Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За никой не беше тайна че отношенията Доган-Местан не са добри. Истината беше такава, че отдавна беше снето политическото доверие от Лютви Местан. Декларацията, която Местан прочете от парламентарната трибуна и която беше използвана като повод, в никой случай не е това, което е преляло чашата.

Това каза тази сутрин по Нова тв бившият министър от ДПС Мехмед Дикме за ставащото в движението. Той разкри, че преди 3 месеца негов приятел, който е близък и на Доган, му споделил изказване на почетния председател:

"Искат да ми отнемат партията, но аз няма да им позволя и ще им покажа как ще се действа по този начин."

Запитан какви са тогава истинските причини, Дикме отговори:

"Разбира се, когато става въпрос за ДПС, става въпрос за пари."

Според него Лютви Местан е придобил огромна икономическа сила заедно с Бахри Юмер - областния лидер на движението в Кърджали. Двамата контролирали строителни компании, които печелели всички обществени поръчки в региона за десетки милиони. Дикме дори препоръча да се направи ревизия на поръчките и ще излязат доста интересни неща.

Очевидно икономическата сила на Местан расте. А тази година предстои национална конференция. Този, който подготвя националната конференция, ще определи националния съвет и Централното оперативно бюро, т.е. - ще вземе цялата власт. Доган няма да го позволи, разказа схемата Дикме. 

Според него Доган е направил най-голямата си грешка с посочването на Местан за лидер и най-големият му ход е изгонването му. Той нарече унижение изхвърлянето на действащ председател на парламентарно представена политическа сила както от поста, така и от парламентарната група.

Бившият земеделски министър прогнозира, че Местан няма политическо бъдеще и може или да емигрира или да си мълчи и да запази икономическите си придобивки.

Запитан къде е мястото на Делян Пеевски в целия конфликт, Дикме отговори, че няма такова място:

Пеевски не е чакал да влиза при Местан, за разлика от Местан, който е чакал да бъде приет от Пеевски. Пеевски влизаше при Местан, без въобще да чука на вратата, докато Местан искаше срещи с Пеевски.

Той обаче обърна внимание на част от изказването на Доган : "Дори да не бъда сред живите, искам да ти кажа, че няма да ти позволя да направиш това, което си го замислил."

Ключови думи

Коментари

Мони

100 000 агенти на ДС щатни като "гестапото", работещи и за КГБ. Указ 56,Луканов, генерал Любен Гоцев,мутрите, ВИС и ВАИ Холдинг, Мултигруп,СИК, ТИМ ,ДПС-доган, пеевски и т.н. и т.н. ТОВА Е ГОЛЯМ ОКТОПОД, КОЙТО ЗАДУШИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПРЕВЗЕ ДЪРЖАВАТА! В Италия е било и по-лошо.Но хората масово са поискали от Политиците нови закони и съдебни и изпълнителни структури. И смели хора са се захванали и мачкат мафията, въпреки убийствата и подкупите. Ботев: "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"

дебелян пеевский

Ти, борецо против КДС, не пускаш ли лиги под всяка статия на Сашо 11 и агент Камен тука?

дебелян пеевский

"Искат да ми отнемат партията" -- много показателно е как мисли Сопола за своите "избиратели". Още по-забавно е, че в момента има само още една, "европейска" партия, чийто малък началник мисли и използва своите членове и избиратели по точно същия безскрупулен и гнусен начин като Доганя. Сетихте ли се кой е този Рапон?

hahaha

неговата партия, нямало да позволи дори и да е умрял... абе тия селски тарикатчета много на сериозно са се взели!!!

госта

а пеевски къде приема, питам за един приятел, който иска да иде да го чука

Истината е, че това, което Атанас Атанасов нарече „библиотекарско-сарайска“ мафия, което са си старите депесарски връзки на „Мултигруп“ и между другото къде е разликата между „Мултигруп“, ДПС, империята на Делян Пеевски – всичко това е едно и също, имат ключови позиции в службите за сигурност“, зави Кънев.

