Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази вечер Министерството на външните работи разпространи официално съобщение, което е качено и на сайта на институцията. То е кратко и съдържа само три изречения:

"Във връзка с Решение № 404 от 19 юни 2014 година на Министерския съвет, Министерството на външните работи изпрати писмо, с което номинира г-жа Ирина Георгиева Бокова за поста Генерален секретар на Организацията на Обединените нации (ООН).

С биографията си и натрупания опит г-жа Бокова може да бъде една от значимите кандидатури в предстоящата кампания за Генерален секретар на ООН.

Писмото е подписано от Министъра на външните работи на 9 февруари 2016 година."

 

Ключови думи

Коментари

Pen40

Митов си направи харакири! Още един политически труп в правителството на ББ! Срам и позор, Митов! Срам и позор!!!

A

И какво Гоце се прави сега, че уж той коли и беси в тази държава?! Егати подлогите са всички, а иначе са големи терикати на пътя!

В случая той коли и той беси и за да не бъде убесен, бабаит Бойко направи каквото му каза Гоце!

Десен

#ОСТАВКА

socialen

'Коалицийката" на неграмотното "премиерче' с Доган, Гоце и Румбата е най-супер.

Радев

Интересно герберастките тролаве какво ли оправдание този път ще измислят?

.

Те само го разпространяват. Мисленето не им е силна страна

Кабакчиев

Ето моята реакция - в "24 часа" и във Фейсбук профила ми. "Аз като гражданин искам да знам вярно ли е твърдението на различни хора в Интернет тези дни, че през лятото на 1990 г., т.е. отдавна, преди 25.5 години, Бокова е казала на Паси в парламента, че той е "глупак и идиот" заради това, че е предложил България да стане член на НАТО. Предложението беше революционно. Много хора помнят как тогава комунистите гледаха като ранени зверове, обградени от ловци с пушки. И аз добре помня физиономиите им. Но не знам точно Бокова какво е правила в този момент. Все пак вероятността и тя да е гледала като ранен звяр и да е отправяла реплики към Паси е немалка! Много хора смятат, че сега трябва да се намеси телевизията, както в случая с Пешо Танкиста. Да се извади на показ поведението на комунистката Бокова и нейните сподвижници след предложението на Паси за членство в НАТО! За да се види какво представляват те. Никой не им отнема правото да се променят. Но трябва да се види и разбере от всички какви мошеници и лъжци са. Не може през 1990 г. да си срещу НАТО, а след време да си пишеш плюсове за това, че уж си работил за присъединяването към НАТО. Тоест може, но го могат само комунисти в червата. Освен че е атрибут на мерзавци - нарочно употребявам руска дума, и е вече престъпление дори по българското законодателство, комунизмът е и психично заболяване! Откачалки нямат място сред управляващите обществото. Още по-малко сред управляващите света! АЛО, ТЕЛЕВИЗИЯТА! АЛО, БНТ! ПОКАЖЕТЕ КАКВО Е ПРАВИЛА БОКОВА ПРЕЗ 1990 Г. СЛЕД ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ПАСИ ЗА НАТО!"

Години

25 г само такива кадри се лансират, а на другите се слагат спирачки. В резултат има само такива.

voland

че той ПАСИ си е ГЛУПАК и ИДИОТ :)

Модър

Какво общо има НАТО със ООН .Успех на Бокова .Все пак е ред на Източна Европа . Що не от България .

Бан Ки Мууун

Как беше, ред е на жена от източна европа. Можеха да доминират Раданча.

Putcin

A zashto ne Shishi-Didi- Buzestata

мии

вашия бойко не стана ли пидал междувременно?

Какво толкова е станало?

Боко номирал Бокова.

Пикльовците от Кеймбридж ще бъдат погубени, ако Бокова не свърши това, което се очаква от нея

Само слухове

Чувам, че целта била тук да се изпокараме и да намразим Запада, защото нещо кандидатурата и била неизбираема. После ще са виновни гадните соросоиди, те са виновни по презумпция. Ние сме чисти и неопетнени като ангелчета с червени крилца.

Психолев

Боко му набиха канчето и ''избора '' Бокова !? Майтап с тая тиква ....

Б.Борисов

Много харесвам И.Бокова, Г.Първанов и Априлския пленум на ЦК на БКП!

Путин В.В.

Я очень люблю И.Бокову!

бан ки мун

този пъзльо Буда лата пак бяга след влака, иска да си купи още 9месеца спокойствие до президентските избори, а после. . ,я камилата, я камиларя, само, че веднъж отвориш ли бузките, след това ще му стане професия, така,че следва най-интересното и Първанов не може да го спаси вече !

роско

И таз добра, ама той не ги е затварял бузките :-)

voland

номера с Кристалинка нямаше да мине, много им се искаше ама не стана ;) за това даде заден, да не се излага :) всъщност с какво тя помогна на България ?! след всичките бедствия ТЯ какво помогна ?

