Т А П О Т О.ТОВА Е МОРАЛЕН АКТ, КОЙТО С НИЩО НЕ БИ МОГЛА ДА ИЗТРИЕ ЛИЧНИЯТ СИ ПОЗОР.ДА НЯМАШ ПОЛИТИЧЕСКА ПРЕЦЕНКА,КОЙ ТЕ НАГРАЖДАВА, И ТО В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЛИЧНАА ПРИЯТЕЛКА НА ПУТИН СВЕТЛАНКА ШАРЕНКОВА ХУБАВО ИМЕ, ЛЮБИМО НА СТАЛИН С И ШАРЕНКО НА ВСИЧКОТО. ГОЛЯМ ВОДЕВИЛ В ЧЕРВЕНИ СВЕТЛИНИ, ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗЪМА ДРУГАРКО МАРГАРИТА ПОПВА.

Кметът от рекордите на гинес и благата контрапрезидентка ли ще са номинациите на статуквото за изборите наесен? Или направо генерал-губернатор от необятната им майка русия ще дойде?

Какво правят

Там Димитър Николов и Светлин Русев ? За останалите не питам... Това е пълна пародия ... Моята ПУЦ ще организира награди за принос към ДЕБИЛИЗАЦИЯТА на БЪЛГАРИЯ !

al

Руски курви награждават с орден на името на човек убит от руснаците.Руски курви награждават с орден на името на човек борил се срещу турците Ахмед Доган.Къде си бедни Стамболов?Трябваш ни!

Mimi

Тоя часовник струва под 100лв. Баси скръндзите

Gogo

Поредното доказателство колко дълбоко е затънала България.Нищо не е останало от възрожденските идеали християнския морал.

Кабакчиев, развеселен

Ха-ха-ха! Някой пита що чинела тая Христова тук. Е как що? Тя е говорител на БАН (бастион на комунизма и свърталище на некадърници) и хвалител на банкенския бодигард. Ето нЕкои съображения на тази дива: "Бойко Борисов успява да съчетае две в едно, т.е. два образа, които са еднакво харесвани от българина [...] Първият образ е този на бореца, срещу когото са се изправили всички партии и институции, а вторият образ е на човек, който говори с езика на средно статистическия българин, който политиканства на чаша ракия, в съчетание даже с неизпълнените му обещания, защото те са част от представата за нас самите. Борисов е един от нас, и малко по-добър без да ни дразни, защото има бабаитско присъствие, а е и "готин". ГЕРБ е добро хрумване. Използвайки негативизма към всичко политическо, формацията ГЕРБ съчетава три важни за успех в дадения момент елемента – антиидеологична – програжданска; антиполитическо говорене – личностно (споделящо) говорене; и събиране на лидери от местната власт, т.е. хора, които се свързват със справяне с конкретните проблеми по места, а не с недолюбваната псевдонационална политика."

Библиотекаря

Вицето е подходила многа задълбочено - представя се с пленарен доклад. Машаллах! Както казват немците- той, той, Кой! Стискам й палци.

Дръгливите кучета и кучки се събраха и се наградиха. Къде е Стамболов , та да Види как русофилите го тачат.

Обръща се в гроба.

hanseatic

Große Name, nichts dahinter(голямо име и нищо зад него), биха казали немците. Даже подаръците които си правят са лишени от вкус и качество. Часовник? "Рищельо" може да се подари на проститутка или сводник. Евтин, лъскав кич, подходящ за червени сноби(Шаренкова, Иванов). Средна цена около 45€ с батерийката и опаковката. Пожелавам на всеки "библиотекар" по един Ришельо!

Николов

Министърът на отбраната забранил на Почетния председател на ДПС-Ахмед Доган да влиза във Военно историческия музей. Абе тоя земеделец да не мисли,че в музея са изложени за оглед картофи?

хахаха

На Песков часовника е по-готин, ама и рушняка е по-гулем мушенник

срам за България

това на снимките е гнусна прокремълска сволоч.......

ОТВРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

горкият Стамболов, ще се обърне в гроба..., последователите на тези които го заклаха, награждават с неговият лик, ОТВРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TheRock

Тази пародия трябваше да завърши с арест за всички участници за шпионаж в полза на Русия!

ozzy

Наглост и перверзия по болшевишки, Стамболов раздаван от шефовете на руската агентура на измекярите им. Разиграват си Прасето от сараите по главите ни. Мернах и Шаренкова, ГНУС. Дебело, нареждай на "аватарчо" да се разквичи, тука ми липсват простотиите ви!

ozzy

Сотире, камарилата ти е накуп. Сотире, кога ше ги стигнем румънците?

S.I.

„- за личен лидерски принос към държавността – на д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС; „ Ха-ха--ха--ха--ха--ха--ха--ха--ха-!!!!!!!!!! Къде са десните лидери конекрадци, и некадърници? С коя личност може да се похвалят СДСарските лумпени? Мина ви модата, за плюене на комунизма вече не дават пари! Храните се с плюнките и истерията на себеподобните си. Комунизмът не е виновен за вашата некадърност, просто толкова можете. 25 години оправдания, нищо на лице, все ви пречат, не ви дават да ги обесите всички. На запада му писна да ви сменя памперсите. Кой ви е виновен, че се самозазидахте в пещерата на анти-комунизма. Докато вие го плюехте, той победи на запад – ако четяхте американски десни медии щяхте да видите, че Обама е комунист. На кого ще се оплачете сега?

"Въпросът е, че вестниците не са създадени, за да разпространяват, а за да прикриват новините." -У.Еко "Нулев брой"

Радо

БОКЛУЦИ!!!

Нашио

Този постоянно е в медиите вместо да гние в затвора за погубените човешки живота.

Ку-Ку

В капиталистическа България терористите, които взривяваха и убиваха майки и деца, сега са на почит у всяка управляваща ни мафиотска структура. Без значение дали и как е наречена...СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ и прочие всички останали настоящи партии с, или без, парламентарно представителство.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.