Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След дългата коледно-новогодишна ваканция Народното събрание се събра днес. Вижте началото на новия сезон през обектива на фоторепортера на Клуб Z Веселин Боришев.

Настроението в ДПС, както винаги, е на висота.

Рушен Риза и Мустафа Карадайъ - двама от тройката, която управлява ДПС, стават на крака, когато влиза ... кой. Уважават се хората просто... По-късно Делян Пеевски им врътна една бърза "оперативка" на крак заедно с Йордан Цонев.

А на "предателите" мястото им е при независимите. Това важи както за Местан, така и за експлицитната Мариана Георгиева.

Корман Исмаилов гледа с усмивка - както се казва, той тоя мач вече го е играл.

Волен Сидеров също се появи в паузата между акциите си срещу разпространението на наркотици в клекшопове и висши учебни заведения.

Ключови думи

Коментари

Раличка

Интересно, защо сайтът на ДСБ не ни е показал къде седи Радан Кънев - нали вече е опозиция? Би трябвало да му намерят място при Миков, Корнелия Нинова и Волен Сидеров.

b.krustev

Много ги обичам тези обвинения :).clubz.bg/24071-kogato_reformator_obyrne_palachinkata - сайт на ДСБ, а?

Истината е, че това, което Атанас Атанасов нарече „библиотекарско-сарайска“ мафия, което са си старите депесарски връзки на „Мултигруп“ и между другото къде е разликата между „Мултигруп“, ДПС, империята на Делян Пеевски – всичко това е едно и също, имат ключови позиции в службите за сигурност“, зави Кънев.

хахахаха

Комично, да не кажа трагично - да стават на крака на една свиня...грух-грух!

дебелян пеевский

Нали не мислите, че това е нещо ново в българската политика? Отдолу иде кир Михалаки и като върви, сякаш че и дуварите му думат: "Машаллах, машаллах! Голям човек, умен човек." А голям и умен човек беше кир Михалаки: шкембето му - де можеш направи такова шкембе - да събереш шкембетата и на шестех букурещки трътове, макар те и повече народен имот да са изяли; главата му - пет такива глави, каквото има "нашето доктор", макар то да е професор "на букурещкото медицинско факултето" и с конския си ум е зачудило и мало, и голямо. Главата и шкембето на кир Михалаки нямаше ги по сичките салхани. В шкембето му свободно можеха седна пет души турци и да пият кафе; в главата му с трийсет яйца гъска да насадиш; а гърдите му - гърди нямат нашите чорбаджии. Лицето на кир Михалаки мязаше на подница, носът - на мухлясал грозд, ръцете - ръцете му се не виждаха отпред; а крака - само от краката му да направиш 5-6 попа. Отзад кир Михалаки беше някак по-деликатен: вратът му - като талията на свинята, гърбът - като табашки кош, а под гърба - кръгла манастирска трапеза.

наблюдател

Много дебел ,бе!!!

дебелян пеевский

Е, не си ли чел "Кръстникът" -- "петимата нюйоркски глави на семейства бяха типични представители на старата сицилианска традиция — те бяха „хора с шкембенца“, което фигуративно значеше, че притежават власт и мъжество, а буквално — че са хора месести... Петимата нюйоркски глави бяха набити, пълни мъже, с масивни лъвски глави, груби черти, внушителни носове, дебели устни и силно набръчкани бузи. Те не бяха много добре облечени и подстригани, имаха вид на заети хора, които нямат време за суетност." Кир Михалаки му отива повече, но Кир Михалаки е "мъж с шкембенце" по балкански.

denim58

Всъщност Шиши беше и си остава истинският наместник на Доганов, защото държи парите и дезинформационната система наречена "медии".

Държи и всичките досиета в една библиотека.

Avatar

А-а-а-а, защо го няма Пърданча на кадрото бе? Сигурно не са успели да го запечатат в достатъчно царствена поза, която да предизвика чюфство на гордост и болшевишки плам в гърдите на симпатизантите на малкото БКП! А може би е зает с организацията на новия "десен" проджект около "ядрото" на ДСБ? Щом и на откриването на парламентарната сесия "лидерот" не е благоволил да се появи, значи нещо сериозно се мъти около неговата величествена фигура на нов Вожд и Учител на масите! Ура, другари и другарки!

Много подрани, смяната ти почваше в 14ч.

Развеселен

вижте, аз също споделям неодобрението ви към методите на партията ДСБ, но е болезнено и да има постоянна фиксация около това кой е, с кого си ляга и прочее. Те има няма са десетина депутата, от които нищо не зависи.

Ще ти кажа -

Няма го, щото е при майка ти - да я оправя, компрене?

Бай Радой

Откакто свят светува, все мазния отгоре плува.

Развеселен

това е брутално точно

Лоши снимки, не се вижда кой носи ибрика.

Бай Хасан

Свинечовека - доволен..Долнопробните човекоподобни карадайъ,казак и риза-също...В крайна сметка превратът е приключил успешно!Партията на дуган-мангасариян вече е най- патриотичната партия на българия...Да живеебългария и майка Русия!Слава на русия

Развеселена Раличка Аватаркова

Обичаме го тоз човек, дебелак, но с чувство за хумор и остър ум.

НАБЛЮДАТЕЛ 2

ЩЕ СТАВАТ НЕ САМО НА КРАКА А И ХОРО ЩЕ ИГРАЯТ.И МНОГО ДРУГИ МУ СТАВАТ НА КРАКА.НАЛИ ВЕЧЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ ТОЙ РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА .И Е ХВАНАЛ ЗА ШЛИФЕРА МНОГО ХОРА.АМА ТАКА ЯКО ГИ Е ХВАНАЛ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ЛЕСНО ОТ НЕГО.ЖИВЕЕМ В МАФИОТСКА ДЪРЖАВА.НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЦЕЛИЯ ЕС.

Avatar

Цял ден се питам: Като били толкова жадни за скандали, защо не чух нито един журналист да причаква Раданчо Къневия пред вратата на парламента, за да го пита къде ще си позиционира задника, а ни занимават с Местан, за който се знаеше предварително къде ще седне? Скандалът е с Кънев, а не с Местан! Като били толкова жадни за скандали, защо вече дни наред никой журналист не пита Радан като как така ДСБ са получили негарантиран кредит от 100 хиляди лева от банката на олигарха Цветан Василев и не са ги върнали? Нали беше важно не кой влага пари в КТБ, а КОЙ ги краде?

65

Мина времето, когато на теб и подобни им четях полюциите и после им зашивах минуса. След това минах направо на минуси. Днес вече и минуси не ви слагам, скука сте безкрайна и безнадеждна!

Развеселена Раличка Аватаркова

Ние обичаме Пеевски, обичаме Борисов, обичаме Цветанов. Те са строителите на съвременна българия, а вие сте мухльовци и хейтъри. Верно е, вие ги мразите безплатно, а ние ги обичаме срещу дребни суми, но селяви, поне можем да си платим баничката.

chudno!

v korana pishelo, che mjusulmanite ne trjabva da jadat svinsko!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.