Кабакчиев

Аз винаги казвам само истини, но това, което сега ще кажа, е кристална истина отпреди отдавна, около 43 години. Бях изпратен в казармата, в едно поделение близо до едно плевенско село. По стечение на обстоятелствата - не помня какво точно, веднъж получих достъп до телефонния указател на офицерите. И ми направи впечатление следното. Офицерите бяха всичките местни, от плевенско, а 70%-80% от имената им в указателя бяха пределно кратки, прости, най-често повтарящи се. Ето така: Боко Боков, Гочо Гочев, Гуджо Гуджев, Доко Доков, Кочо Кочев, Пеко Пеков, Тако Таков, Цоко Цоков. Какви бяха "политическите характеристики" на тези офицери с кратки селски имена, е ясно - ако отворим списъци на лица от висшата комунистическа номенклатура, ще намерим тези имена безкрайно много пъти. Затова няма смисъл сега да обяснявам и какви бяха "психологическите характеристики" на офицерите от Плевенско. А в случая какво имаме? Боко номинира Бокова. Нормално. Има си и поговорка: "Краставите магарета през девет баира се подушват". А сега, с риск някой да ме подгони да пита защо моето име е турско и защо означава "тиква", ви оставям да размишлявате върху боковците, боковките, техните имена и най-вече техните деяния.

Николов

Дали някой от матросовците ще се извини на всички тук, които бяха убедени ,че Бокова е без алтернатива. Хайде да се смирим и да се молим, и надяваме една достойна българка да оглави световната организация на народите. Става въпрос за българка ,драги мои, да не намесваме миналото, да изградим в душите си, като испанците, Долината на помирението!

Бе таа не е българка. Само формално е такава

Не, тя не е българка. С тази пасмина не може да има помирение!!!

Не ми говори за померение копеле. Защото 1990-та година така искахте померение тогава, а какво извършихте до сега? че мутри ли не бяха. Че инфлации ли не бяха, че какво ли не беше до сега. А сега направо, нагъл опит, за реставрация на комунизма, който баща и на тази пачавра му беше ярък негов представител. Достойна българка. От кога руската подлога Бокова стана българка бе? да не сме гледали миналото. А такива като теб, постоянно винаги го гледат това минало, че облъчват все още поддаващите се на манипулациите ви зомбита с него. Никакво померение, с наследници на терористи и комунистически убийци. Помирение ще има единствено, когато и последният комунист като теб, влезнат не в затворите, а в трудовете лагери, и урановите мини, и не си изтърпят и една десета от извършените им престъпления.

Avatar

Някой от "компетентните" коментиращи прочете ли новината? И по-специално изречението "Във връзка с Решение № 404 от 19 юни 2014 година на Министерския съвет, Министерството на външните работи изпрати писмо, с което номинира г-жа Ирина Георгиева Бокова за поста Генерален секретар на Организацията на Обединените нации (ООН)"? Нерде Орешарски, нерде Борисов и Митов... Но, както съм казвал нееднократно, невежеството и тъпотата не прощават...

роско

А както аз пък съм казал - решенията на МС се отменят с решение на МС. И както пак съм казвал не веднъж - няма разлика между Боцето и команчите. И както ще кажа след малко в следващ коментар.......... Ти си тъп, не ние.

роско

Викат Манго да свири на кларинета на предизборна агитация на ГЕРП. Хайшето веднага вади кларинета, лъска го, бърше го - до безупречен блясък. Вади и тенджерата да я мие и нарежда на Манго: "Да го надуваш, джуките ти да посинеят, яйца да ти излязат зад ушите!" Надява се Хайшето Манго да докара някой лев, или поне някое кебапче...... Прибира се Манго, устните му сини, яйцата още не са спаднали зад ушите, а Хайшето - "Платиха ли ти?" Манго се оглежда като ичеренец за слънце и казва: "Ми не. Питаха ме дали съм свирил на БКП-то. И аз им казах - Да. После ме питаха дали БКП-то ми е платило. Аз им казах - НЕ. И те ми казаха, че и те няма да ми платят" "Хафтоооооооо, Манго, що не ги излъга бе, къв циганин си?" Пък Манго отговаря засрамен: "Аймо, Хайше, как да ги излъжа, като те същите бяха ма?" Наздраве, гербавите, започнахте нещо да потвърждавате решенията на кабинета "Орешарски" :-) Вземете предложете и Пеевски за шеф на ДАНС и да се свършва вече!

Николов

Аватарко,братко,пак се запъваш като магаре на баир.

Архар

Кобрата с/у Кличко - втори рунд. Мине не мине време и го гледаме този мач, с различни играчи. То и Големият шлем е част от него.

Горчиво!

Честито, г-н министър-педераст!

Г-н Митов, безсрамно е

дебелян пеевский

Официално, бившето костококче и понастоящем "тачъристче" Даниел Митов е в пъти по-голяма путинска путка от Вигенин. Официално, Бойко продължава да е по-червен комунист от Сергей Станиешев. Официално, българите сте стадо прости овце.

