Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Те искат да изкупят всяка педя от нашата земя като една човешка длан. Анонимни чичковци с куфарчета шетат из страната и грабят чернозема, а храбрите лъвове пред Съдебната палата оживяха и ги подгониха.

Затова парламентът въведе уседналост – трябва да си живял тук, за да си купиш нива. Дори и българите, които от години са в Западна Европа, са един вид предатели – и те няма да купуват. Точка!

Не вярвайте на данните, че всъщност никой не се е засилил да купува българска земя, че има достатъчно начини за заобикаляне на ограничението и че дори някой да купи, няма начин да си занесе нивите вкъщи.

Те умишлено съсипаха не само българското селско стопанство, но и цялата индустрия с плана „Ран-Ът“. Написаха го, после се появи и Джордж Сорос с неговата благотворителност, накрая ни вкараха насила в Европейския съюз и затова сега сме цъфнали и вързали.

Не вярвайте на манипулаторите, които ви припомнят, че все пак ние си избирахме правителствата през тези години. Ние си ги и сваляхме.

Те измислиха и някакъв съд в Страсбург, чиято единствена задача е да злепоставя клетата ни Родина. Мине се не мине месец и осъждат нашата България да плаща пари, защото не била осигурила справедлив съдебен процес на някого.

Не вярвайте на онези очилатите, които обясняват как съдебната ни система не работела, била тромава, корумпирана и хората и бизнеса не получавали истинско правосъдие.

Те алчно грабят и последната стотинка на клетия българин като отварят на всяка крачка големи, красиви, претъпкани със стока и по-евтини супермаркети. Примамват докарания до просешка тояга народ не само да влиза, но и да си купува хляб от тях, а после събират парите в чували и ги изнасят в чужбина. (Заедно с нивите).

Не вярвайте на самозвани икономисти, които си вярват, че това създавало работни места и че данъците върху печалбата на супермаркетите, върху доходите на работниците и върху целия оборот всъщност влизат в българския бюджет. Не вярвайте и на съседа Пешо, който продаде на една такава верига парцелчето си, а после с парите изпрати голямата си внучка да учи в Лондон, а на малката купи апартамент на морето.

Още по-малко вярвайте на пишман политолози, които обвиняват за проблемите на българските производители не чуждите вериги, а българските институции – смеят да твърдят, че писането на законите и контрола върху изпълнението им все пак е местна задача.

Те обаче продължават да клепат изстрадалото ни Отечество и пишат доклад след доклад. Ту ни обвиняват, че медиите ни не били свободни, ту си измислят, че не се грижим добре за децата с увреждания, а сега измислиха и някакви бежанци. Всичко това е нагла лъжа, защото единствената им цел в живота (на Те), е да плюят България.

Добре че имаме смели политици, които им го казват хубаво. „Това са дебили“, каза шефът на Държавната агенция за бежанците Николай Чирпанлиев по повод доклада на Human Rights Watch за грубото изблъскване на бежанци от българска територия. „Това са фрапиращи лъжи“, каза и вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Щастлива е клета майка България, че винаги е имала достойни политици, които не допускат Те да клепат образа ни на най-толерантни, най-гостоприемни и най-работливи. Още през 2008 г. президентът Георги Първанов се опълчи на телевизия BBC, която си позволи да покаже умиращи тела в дома за деца с увреждания в Могилино. „Този филм не е направен с любов към България, който е част, щрих от антибългарска кампания, която не знам кой и с какви цели е провокирал“, каза тогава Първанов.

Ние обаче знаем – Те провокират всички тези кампании, а целта им е да заличат Родината ни от каратата на света.

Те ни налагат насила някакви си европейски ценности, които обаче нашата богата душевност отхвърля. Представяте ли си, искат да признаваме циганите за равни, да търпим обратните да се развяват по улиците и да храним някакви сирийски деца. Да си ги вземат, ако толкова ги обичат!

Ние сме спасили евреите, бе! Алооу?! Но май го забравиха и сега отново са в заговора срещу най-изстрадалия народ на света.

Затова сега ще си построим една висока стена, която ще има избирателна пропускливост – през нея ще влизат само парите от еврофондовете и от гурбетчиите, а ще излизаме само ние до плажовете на Гърция. Нищо друго няма да минава.

Защото сме българи!

Ключови думи

Коментари

Апостол Апостолов

Този текст много добре показва цялото безумие, на което сме свидетели...

И колко от тях са без червена книжка?

Мдам ...

д-р Пeтроff

Браво Бедров.С няколко думи си очертал Световната конспирация срещу България.Само да допълня, спасителите Сидеров,Бареков,САтаниШеф,Местан, никога няма да позволят тази конспирация да се случи и се борят здраво срещу нея.Посочват Правия ни път и вървят по него, а там, на края на пътя ни чака Православен съюз,ЕвроазиАДски съюз,Съветски съюз...и лично тов. Путин

С. Стоянов

Ако тръгнем да пишем за всичките комунистически простотии, с които средностатистическата българска тиква е натъпкана до пръсване, ще да се получи том с обема на Библията. Като започнем от азбуката, за която все още се вярва, че е наша и сме били "дали нещо на света" (ха-ха-ха), и стигнем до легендите за трудолюбието, гостоприемството и интелигентността на наш Ганя. Европа се диви и мае на изправилият се в цял ръст балкански орангутан, който мята космати ръце и се бие в гърдите, колко е заслужил и възпитан, и европеец, и интелект, и културен, образован, знаещ и можещ, а колчем види банан в ръката на някого от изумената публика, мигом ревва с цяло гърло насреща му, че и нему се полага такъв, защото е заслужил, защото не е по-лош от другите, и е страдал, борил се е, воювал е героично в какви ли не войни... Всъщност, истината е, че е пърдял лениво по миндерите, докато другите нации са правили революции и са градили цивилизация, плющял е пръжки и кисело зеле, дорде другите народи са култивирали бананите, а сега много иска да се нареди до тях на софрата и да си приписва заслуги, каквито нивга не е имал. Тъжно, но факт!

???

G-n

Пенко

Г-н Бедров , невероятна статия особено на фона на изгорелите живи в Одеса Лицемерието явно не ви чуждо Да ви попитам в България с протестите репетирахте ли или искахте същото , като в Украйна За едни пусти пари струва ли си лицемерието Съжалявам , но губите вече позиции , никой вече не вярва на пропагандата от Гьбелсов тип Поздрави

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.