Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Милиардерът Доналд Тръмп е готов да похарчи 100 млн. долара след Нова година, за да бъде избран за кандидат президент на Републиканската партия, съобщава тв „Фокс нюз“, цитирана от БГНЕС. Медията се позовава на сведения от предизборния щаб на Тръмп, че кандидатът подготвя нов етап от предизборната надпревара.

През третото тримесечие на тази година той е изразходвал само за реклама по телевизиите 25 млн. долара, но след това не е похарчил нито цент. Решено е курсът на икономии да бъде променен, предприемачът е „замислил блицкриг - всяка седмица ще му струва 2 млн. долара“, твърди „Фокс нюз“.

Според медията бизнесменът ще наблегне върху критиките срещу съперниците републиканци. „Ако те нападат Тръмп, той ще им го връща 10 пъти по-силно. Той няма да допусне нито една нападка срещу него да остане без отговор“, цитира телевизията един от своите източници.

Той и други от щаба на Тръмп добавят, че в това отношение на милиардера ще помагат няколко рекламни агенции и медийни компании, които са добре известни сред политически среди в САЩ.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Томов, бегай в щаба, ега намажеш и ти некоя стотачка от тия 100 милиона :)

SRQBoyboy

Дебелане ще си направиш ли харакири на тлъстото шкембе ако Тръмп спечели?

Развеселен

нищо не е това. Милиард отиде за преизбирането на Обама. Кампанията на Килъри струва 2. Джеб също сигурно е платил много повече, ама го не щат.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.