Кабакчиев

Безкрайно си прав, Пеевский - дано повече от стадото почне постепенно да попроглежда.

От Берлин ли пишеш?

socialen

Добре, че са Доган, Гоце и Румбата да контролират неграмотния Борисов. "Коалицийката" му с Доган, Гоце и Румбата е най-супер.

socialen

Кунева управляваше вече с Доган, Гоце и Румбата, и има опит. Сега прихванаха неграмотния Борисов като направиха "коаоицийка", за да стане Борисов "премиерче ".

анонимен

още едно доказателство за успешен комунистически преврат.Лустрацията става неизбежна.

Каква лустрация те гони бе, смехурко? Комунистите си превзеха държавата обратно, благодарение на агента им Костов.

васил

за реклама да се приложи снимката с пръча изнасилвач от Стрелча пред Лувъра и да се запита защо децата и са в Ню Йорк а не в братска Москва и за племеника един големите автокрадци както и да го погледнеш семейство от сой

Лолов

Бокова няма шанс! Кандидатите от Източна Европа ще я размажат. Кристалина никога не е била кандидат /тя беше за изнервяне/, "отказа се" и Бокова излезе на амбразурата да пази интересите на комунистическата номенклатура и да осигури препитание на закъсали партийни другари. Голям сеир ще бъде. Лустрацията у нас започна вчера с издигането на Бокова за поста. Едва сега ще се чуе и каже всичко за комунистическия режим! Реваншът иде!

Кабакчиев

Дай, Боже!

Кабакчиев

Обърнете внимание на поведението на комуниста Николов. Той дава пример с Испания на Франко и прави нагъл апел за помирение. Когато комунист дава пример с Франко за помирение, трябва да се припомнят поне две неща: първо, Франко беше прононсиран антикомунист, поддържаше добри отношения със САЩ; второ, Испания с Франко беше авторитарна държава, не варварска тоталитарна като тази тук комунокочина! Испанците имаха икономическо благоденствие, знаеха какво става по света, движеха се свободно из него. Само им беше забранено да посещават комунистически държави. Да, Франко беше фашист и автократ, и получи присъда от света. Изключителна наглост е комунистите да правят паралели с Испания на Франко и да апелират за помирение с тях! Помирение с варварите на 20 век не може да има! Те носят гигантска отговорност за това, че ни съсипаха живота с тоталитаръзъм и погазване на всички основни свободи, с тотално потъпкване фундаменталните права на човека, съветска диващина, варварство! И трябва да бъдат адекватно наказани! Досега не са! Едва след като бъдат адекватно наказани - морално (другояче няма как), може евентуално да им бъде позволено да имат някаква обществена роля, минимална.

Avatar

До костококовият "умник" роско: Чадо, нали съм ви казал, че сте невежи и нищо не отбирате ни от политика, ни от бизнес, ни от международни отношения? Най-много да напишете бездарен памфлет за Айшето и Манго, както ти си постъпил по-доле. Това ви е мирогледа, какво да се прави. Извън това - не чух някой някъде да е предложил алтернатива на Бокова. Фокусирай се върху този елемент, ама не в стила на всеки махленски "коментатор" - "все има някой по-добър от Бокова", а конкретно. Сигурен съм, че ще замълчиш свенливо по въпроса...

Те всички са невежи, а само такива като теб зомбита са най-запознати, докторе на помощ само ще възкликна пък аз. А и няма кой да заместел бил комунистическите престъпници. Ами така е. Другите не са престъпници, за да ги заместят в престъпленията им, да убиват, а тях и с поглед да не ги поглеждаш. А относно до лайнарова, така де, бокова, по това се показва, че България, въобще не си е избягала от комунистическото минало, ама въобще даже. Да издигне кандидатура на потомък на комунистически престъпници от клана бокови, това се показва, че това не е държава за уважение, а само и единствено за презрение.

анонимен

За четвърт век МВР не можа да потготви един читав дипломат и още разчита на старите кадри.До кога?

mardafi

Мда Тикван се самоуби

Кабакчиев

КОЯ Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ И ДНЕС КОМУНИСТИТЕ/СОЦИАЛИСТИТЕ ДА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАРЕЧЕНИ ВАРВАРИ? ОТГОВОРЪТ Е БЕЗКРАЙНО ЛЕСЕН. ТЕ СИ ИЗМИХА РЪЦЕТЕ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ОЩЕ ПРЕЗ 1990 г. ЧРЕЗ ЖЕЛЕВ, МОДЕРНИЯ ПОП КРЪСТЬО (макар че, казват, Поп Кръстьо може и да не е бил предател.) А ОСЪДИХА ЛИ КОМУНИСТИТЕ/СОЦИАЛИСТИТЕ УБИЙСТВОТО НА ГЕОРГИ МАРКОВ? НЕ! НЕ! НЕ! Не съм сигурен дали мнозина от четящите тук си дават достатъчна сметка за следното. УБИЙСТВОТО НА ГЕОРГИ МАРКОВ Е НЕЩО, ЗА КОЕТО ЗНАЕ ВСЕКИ БРИТАНЕЦ, ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА АНГЛОЕЗИЧНИТЕ СТРАНИ - САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ, А И НА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ! Като се абстрахираме от усилията на няколко души в България (най-вече журналиста Христо Христов), може да се каже, че тази жалка посткомунистическа държава-кочина с нейното изключително жалко и безхаберно население не са направили нищо съществено до този момент за ИЗМИВАНЕТО НА ТОЗИ ОГРОМЕН СРАМ ПРЕД СВЕТА! А в същото време прави силно впечатление, че комунистите, сред които със сигурност има и съучастници в убийството, упорито пращат комуноотроците си именно в UK! А не толкова например в Германия. Аз знам защо. Комунонаглеците използват либералността и толерантността на британците. В Германия на комунисти и техни отроци се гледа с много лошо око! Германците са дисциплинирани хора, следят всеки кой какъв е - и търсят сметка. Докато британците са с прекалено широки души - което комунистите и техните отроци използват.

