Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Китаристът на група "Остава" Георги Георгиев стартира самостоятелния си музикален проект "Homeovox" с пилотен видео сингъл. Песента се казва "Изгубен" и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. Клипът е заснет и с подкрепата на дружеството за авторски права "Мюзикаутор".

В реализацията на песента като гост музиканти участват още Стефан Пoпов (барабанист на "Gravity Co.") и Иван Вълев (басист в група "LaText"). Това е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на проекта "Homeovox", с който стартира и "Homeovox music" - малка музикална компания за млади артисти.

Идеята за проекта се ражда още по време на независимото музикално сдружение "Жълта музика" и малко след първия албум на "Остава" през 2001 г. По това време в проекта, освен Георги, се включват Даниел Петров (ударни, "Остава") и Петко Славов (бас и вокали, "Airbag"). След края на "Жълта Музика" идеята се позагубва из дебрите на сбъркания български музикален пазар, доминиран от димитровградския чалга мейнстрийм. Но през всички години оттогава присъства като авторство в много песни на други поп изпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които има две номинации за "Аскеер" и "Икар". 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.