Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази сутрин в ефира на бТВ Янаки Стоилов, зам.председател на парламента от БСП, отбеляза, че "някои медии" с измислени и неверни факти отклоняват вниманието от политиката и трябва да се "надигне глас срещу тях". Потърсихме в парламента господин Стоилов, за да ни каже кои всъщност са тези медии.

 

 - Г-н Стоилов, тази сутрин по телевизията казахте, че има някои медии, които трябва да бъдат бойкотирани, защото отклоняват вниманието от политиката. Кои медии визирате?

 - Аз даже го нарекох "политическа порнография". Вижте тези сайтове, които правят публикации, които даже не са жълти официално издания, а издания, които коментират политическа тематика, вкарвайки някакви порнографски теми. Вчера видяли ли сте?

 - Имате предвид атаката към Радан Кънев в "Блиц"? 

 - Да, много грозно, това профанизира и обезмисля, защото тази атака преминава вече в крайност. Даже не е от значение дали това е вярно или не е вярно, то не може да бъде аргумент за политическия дебат. И няма значение за кого се отнася, дали той поддържа една или друга теза, защото това е опит не да се атакуват политически позиции, а да се дискредитират хора, за да нямат значение политическите позиции.

 - А защо вие избягвате да назовавате тези медии?

 - Аз го направих като един анонс, за да не започна да им правя реклама. А и в разговорът не беше такава темата.

 - По повод темите, които отклонява - как стои въпроса с вота на недоверие, който готви БСП?

 - Сега започват консултациите. Аз маркирах темите. Другата седмица ще се види по-конкретно. Преди мотивите стоят и становищата.

 - На кои теми ще наблегнете?

 - На сигурността, здравеопазването и социалната политика,  в контекста на демографската политика. Старали сме се да ги стесним, не че няма други - енергетика, отбрана, но все пак това е нещо, което е по-злободневно, има отношение към това, което засяга всички хора, и към вътрешните, и към външните аспекти.

Ключови думи

Коментари

ozzy

"Атаката на някои медии към Радан Кънев е политическа порнография", a "аватарчо" ГЕРБаджиятя нискочел, не е порно режисьор, не е и порно сценарист, а най-елементарно нископлатено порно курве.

Моля те, не му вдигай акциите, той е онова петно , което остава по тоалетната хартия след голяма нужда.

АР

Радан е природно недоразумение,накичило се с прозвището-политик.И не само той....

сеп

Не,не е!Защото,ако Кънев беше това,което твърдиш нямаше да бъде център на толкова яростна оплювателска кампания.Отдавна не сме имали такъв политик,затова им разказва играта.

Крис

След като Кънев започна да критикува ГЕРБ и ДПС в понеделник,очаквах атака от бухалките на Пеевски,но това което направиха беше гнусно.

Развеселен

атаката към Радан Кънев е изключително грозна, независимо дали става дума за нещо реално, което много ме съмнява, или за фотомонтажи, което е 99,9% вероятно. Според мен би имала контраефект - много хора ще се ядосат и дори да не харесват ДСБ, ще го подкрепят заради грозната клеветническа кампания.

Avatar

Голямото БКП в защита на малкото БКП (т.нар. ДСБ). Класика в жанра...

Развеселен

аз лично очаквам ГЕРБ да се разграничи от хомофобската кампания срещу своя колега и ще бъда разочарован, ако не го направи

1111

Няма да лъжеш - ГЕРП е производна на БКП и управлява със същите методи - чрез ПР акции

Югозомби

Атаката срещу Радан Кънев е гнусна, жалка и, което е не по-малко важно, не е политически аргумент.

Прав е Янаки

Патайте Беновска

Кабакчиев

Ама к'во е станало бе, алоу? Нищо не разбрах.

Даже и на комунистите им дойде в повече тази гербаджийско-пеевска простащина.

Курти

Чест му прави на Янаки Стоилов това изказване. Наистина срещу Радан се води една гнусна порнографска и лайнарска кампания. Горе главата, Радане!