Милен

За Георги Марков си прав, разбира се... И наистина в Кралството това е една от първите асоциации на хората с България

А нима не е възможно да има умни,стойностни хора,макар и с леви идеи и посредствени,повърхностни и с дясно убеждение.Делата,делата са тези които ни правят Човеци или не!

ozzy

От човеците Бокови освен за вина с мезе друго да си чул.

Благодаря ти Дебелян Пеевски.

Днес във този форум ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ направи реклама на т.н.костоваци.Той нарече Д.Митов бивш такъв.Така е!Драпащите за постове некадърници нямат място в ДСБ.Не се задържат,защото самата партия не ламти за постове!!!!!Ангеличин,Зеленогорски,Прошко,а знаем,че и П.Москов е имал мераци за ДБГ.Те са дялани камъни,стават за всички постове,обаче в ДСБ не са намерили подходяща среда!Аз като привърженичка на ДСБ,ти благодаря за това признание.Знаех го разбира се,но не очаквах и ти да го потвърдиш.Има и умни тролове,да знаете!!!!

Кабакчиев

Анонимен/анонимна пише: "Драпащите за постове некадърници нямат място в ДСБ. Не се задържат, защото самата партия не ламти за постове!" Ето пореден говорещ от името на "партията" - която и да е тя. То е същото, като да се говори от името на народа, това на времето правеха комунистите всеки ден и час. Госпожо/Господине, имам въпрос. Лицето Москов има ли място в ДСБ? И задържа ли се в ДСБ? Или не се задържа? Използвам случая да кажа още, че продължавам да отделям от личното си време, за да разобличавам комунистите и номинацията на Бокова. Пуснах второ съобщение в "24 часа" и във Фейсбук профила си за номинирането на Бокова, в което обобщих казаното от мен тук по-долу. Ало, нормалните хора! Събудете се още! Изкажете възмущението си от номинацията! Кой да го направи, ако не вие?

За успокоение на българите Бокова няма да я бъде, Меркел ще оглави ООН. Но срама за България и за ГЕРБ е голям.

водач на МПС

Браво, Краси ! Голям си. И винаги си бил голям ! Чест и почитания към теб !

Кабакчиев

Анонимен задава въпрос: "А нима не е възможно да има умни, стойностни хора, макар и с леви идеи и посредствени, повърхностни и с дясно убеждение. Делата, делата са тези които ни правят Човеци или не!" Няма как да не се съгласим с тази теза. Но въпросът тук е ОТНОСНО БОКОВА. Знаем прекрасно какво представлява семейство Бокови и в частност Бокова, знаем поведението й през годините и в частност във ВНС. Тая не може да има място в управлението на страната! И това й беше казано категорично от електората през 1992 г. Още по-малко в управлението на световна организация! Ако за поста в ООН вместо нея беше предложен млад представител/млада представителка на БСП със съответни модерни разбирания и поведение, можеше евентуално да приемем номинация. Но номинация на Бокова? НЕ! НЕ! НЕ!

Avatar

И шо ке праиме сЕга? Че си пратиш кокошките на война ли?

водач на МПС

Има сходство - Боко спря избора си на Бокова. Аналогично давам пример. През Втората световна война в България пристигат земемери от Германия, за да извършват изследователска и земемерска дейност. Допитват се до първия срещнат чобанин как селяните назовават някои планински върхове. На което получават неизменен отговор - Бали го. И немците педантично записват отговорите на чобанина. Този връх на планината, според българите, е известен като Балига. Балига - 1, Балига - 2, и така нататък... А всъщност чобанинът е изричал Е.ба ли го как се казва ! По аналогия с чобанина наблюдаваме и днешните събития. Или с други думи казано - напълно некомпетентни политици дават мнения и водят кораба, наречен България, към крах ! Съзнателно или безсъзнателно.

