Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британският актьор Боб Хоскинс почина на 71-годишна възраст, след като се разболя от пневмония, съобщи агентът му.

Симпатичният актьор стана световно известен с ролята си в анимационно-игралния филм "Кой натопи заекът Роджър" (1988) на продуцента Стивън Спилбърг и режисьора Робърт Земекис. Последният филм, в който се снима, беше "Снежанка и ловецът". Между това роденият в Лондон Хоскинс се прочу с ролите си в британски гангстерски филми от края на миналия век, след което се радва на дълга кариера в Холивуд.

Той почина в болницата снощи, заобиколен от членовете на семейството си, съобщи агентът му Клер Добс. Хоскинс се оттегли от киното през 2012 г., след като стана ясно, че страда от болестта на Паркинсон.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.