Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Хилъри Клинтън сравни руския президент Владимир Путин с хулиган, съобщи в. "Ню Йорк таймс".

Това стана по време на дебат снощи между кандидатите, борещи се за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ. С най-големи шансове да я спечели е Хилъри, която бе първа дама през 1993-2001 г. и държавен секретар през 2009-2013 г.

Хилъри бе запитана дали е готова отново за "презареждане" на отношенията с Русия, както направи сегашният президент Барак Обама малко след встъпването си в длъжност.

Тя започна отговора си с изтъкване на постигнатото споразумение за намаляване на ядрените арсенали. И продължи:

"Мисля, че отношенията ми с него (Путин - б.р.) са уважителни. Като много хулигани, той е този, който ще си взема толкова, колкото може, докато не го спрете."

Презареждането ще зависи от това какво ще получат САЩ, допълни Клинтън.

Тя смята, че САЩ трябва да действат заедно с европейските страни. Хилъри заяви, че санкциите на ЕС срещу Русия заради Крим са я зарадвали.

"Ние трябва да сме заедно и да не допуснем Путин да заеме по-агресивна позиция в Европа и в Близкия изток", каза още тя.

Заедно с нея в дебата участваха двама нейни съперници - сенаторът Бърни Сандърс от Върмонт и бившият губернатор на Мериленд Мартин О'Мали.

Подобно на дебата между кандидатите на републиканците, тези на демократите също се караха помежду си по някои въпроси. И един от най-спорните въпроси беше също този за оръжейния контрол. Хилъри Клинтън обвини Бърни Сандърс, че е много мек в това отношение и много пъти е подкрепял с гласа си оръжейното лоби в страната. Мартин О'Мали се опита да извлече полза от спора между двамата и изтъкна, че въпросът за него е много личен, тъй като самият той е от Балтимор. Точно този град стана сцена на едни от ожесточените сблъсъци през лятото на 2014 г., след като бял полицай застреля чернокож младеж.

Ключови думи

Коментари

ABV

Taya grozotiya da se hvane za cipa na maja si, che postoyanno ya pravi za rezil.

А ако беше по-красива, Путя нямаше ли да е хулиган?

Една ЛУДА

Тази вещица се е самозабравила , но има много тъпи хамериканци да и се връзват

Ева Попова

Хилари Клинтън много меко нарича В.Путин. Това, което праву с собственият си народ, с народ славянски, е повече от хулуганство,това са налудничави приоми, който е усвоил като офицер в КГБ, Разликата между САЩ и Русия в в това, че където и да са се намесвали в чужди държави, е било освен от интереси, така също и да започнат демократични процеси, БЕЗ да анексира тези държави, И САЩ, и Русия направиха голями грешки.САЩ не оцени изостаналоста на тези държави, крайният ислямизъм,, и се получи по голям вътрешен конфлик в тези страни, Путин прави също грешки, но това са грешки, които подклаждат тези конфликти, за да извлече надмощие като световна сила. Да искаш, дори и когато правиш грешки, да искаш да подобрявяш живота на милиони нещастни хора е хуманен принцип. Ето тук е съществената разлика, докато едите искат демокрацията да е водещото, Кремъл иска да постигне надмощие, като подържа правителството на Асад, Кой е Асад, и какво причинява на собдтвеният си народ.Милиони сирйци ужити, бягащи от бомби, обгазявания, разстрели. Това ли ще приемем като нов световен ред. Само луди гледат на лидерите, красиви ли , като на конкурс за красота.

Емо Русев

Какво искат българите, да живеем в демократичен свят, в който равенството пред закона и свободата на всеки индивид е водещ, или режим от миналото, при който живота не предсавлява никъква ценост.Как живяхме преди, и как живеем днес. Всеки от нас, може да излезе, и изкаже своето искане, да защитава интересите си. Д пътува из цялият свят, да има собствен бизнес, децата му да учат в престижни университети в света, или да се свие в дома си, с страх дори от всеки от свмейство да го оклевети ,пред властите, да живее в панически страх за живота си

Развеселен

Мартин О'Мейли няма никакъв шанс да спечели. Като цяло съм раздвоен относно Демократите. Бърни Сандърс има много крайни икономически идеи, които го приближават до Сириза, но все пак идва от щат като Вермонт и не изглежда куртурен марксист като госпожа Клинтън, която е лице на най-радикализираните феминистки и борци за правата на етнически малцинства, което не й пречи да прибира милиони долари от саудитски донори. Разбира се, Клинтън е безспорно по-подготвената от двамата.

В и К

Хилъри не вижда по-далеч от носа си. Хулиганството и интригантството на кремълския гном имат за цел да прикрият вопиющата му управленска некадърност.

анонимен

Русия докато не напусне пределите на УКРАЙНА ще бъде в изолация и увеличаваща се мизерия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.