Писна ми

Е честито.Заслужаваме си я тази кандидатура.Андрешковския манталитет води до това.

socialen

Доган, Гоце, Румбата и Кунева имат опит и са свои хора от времето на Тройната Коалиция. Сега направиха 13 Главата Олигархична Ламя и туриха неграмотния Борисов да я "управлява" с 80 депутата.

socialen

Конграчулейшънс!

socialen

Най-супер е 13 Главата Олигархична Ламя на Доган, Гоце, Румбата и Румбата, начело на която туриха неграмотния Борисов да "управлява" с 80 депутата, да е стабилна.

socialen

Най-големият позор е неграмотният Борисов начело на Банановата Република!

Ж. Симеонова

Както винаги Борисов и Орешарски /Пеевски/ са на едно и също мнение

Отново за невежите обитатели на форума - този път приказка, но не по Андерсен, а по Брежнев, Живков, Станишев и т.н. Комунистическият режим беше безпощаден към "враговете" си - вътрешни и външни. За добро или зло, само проверени и верни на партията кадри получаваха правото да учат за дипломати, висши ръководители (като тейкото на Пърданчо) и управленци. Дали са били най-умните - със сигурност не. Но са единствено подготвените за определени постове и никой друг няма шанс да ги заеме. Бокова е единствената българска кандидатура с ШАНС да стане шеф на ООН. Ако имаше друг, до сега щяхме да чуем името му - най-малкото от пребоядисани комунисти като Кабакчиев, който цял живот е лизал червени седалища, за да си осигурява воаяжи по чужбина за държавна сметка, а днес е пръв антикомунист - също като бащицата Костов. Та ревът на тълпите (то пък едни тълпи - стотина платени трола, финансирани с откраднатите от Костов пари от приватизацията) няма да доведе до някакви особени сътресения, още по-малко до всенародни вълнения. Всуе се тръшкате ми е думата де...

ozzy

За тебе нискочело и Пеевски е млад и успял, сега Бокова е единствена, ЧЕРВЕН е комунистическия ти задник като на Тиквата и се вижда от далече ГЕРБаджийско недочело.

Дъ ге

Ти,Стоянчо,поради каква "заслуга" се шмугна в сектата на военните!?Явно,не си бил "враг" на комунистическия режим!Всуе дращиш пасквили тъдява ми е думата де...

Николов

Кабакчиев, опръска ме със словесните си слюнки, които хвърчат от обезумялата ти от омраза уста. В Испания един до друг лежат водачът на испанската десница и водачът на испанската левица. Гражданската война в България започна още от 1919 година, след Войнишкото въстание и спря чак през1989г. Ние вече сме в друг свят Кабакчиев-събуди се , този свят не желае да слуша такива изпепелени от омраза отрепки. Този нов свят иска да гледа напред, да се оценяват хората не по тяхното минало, а по възможностите и способностите им. И ако не приемаш примера с Испания, вземи примера с Гърция, където няколко години след войната избухва гражданска война и хиляди са избити без съд и присъда, но гърците после затвориха страниците на ужасното минало.Ти си, Кабакчиев зловещ динозавър от миналото, който не може да живее с настоящето и бъдещето, но недей заради това да вгорчаваш ежедневието на тези, които гледат напред. А за Бокова се смири, приеми с достойнство кандидатурата й и дай своя принос за нейния успех. Убеден съм ,че ще го направиш!

Кабакчиев

Николов, ти не си светът! Ти нямаш милиграм морално право да търсиш извинения и оправдания за престъпленията на комунистите - още по-малко в Испания или Гърция. Ти си един типичен български комунист, извършил милиони престъпления против човечеството - или участвал в тях пряко или непряко заедно със своите сподвижници. Сред тези престъпления ще спомена само няколко: смяна на имената на един милион души, а в рамките на тях убийства - дори и на деца, протестиращи срещу тази върховна гавра над човешкото достойнство! Убийство на светеца на българската демокрация Георги Марков! Скрий се, Николов, и не се показвай никога пред хората!

1

ПО ПИСАНИЯТА И СЛОВО БЛУДСТВОТО СЕ НАРЕЖДАШ ДО ТАКИВА КОРИФЕИ КАТО първанов дърева жеблянов И ТД.И ТП. ТАЗИ ЖЕНА-бокова-НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАНА .И СЕ УСПОКОЙТЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дебелян пеевский

"Драпащите за постове некадърници нямат място в ДСБ." -- напротив, те я напускат, а там остават още по-некадърните. ДСБ е механизъм за негативна селекция.

Ни думай!

Кабакчиев

Номинацията на Бокова - комунистка в червата, доказва, че тоя индивид Митов е изключително вреден! В социален, исторически и правен смисъл! Защото комунизмът е престъпна идеология дори и по българското законодателство! Като министър на ГЕРБ можеше и да не му обърнем внимание. Но гадното в поведението му е, че има наглостта да се самообявява за демократ и антикомунист, тоест, да лъже! Нормалните хора няма смисъл да му искаме оставката, защото знаем, че е представител на ГЕРБ. На една партия, в която един-единствен индивид взема решения. Една партия на пудели и пуделки, умилкващи се всеки ден в краката на банкенски бодигард на правешкия диктатор. От тая "партия" нормалните хора можем да искаме само едно нещо: също както "партията" на мадридския неграмотник (без висше образование), от която произлезе и самият банкенски бодигард, ДА СЕ ОМЕТЕ! До крак! Колкото може по-бързо!