Рада Колева

Другарю Стоилов, очаквахме, по някъктв начин да тъсите сближаване на позициите на ДСБ ..............И ЕТО, ЧЕ ВИ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПОДМАЖЕТЕ.Ако не бяха се обявили че са в опозиция на управлението , и то Радан Кънев, щяхте да започнете такива нападки ,и щяхте да припявате на т.н. от Вас лошщи медии.Умеете да интриганствате, но и преценката Ви, за Радан Кънев е правилна, че ще се съюзи рано или късно с БСП На добър път, ще се затриете взаимно.

Представяте ли си докъде е стигнала тази герберо-пеевска свинщина, за да накара леви и десни да се съберат срещу мафията.

БАЦЕ

СТАА ВЪПРОС ЗАРАДИ МИЛЯРДИТЕ ДА СИ ОВАРДАТ СВИНИТЕ,И ТИКВАТА И ШОПАРА,ИДРОДИ МАНИПУЛАТОРСКИ

За Витков!

Какъвто и да е ,прав е в случая ,тези медии трябва да се игнорират напълно!

Пърдялков цинизъм - нещо напълно в реда на нещата!

Поздравления за честната позиция на Янаки Стоилов! Защото това, което направиха фекалните и ПИКливи сайтчета на уродливото 180 - килограмово туловище, именуващо се Пеевски, е повече от цинизъм и отвратителна порнография! Подобен цинизъм историята на българската журналистика не познава! Делянпеевските ПИКливи измекяри, лакеи и лизачи на тлъстия му задник, надхвърлиха всичко, на което дори и те са способни! А всеки нормален човек може да си представи на какво е способно едно дебело, мазно, гнусно и лигаво нищожество, внуче на комунистически терорист, но в същото време и агент провокатор, предал поета партизанин Атанас Манчев! За мазното нищожество Пърдялко Пърдялков става дума, дето всъщност името му е Недялко. Та дядото на това гнусно нищожество, е предал и братята Ченгелиеви, убити заедно с майка им!Впрочем, той се направил на партизанин, отишъл сутринта в Балкана при отряда, а вечерта се върнал вкъщи при жена си, и след това предал другарите си. Е, какво искате от внучето на мръсника-предател и провокатор? Да не би да искате да е по-различен? Кръвта вода не става, нали? И делянпеевската слугиня, бозуковата Славка, за да не изтърве кокала и бонусите от сараите и от хотел "Берлин", и тя, нещастницата, побързала да препечата гнусотията на Пърдялко в сайтчето си! Само че, мазно и гадно човекоподобно двукрако, дето ти викат Пърдялко! Ако имаш деца, поне от тях не те ли беше срам бе, мерзавецо? В цяла България ти вече си по мразен дори от чорбаджията ти Пеевски бе, нищожество космато и слузесто! И как имаш очи да продължаваш да си показваш грозната и мазна муцуна пред хората бе, гадняр ПИКлив? Не се ли усещаш, че задушливата смрад от делянпеевската ПИКня, с която се обливаш ежедневно, смърди от километри и хората бягат от теб като от чумав бе, изрод мръсен! Я заминавай при дядо си, за теб няма място на този свят, колкото и грешен да е! Със сигурност сте забелязали, че Пърдялковата порнография беше публикувана още на другия ден, след като Радан Кънев открито обяви по телевизията, че охраната на Местан е свалена по лична заповед на тлъстия Пърдялков чорбаджия! Пърдялко Пърдялков е отврат! Ха дано да му купят ковчег с парите, платени му от сараите за гадната порнография, за цинизма и резила му.

един човек

Янаки Стоилов винаги е бил честен,прям и откровен,морален и почтен човек,некорумпиран(малко е да се каже-не е взел и една стотинка от държавата).Най-добрият комунист(социалист) когото познавам.

Воня от пошлост, лайняна смрад и тъпоумие дими от ПИКливите, БЛИЦдрисливите дебелогъзи пеевски сайтове и гнъсливи вестници.

Ваня от пошлост,лайняна смрад и тъпоумие дими от дебелогъзите пеевски ПИКливи, БЛИЦдрисливи сайтове и гнъсливи газети.Отврат!

mareto

Моля, не премълчавайте кои са медиите! Няма смисъл хората да си дават парите за глупости и да продължават да хранят свинефермата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.