Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин участва в тренировъчен мач по хокей на лед, предаде РИА Новости.

Това стана в зала "Галакси арена" в курорта Ясная поляна край Сочи. Путин е от няколко дни там за настъпващата утре руска Коледа.

Както обикновено, държавният глава излезе на леда с номер 11.

Путин тренира хокей едва от 2011 г., припомня РИА Новости. Оттогава обаче той редовно участва в мачове от аматьорската Нощна хокейна лига (НХЛ). Тя има същите инициали като Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

 

Ключови думи

Коментари

анонимен

РИА Новости припомня, че Путин е дал положителен резултат от направената проба след мача.Случаят се потулва,като единствено Сидеров със строг тон е заявил ,че всичко ще се оправи и знае кой е виновен

Докато се прявеше че играе хокей на запад му забиха няколко бързи шайби във врарата. Брентчето вече е $34.16 Рубличката (рубла звучи твърде гръмко за тази слаба валута) се колебае между 74.00 и 80.00 за долар, а спрямо евро е в гранниците 80.05 до 89.00 в различните банки в Москва.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.