Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нов малък iPhone ще бъде представен от технологичния гигант Apple на 15 март. Тази новина тиражират световните хай тек медии, позовавайки се на упорити слухове в бранша. 

Очакванията са новият смартфон с лого нагризана ябълка да е с диагонал на екрана от едва 4 инча. В момента актуалните модели на  iPhone са с ширина на дисплея от 4,7 инча и 5,5 инча.

Освен това Apple щял да представи и нови версии на iWatch и на актуализирана версия на iPad Air.

От новите продукти технологичната компания очаква да съживят продажбите. Данните за четвъртото тримесечие отбелязаха лек спад, а и прогнозата за първите три месеца на 2016 г. не са добри.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.