Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прокуратурата прекрати разследването срещу бившия зам.-шеф на ДПС Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков за пране на пари. Това бе съобщено от Софийския градски съд (СГС). Преди два месеца Бисеров бе оправдан за неплащане на данъци и още две обвинения от СГС.

На 14 декември миналата година защитата на двамата е подала молби в съда, с които е поискала прокуратурата да бъде задължена да вкара делото в съда или да го прекрати. Причината е, че е изтекъл 2-годишният давностен срок.

В сряда от Софийската градска прокуратура са изпратили писмо на разглеждащия казуса съдия Атанас Атанасов, с което го информират, че разследването за пране на пари срещу Бисеров и сина му е прекратено на 3 февруари.

Съдебната сага около Христо Бисеров продължи около 2 години. Делото му за неплатени данъци в особено големи размери, за недеклариране на валутни сделки, както и за посочване на фалшиви данни в декларацията му пред Сметната палата, все още е висящо, но видно от мотивите на Софийския градски съд към оправдателната му присъда, прокуратурата няма особени шансове да докаже тезата си и пред следващите две инстанции.

Ключови думи

Коментари

denim58

Цацаров да се застреля в кабинета си! Продажна свиня! ОСТАВКА!

А, за това ли е бил цацата при боко.Царската особа опрощава,а палачът е немощен.

Нещо за разследването в Лихтенщайн и имали такова в БГ прокуратурата?! "За тримата политици със сметки в Лихтенщайн вече е късно да променят нещо. Ще опитат, но няма да им се получи. Затова ще трябва да се справят с последствията. Може да пострадат хора, защото темата не е никак безопасна. Краят обаче е неизбежен."

Avatar

Да! "Развитието на двустранното сътрудничество между България и Княжество Лихтенщайн беше основна тема на срещата на председателя на Народното събрание Цецка Цачева с председателя на Ландтага на Лихтенщайн Алберт Фрик. Това е първата визита на председател на парламента на Княжество Лихтенщайн в България, съобщиха от НС."

Avatar

Бойко Борисов е виновен! Христо Иванов - главен прокурор, Пърдан - сляпата Темида, провесила пазарски кантар на входа на съда - в едното блюдо - откраднатите милиони от Костов, в другото - тези от Бисеров (ученик и кадър на Костов). Да жУвеят "реформаторите"! Ура, другари и другарки!

приятелите от Карлуково

Кажи нам,Стоянчо,как се освободи от усмирителната риза преди да избягаш от психиатричната болница?

Ей проститут, не се хаби. Тази новина няма нужда от коментар. Не са чак толкова тъпи хората, дори и тези които някога са гласували за големия мъжкар от Банкя.

Деян

А някой да е очаквал нещо друго?

дебелян пеевский

"Бойко Борисов е виновен!" -- Тарчо, само един дребен, незначителен въпрос искам да ти задам. #КОЙ назначи Цацаров? #КОЙ?

Avatar

Ето, Дебелянчо, чети и се учи, моето дете, та да не брътвиш глупотевини и да ти се смеят батковците: http://legalworld.bg/29172.red-za-izbirane-na-glavniia-prokuror.html Ако след изучаването на материалчето можеш да ми посочиш по какъв начин Премиерът (без значение кой е той) може да "избере" главния прокурор, както се твърди в един незаконен запис, ще се радвам да ни споделиш тойзи дълбоко скрит механизъм. Приятно четене.

Хахахаха

Чист като сълза....

Б. Борисов

Цацаров е отличник!

Сортир Ц.

Обичам Бойко Борисов!

иподякон

За разлика от Цацаров,Бог всичко вижда!

Ъх

На този бедите му дойдоха, щот беше срещу негласния съюз с герб. Мъ пък знае много, та не е лесна тая работа с осъждането.

Цацаров приключи успешно още едно дело!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.