Avatar

"Защото комунизмът е престъпна идеология дори и по българското законодателство!" - Сериозно ли ве, академичен кадЪре на комунистическата образУвателна система? Я да ни покажеш по кой закон ИДЕОЛОГИЯТА е престъпна? Имаш понятиен апарат на селска даскалица ве, капацитет! Не правиш разлика между идеология - която е философска, теоретична разработка на някакви идеи и тоталитарен режим, извършвал престъпления, мотивирайки действията си с постигането на тези идеи! Не съм чул трудовете на Маркс и Енгелс да са извадени от програмите на философските факултети, а ти, другарино невеж?

Хора, говорите глупости, защото нямате достатъчно информация. След като Бойко е разбрал, че нито Кристалина нито Бокова имат шанс за поста, той е предпочел да не започва война с комуноидите, които у нас са около 50%. Ако се беше запънал, следваше свалянето му от власт и хвърляне на страната в хаос и регрес. Той избра по-добрия вариант за страната, не за себе си и ГЕРБ.

Хахахахаха

Да воюва със своите? Никога.

Сварянето му от власт ще донесе усещане за справидливост и стабилизация.

анонимен

Спокоен съм,че тези които ще избрат кандидатите няма да заложат на потомствени комунисти.

mardafi

И сега кво - имаме си неизбираема кандидатура на всичко отгоре избирателите няма да простят на Тиквоча

камъче

Защо поддръжниците на Бокова днес са тъжни, а не празнуват? Някои "леви технократи" смятаха, че кампанията на Бокова за ООН може да мине /за чужда сметка/ и за кампания за нашите си президентските избори. Ляво-либералната глутница закъса за пари и дойде ред на "гениалното" им хрумване на тенекията от Якоруда да викаме съкровище от Ел Дорадо! Малко хора са си представяли какво означава олигархията да е безпомощна /без милионите си/. Е, четете, гледайте и слушайте и си отговорете на въпроса в чия мелница наливат вода Радан, Местан и учиндолския тупан!

А иначе - кво значи ако не е Боко Тиквоча ни чака хаос и регрес - то при тоа капут е един прогрес та знае ли се

Нещо за разследването в Лихтенщайн и имали такова в БГ прокуратурата?! "За тримата политици със сметки в Лихтенщайн вече е късно да променят нещо. Ще опитат, но няма да им се получи. Затова ще трябва да се справят с последствията. Може да пострадат хора, защото темата не е никак безопасна. Краят обаче е неизбежен."

Кабакчиев

дебелян пеевский пише: "Официално, бившето костококче и понастоящем "тачъристче" Даниел Митов е в пъти по-голяма путинска путка от Вигенин. Официално, Бойко продължава да е по-червен комунист от Сергей Станишев. Официално, българите сте стадо прости овце." Всичко в това изказване е много интересно, но аз ще взема отношение само към пропозицията :-) "Даниел Митов е в пъти по-голяма путинска путка от Вигенин". Да! Да си спомним, че Вигенин зае невероятно категорична позиция против анексирането на Крим, против Путин! Случаят показва как човек не трябва да вярва на много на обявяващите се за антикомунисти! Както и да не мисли, че социалисти никога не биха могли да заемат достойна позиция.

Опечален

а бях някога Развеселен...

дебелян пеевский

Но Аватара ти изяде хлебеца ;)

Кабакчиев 2/10/2016, 10:22:36 AM - "Една идеология не можело да бъде престъпна? Ха-ха-ха!"; Реакцията е в отговор на мое твърдение: "Я да ни покажеш по кой закон ИДЕОЛОГИЯТА е престъпна? Имаш понятиен апарат на селска даскалица ве, капацитет! Не правиш разлика между идеология - която е философска, теоретична разработка на някакви идеи и тоталитарен режим, извършвал престъпления, мотивирайки действията си с постигането на тези идеи! Не съм чул трудовете на Маркс и Енгелс да са извадени от програмите на философските факултети, а ти, другарино невеж?" *** Комунистът си остава комунист и лъжата е основен негов похват! Ясно съм написал, че КОМУНИЗМЪТ не е обявен за престъпна идеология, а не, че "една идеология не може да бъде престъпна"! Не се прави на ощипан, тов. Кабакчиев!

mardafi

Та кога ще сваляме Тикван ?

Avatar

Първо свали ританките на баба си, че й прогизна памперса...

Превратаджия

Много скоро. Готви бухалката да му счупим главата.