Раличка

Това същият Кънев ли е, за който Премиерът вчера спомена, че е нагазил дълбоко в контрабандата, заедно с доганът на ДСБ - Иван Костов?

:)

Мултигруп и ДПС имат един и същи родител - БКП/БСП. А Илия Павлов стартира бизнеса си с нарязването за скраб на една руска подводница. Е, това няма да го чуете от Радан. :)

t

"да си мълчи и да запази икономическите си придобивки" Ей това се казва с такова спокойствие - това изглежда нормално, естествено нещо в България. Да си запазиш краденото.

Ахмед Доган управлява страната, категорично заяви в интервю за Дарик бившият земеделски министър в правителството на Симеон Сакскобургготски Мехмед Дикме. „Сергей Станишев каза откровено на кого е правителството. Правителството не е на ДПС, правителството е на Ахмед Доган лично", припомни той.25.06.2013 20:32:07 Днес не чух в целия разговор лоша дума за Доган.Внушението беше: "ДОГАН Е СПАСИТЕЛЯ"

Този в прав текст си призна, че са мафия, без да се усети.За да съществува тази мафия, тя има гръб и той не е Борисов, защото той е част от мафията, а Русия.Тези се разкриха до такава степен, че и децата не им вярват.

ozzy

"...и децата не им вчрват.", ама матрялецът им вярва. "аватарчо", започвайте да дращите!

М.М.

Има един рапон, рапон рапон, ама бая рапон, абе направо си е мангал.Взел името на прасето мамин Дебеланчо за 'ник'.Та неговия шеф се кланяше една година на Сопола за платени кворуми.

Развеселен

изроди. Това е война между изроди

ПРАБАБА 73

ТО СЕ ЗНАЕ И ПОДРАЗБИРА ЧЕ СВАЛЯНЕТО НА МЕСТАН Е ЗАРАДИ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ .ТОВА ГО ПИСАХ ОЩЕ КОГАТО СЕ СЛУЧИ ТОВА ПРЕДИ НОВА ГОДИНА.ПРЕДИ ВРЕМЕ ДОГАН КАЗА ЧЕ БАНИЦАТА РАЗДАВА ТОЙ.В СМИСЪЛ ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО ОТ НЕГО.И ТОЙ НЕ ИСКА ДА МУ СЕ ОТНЕМА ТАЗИ РОЛЯ.А НЕ ТОВА ЧЕ ГО ИЗКАРАХА ГОЛЯМ ПАТРИОТ И ДОБЪР ПОЛИТИК.ТОВА ИЗКАЗВАНЕ Е ЗА ПРЕД ХОРАТА.ИМАШЕ ЕДНО СТИХЧЕ НО НЕ ПОМНЯ ОТ КОГО БЕШЕ----ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА.НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ А ДУШАТА НА НАРОДА.ТРЯБВА ДА ПРЕПРОЧЕТЕМ ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА ВАЗОВ--ХРИСТО БОТЕВ--ДОБРИ ЧИНТУЛОВ И ДРУГИ.КОИТО СА ДОСТА СЪВРЕМЕННИ ЗА СЕГАШНОТО ВРЕМЕ.

Avatar

Цял ден се питам: Като били толкова жадни за скандали, защо не чух нито един журналист да причаква Раданчо Къневия пред вратата на парламента, за да го пита къде ще си позиционира задника, а ни занимават с Местан, за който се знаеше предварително къде ще седне? Скандалът е с Кънев, а не с Местан! Като били толкова жадни за скандали, защо вече дни наред никой журналист не пита Радан като как така ДСБ са получили негарантиран кредит от 100 хиляди лева от банката на олигарха Цветан Василев и не са ги върнали? Нали беше важно не кой влага пари в КТБ, а КОЙ ги краде?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.