Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Газпром“ обяви разтрогването на договора по проекта за газопровода „Южен поток“, предаде ТАСС. Бордът на директорите на „Газпром“ е одобрил сключването на споразумение с компанията South Stream Transport B.V. за прекратяването на договора, с който на „Газпром експорт“ се възлагат задължения за транспортирането на газ, съобщи контролираната от Москва компания.

Компанията South Stream Transport B.V. се е съгласила да освободи „Газпром“ от изпълнението на всички задължения по договора, подписан на 2 октомври 2013 година.

България прекрати участието си в "Южен поток" в последните дни на кабинета "Орешарски", но досега нямаше официално писмо от руската страна, че тя и на документи спира проекта.

ОРЕШАРСКИ СЕ ПРЕДАДЕ: СПИРА ЮЖЕН ПОТОК

Ключови думи

Коментари

Яко

Деляне, имаш да връщаш едни пари...

Gogo

Вай, вай, вай!... И сега Визионера от Дръндар как ще връща? В рубли, или в кеш?

Гостенин

Една прекрасна новина! Те тия депесари ще върнат парите, ами Гоце как ще ги връща - той ги похарчи за хотели. Ми "енергийния стратег" Р.Овч? Ме Фонтана? Навързани са юнашки наследниците на компартията.

фрунзе

Разсекретената информация /след спечеленото дело срещу Министерство на икономиката/ около Южен поток недвусмислено дава една безапелационна картина: от всичките четири последни правителства именно кабинетът на Пламен Орешарски се е посветил най-усърдно на каузата „Южен поток“. Та, стига тъпотии от сорта, че Орешков е спрял патока!

Правят икономии-на загуба завършват 2015

Председатель совета директоров «Газпрома» Виктор Зубков сообщил, что газовый холдинг перенесет годовое собрание акционеров из Санкт-Петербурга в Москву ради экономии, передает «Интерфакс» в среду, 20 января. «Собрание, наверное, в целях экономии, будет в Москве. Скорее всего, в Москве проведем», - сказал Зубков. Он отметил, что организационные вопросы будут обсуждаться на совете директоров «Газпрома» в начале февраля.

дебелян пеевский

"Та, стига тъпотии от сорта, че Орешков е спрял патока!" -- стига, викаш, ненужни факти, които не отговарят на нашите убеждения. Много по-добре лъжи, които ни звучат добре. Типично за българското "дясно", затова един тъп мафиот от Банкя ви измести отвсякъде. :)))

А

Кога ще обявят, колко ни излязоха заплатите на служителите по проекта до момента????

Колко загубиха за това

Досега сметката ,обаче е сложна и голяма.За да се стигне до морския бряг от години се работи по т.н "Южен коридор"/да не се бърка с европейския проект "Южен газов коридор"/, който се прави от приятелите на путин - Стройтрансгаз Геннадий Тимченко и Стройгазмонтаж "Аркадий Ротенберг. Те "...поглощают миллиарды долларов, чтобы построить так называемый" Южный коридор "- газопровод, который должен принести природный газ до начала морского участка" турецкой поток ". Цифра впечатляет - $ 24 млрд..." Сметката е сложна защото нагнетателните станции особенно последната на морския бряг /готова е/ също струват милиарди рубли.Само тръбите са около 180 000 тона на тръби. Въз основа на търга, обявен на 21 октомври 1 тон тръба струва на "Газпром» 101 000 рубли. И сега са стигнали на морския бряг в нищото!КРАЙ!

Българин

Отлична новина! Тази година очаквам още подобни за разпада на путландия :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.