Кабакчиев

Понякога Стоянов с гербаджийската фуражка има попадения. Пише: "КОМУНИЗМЪТ [в България] не е обявен за престъпна идеология". Напълно вярно, Стоянов! А трябва! Но банкенският Ви вожд никога няма да внесе такъв закон в парламента! Защото тогава и неговите собствени действия през 1989 г. - участие в охрана на мероприятията по Възродителния процес, ще бъдат квалифицирани като престъпни. Уикипедия: "По време на т.нар. „Голяма екскурзия“ [Борисов] е назначен през лятото на 1989 година за командир на батальон за охрана на селскостопански обекти и оказване на помощ по прибирането на реколтата в Дулово и Каолиново, след масовите изселвания на местните жители в Турция." През точно същото време, лятото на 1989 г., някои създавахме "Подкрепа" и се мъчехме да извадим Тренчев от затвора - където го бяха вкарали комунисти като Борисов.

Avatar

Др. Кабакчиев категорично отказва да отговори на въпроса - как е успял да пътешества по целия свят по време на комунистическия режим, при положение, че имаше желязна завеса и само проверени и верни на Партията кадри ползваха привилегията да се разхождат по париж, Лондон и други западни дестинации, олицетворяващи "варварския империализъм" според комунистическите сатрапи. В същото време другаринът громи един достоен български офицер за това, че е изпълнявал задълженията си и е работил в полза на Родината си - каквото и да се е разбирало по него време под тази формулировка. В неспособността на мнозина да осъзнаят огромната пропаст между морала на отрепки като Кабакчиев и този на родолюбци и достойни мъже като Борисов се крие в голяма степен неспособността ни да излезем от дълбоката морална пропаст, в която ни закопаха 45 години кумунистически терор и последвалите 20 на продължаващ маскиран такъв!

Дъ ге

Борисов бил родолюбец и достоен мъжага в очите стоянови!Ха-ха-ха!Ти,Стоене,си по художествено-импотентните произведения,нъл тъй?Що не вземеш да драснеш нЕкое стихотворенийце за Бойчя,но не като онова "Тиквата",а като дяда Вазова...нещо по-возвишено!Гльодай да използваш слова като-всичко българско и родно любИ, тачИ и милеЕ!Защото,като добър стопанин и родолюбец,Борисов,пази и варди всичко в Отечеството.Само от време на време храни любимите си котураци и хайванчето,което сковичи в кочината!П.П.За последните скотове можеш да топнеш перото в хулната мастилница.

cos

Това е поредното доказателство КОЙ е на власт в тази държава. А ГЕРБ е крайно време да престане да лъже, че е дясна партия.

Avatar

А ти какво "ляво" видя в номинацията на Бокова? Опитите на неграмотни индивиди да вкарват всичко в "познатата" им двуполюсна координатна система са направо изумителни. А "познатата" е в кавички, защото те и от нея толкова отбират. просто някой им е казал, че Пърданчо е десен и те си го повтарят като мантра. Утре ще им кажат, че е извънземен и те пак ще повярват и ще го повтарят като мантра. Безмозъчни създания! Я ни кажи сега, поставянето на ляв волан на колите лява или дясна политика е?

Nie

"Не сме народ, а мърша!"

Avatar

Такива сте, без съмнение!

Кабакчиев

Ха-ха-ха! Борисов бил достоен български офицер, щото охранявал Възродителния процес!? Да разгледаме въпроса в по-широки рамки. Българите не си дават сметка, че част от огромните политически проблеми на тая "държава" днес са резултат и от погазването правата на турците, на които бяха сменени имената. Решението на проблема можеше да дойде, ако всеки турчин беше подал иск в съда. За всяка сменено име - иск $1000 срещу държавата. Един милион турци, един милиард долара иск. Искът - при наличие на съд - щеше да бъде признат. Няма съд, искът непризнат - няма НАТО и ЕС за кочината! При признат иск държавата щеше да изплати един милиард долара на българските турци! Всичко това е хипотетично, но щеше да бъде справедливо. Турците щяха да бъдат адекватно обезвъзмездени, нямаше да има етнически политически борби и явления от типа ДПС с ченгета лидери, и т.н. Съответно при признаване на такъв иск щяха да се заведат регресни дела срещу извършителите на Възродителния процес и участниците в него, включително Борисов. Виновниците щяха по един или друг начин да платят за извършената гавра с хората. Престъпната партия БКП щеше да бъде наказана за едно от най-отвратителните си престъпления. Щеше да има лустрация за членовете й. Нищо подобно не се случи. Затова днес управляват такива като Борисов, държавата е кочина, свястното й население напусна и т.н.

Avatar

А краставицата колко процента вода имаше? Припомни ни, о великий форумни Мирча Кришан!

Кабакчиев

Ще отговоря на глупашкото питане как съм пътувал в чужбина през комунизма. Аз почти не съм използвал държавни пари, обикновено си плащах сам, за да ходя на конференции. Или ми плащаха гадните империалисти - германски, холандски, скандинавски и пр., да им изнасям лекции за работата си и резултатите от нея. Алоу, гербаджийска фуражко! Да не би футболистите, като имаха мачове в чужбина, да са били всичките проверявани за вярност към Партията? Ами хилядите други спортисти? Ами певците в хоровете, танцовите състави, музикантите от филхармониите? И те ли са били верни на Партията? Като банкенския комунист? Който се оплаква, че бил ощетен. Щото Партията отказала да го направи разузнавач! Той, завалията, толкова много искал да работи за Държавна сигурност! А те го оставили обикновен пожарникар, моля ти се. Да пукнеш от смях!

