Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министрите на отбраната на НАТО утре и вдругиден ще решат алиансът да засилят военното си присъствие по източните си граници в отговор на агресивната позиция на Русия, каза днес генералният секретар Йенс Столтенберг.

Срещата ще обсъди и предложения от Турция и Германия за военноморска мисия на НАТО в източното Средиземноморие за наблюдение и възпрепятстване на нелегалния трафик на мигранти към Европа.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Майка България

Добре сте дошли!По суша,море и въздух. Този път наистина ще излезем да посрещаме с хляб и сол и цветя.

Зaглaвие

Депутаты предложили снизить цены на водку перед выборами

mardafi

Най-сетне дойде края на комунетата - храбрите войски на НАТО екзекутират останалите живи комунета

009

Абе какво търсите вие си знаете. Едно е сигурно: ще си го намерите. А Борката Борисич да бъде все така хладнокръвен ако един СУ-35 му заклати крила в Банкя за поздрав!

mardafi

Мда като гледчм рязаните допотопни Ф 15 как свалят савецките фърчоплани се е дошъл - мухахахахаха

Един

Солтенберг е такава мръсна курветина!!! Човекът който казваше че НАТО са престъпници като му наляха парици и изведнъж ги заобича!!! И ква точно заплаха е Русия? Турция не е ли заплаха?!

друг

По бързо да идват да изчистят от Черноморието руските туристи(шпиони) докато не е стснало късно.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.