Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пътната полиция в Еквадор се справи с необичайна ситуация – спасяването на един малък ленивец, стреснат и вкопчен в мантинелата между платна на магистрала.

Според полицейския бюлетин офицер забелязал косматото животично, хванало се отчаяно в средата на пътя си в опит да пресече натоварения път. След като го транспортирали в безопасност, ленивецът бил заведен и на ветеринар – преди да бъде пуснат на свобода.

Но ако се съди по локвата около животното, спокойно може да се предположи, че то най-малкото е било силно уплашено.

В отговор на вълната от въпроси за съдбата на ленивеца във Фейсбук, от полицията в Еквадор разпространиха специално съобщение:

„Благодарни сме ви за притеснението. Бъдете сигурни, ленивецът беше спасен от наши служители и прегледан от ветеринар – който установи, че е в оптимално състояние да се завърне в естествената си среда. Благодарим на всички, които се заинтересуваха от здравето на животното. Ще продължим да подкрепяме такъв тип случаи, съвместно с гражданите. Поздрави на всички“.

Площад Славейков

Ключови думи

Коментари

Развеселен

горката животинка. Добре, че са го спасили.

дебелян пеевский

Най-добрата статия за деня.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.