Avatar

Кабакчиев пак се прави на ощипан! Другарино червен, първо - въпросът никога не е бил финансов, а идеологически. Всеки можеше да си плати - нямаше толкова много неща, за които да си харчиш парите по него време из полупразните магазини. Лъжеш като дърт циганин, да не река направо като комунист! Второ - на кого ще ги разправяш тия, че някакъв пършив български сульо, завършил български университет по партийна линия, има толкова задълбочени филологически познания в английския, че да му плащат да изнася лекции на запад? Ти чуеш ли се какво брътвиш или ни смяташ за идиоти? Бошке-е-е, клетите германци и холандци не можели да си поканят нейчъръл спийкинг английски лектор, канели нашия корифеин да ги учи на Язика на Шекспир. Да се смееш ли, да плачеш ли...

съвет

Avatar,ако пишеш всеки път така,без партийни полюции,би се харесал на голяма част от този форум.Другото е суета!

горгонзола

От морална гледна точка, номинацията на Бокова с нищо не се различава от избирането на Пеевски за шеф ДАНС. Тъпо!

Avatar

Бърже издирете оная мома с голата гръд, възкачете един бЕл роял под топките на коня и почвайте да викате "оставка"! Пърдан ще се присъедини в боядисан в цветовете на дъгата файтон, седнал в скута на Елза Парини!

През 2014 г. се случи нещо немислимо - една държава, постоянен член на Съвета за Сигурност (Светая Светих, както иронично се изразяват наблюдатели) на ООН, окупира част от територията на друга държава, член на същия този ООН. В 21-ви век един външнополитически ход, присъщ на 19 век, постави точка на целия смисъл от съществуването на ООН като организация.

Кабакчиев

Обади ми се човек от парламента, който в този момент се занимава с въпроса - търсят изказването на Бокова. Ако наистина е имало такова изказване и е регистрирано. Всеки може да влезе и да търси в parliament bg - чрез търсене "Седмо велико народно събрание". Ако има тук хакери, антикомунисти - търсете! Моля! И ако намерите нещо, публикувайте го тук!

дебелян пеевский

Доколкото помня, Паси говори няколко пъти за НАТО някъде през лятото, може би август. можеш направо да се разровиш в стенограмите, но няма търсене, щото от оная епоха са сканирани документи.

Бойко е гениален играч и предпазва изстрадалата ни Родина от гражданска война, която ВСЕ ОЩЕ КРИТИЧНАТА МАСА КОМУНОИДИ у нас и Русия се опитват на възпламенят. Играта е на кантар, затова не го укорявайте, а го подкрепете! Ирина няма кой да я избере вече и нейният провал ще е триумф за истинските българи. Най-важното е да има у нас стабилност при която неруските сили да укрепнат!

Вече съжалявам, че гражданската война ни се размина.

помощ от публиката

И така на 8 август 1990 взех думата по Закона за всеобщата военна служба и защитих (като не можеше отменянето!) драстичното намаляване на срока на задължителната служба (от 24 на 12 месеца, но накрая се прие 18). Тогава екс-премиерът и екс–председател на Народното Събрание Станко Тодоров (БСП) – обграден от Андрей Луканов, Ал. Лилов, ген. Добри Джуров (във военна униформа) и, като че ли, едновременно от името на всички тях - ме репликира от място: „Нали някой трябва да пази тази държава!”. Благодарен съм му за тази реплика: тя за секунда подреди в главата ми всички ония мисли, които се бяха боричкали вече часове, дни и години наред. В миг си дадох сметка, че не искам някой да ме пази от американците, французите, германците, британците, италианците и т.н., т.н., а напротив: бих предпочел някой да ни помогне и ние да станем общество като тяхното. И си дадох сметка, че най-голямата спирачка пред развитието и прогреса ни е именно това - че някой ни пази от Запада. Като че ли стотици мисловни парчета, които от рождение семейството ми и науката ми са формирали у мен, изведнъж подскочиха и се сглобиха в главата ми в една прекрасна монументална картина и отговорих: „Точно така, г-н Тодоров, някой трябва да я пази тази държава.... Проучва ли българското правителство възможността, щото България да стане членка на НАТО?”. Така обявих, че ще направя пространно парламентарно питане за излизането ни от ВД и присъединяването ни към НАТО към Министъра на външните работи г-н Бойко Димитров (доведен син на коминтерновската легенда Георги Димитров), което развих на 23 август.

socialen

Най-супер е 13 Главата Олигархична Ламя на Доган, Гоце, Румбата и Румбата, начело на която туриха неграмотния Борисов да "управлява" с 80 депутата, да е стабилна.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.