Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ден, след като пресцентърът на ДПС разпространи новогодишната реч на Ахмед Доган, в която той щедро облива с критики сегашния лидер Лютви Местан, догадките какво се случва в партията продължават.

Местан мълчи. В близките до Пеевски медии се появиха информации, че той се укрива в турското посолство в София. Не става ясно от кого се укрива. Пиарът на ДПС Велислава Кръстева няма информация за местопребиваването му. Клуб Z потърси Местан, но телефонът му е изключен. В 24 часа излезе твърдение, че Местан е в резиденцията на турския посланик Сюлейман Гьокче, където очаква среща с турския външен министър Мевлют Чавушоглу. 

От Външно министерство категорично отрекоха Чавушоглу да е в България или да се очаква пристигането му. Това не може да стане без знанието на нашето МВнР. 

Единствената официална информация от посолството досега е публикувана във фейсбук снимка на лидера на ДПС с посланик Сюлейман Гьокче. На нея двамата са любезно усмихнати, а Местан получава предварително подаръка си за рождения ден.

Даряването съвпада по време с публикуването на страницата на ДПС на речта на Доган. Самият Местан, който Доган направо обвини, че е направил гаф с декларацията в подкрепа на Турция при случая със сваления руски самолет и обяви, че хора, които не разбират от политика, не бива да се занимават с нея, не е направил никакъв коментар на изявлението.

Междувременно плъзнаха слухове, че речта на Доган е съкратена значително. Била изпусната частта, в която той правел прогноза за мястото на България при различни геополитически промени в бъдеще, както и оценки, които давал за българските политици. Пиарът на ДПС Велислава Кръстева категорично отрече изказването на Доган да е съкращавано, било пуснато дори без редакторска намеса, за да спрат спекулациите на медиите какво точно е говорил. 

Индикация, че Местан вече е в немилост, е и начинът, по който той е третиран от медиите, близки до Делян Пеевски. 

Предлагаме ви само няколко многозначителни заглавия, тъй като стилът и внушенията навсякъде са подобни.

 

 

Другата информация, която изтече от хора на ДПС е, че в турското посолство са поканени ръководството на Движението и областните му лидери. Целта била да се декларира подкрепа към Местан, смятат някои от поканените. Други го оприличават на "преброяване на редиците". Приближените на Доган категорично са решили да не се озоват на поканата, квалифицирана от някои като "привикване". Някои ясно са декларирали на чия страна са. Смята се, че привържениците на Местан не са много: Шабан Али, Хафъзов и Мариана Георгиева, бившата спортна министърка. Фоторепортерът на Клуб Z обаче не засече никакво раздвижване - нито пред посолството, нито пред турската резиденция.

Както Клуб Z съобщи още снощи, Местан с голяма доза вероятност ще се раздели с поста си. Според неофициална информация утре ръководството на ДПС се събира извънредно на Централен съвет, за да решава съдбата му. На 24 декември лидерът на ДПС става на 55 години, така че може да получи раздяла с поста си като подарък. Появиха се предположения, че ще го наследи на поста българин. До евентуалното му избиране обаче ще има временен председател, като сред обсъжданите имена е д-р Тунчер Кърджалиев, депутат и бивш областен управител. Завъртях се и женски имена - на Филиз Хюсменова и на Ферихан Ахмедова. Но който и да наследи Местан, е ясно, че ще се съобразява с изявлението на Доган, че твърде дълго е стоял само като наблюдател.

СЛУХ: МЕСТАН Е ПОДАЛ ОСТАВКА

Ключови думи

Коментари

Сюжет мъжка секретарка?

д-р Пeтроff

Tози ПИКлив сайт чете ли го още няКОК? Мен не ме допускат, след като напомних на Нидялку, че обилно оплювания от него Тодор Живков, е реабилитирал осъденият от Народният съд и убит, негов дядо Асен Йорданов. И това става въпреки несъгласието на бургаската партийна организация. Не ме питайте как преживявам без ПИКливия сайт. :):):)

Че Доган е дяволски умен, не може да има спор. Но е и невъздържано самодоволен. Може наистина да е било поради приповдигнато, извън самоконтрола му, настроение - "не се ебавам"... Ще поживеем ден-два-три и ще видим, дали Местан ще изчезне от нашето политическо пространство - било по начините, споменавани спекулативно в медийното пространство, било оставайки тук, но минавайки в опозиция или в забвение за известно време. Нищо от това, което ще последва обаче, не означава, че всичко не е игра, отработена, или както казват в "службите", разработена съвместно от Доган/Местан и съседите. Но, за да разберем това, ще трябвада поживеем поне година-две-три, за да видим... Може да звучи конспиративно спекулативно това, което пиша, но светът е бил винаги такъв. Най-добре е службите, ако ги има и са национално отговорни, да се задействат и да изясняват какво всъщност се готви. Защото нещо се готви. И то не е добро за България.

"На нея двамата са любезно усмихнати..." А бе физиономията на Местан е всичко друго, но не и усмихната.

Не плачете за Павката -- кегебето ще ни намери друг. Даже за двама са обещали.

socialen

Всички сме загрижени за Местан!

denim58

Най-подходящ за Председател е Пеевски...Това ще ги довърши, надявам се.

хи хи

Да избягва пиене на Чай!!

Крачун, стахановецът на ПИКльовците

Помагайте, хора!Много е зле човекът, пардон, човекоподобното нищожество Крачун от ПИКливия сайт ПИК на Пърдялко, познат като Националния лизач на делянпеевския тлъст задник! Абе, умора няма това нищожество, Крачун, дето вместо глава носи на раменете си една силно удължена кратуна, банкянски сорт! През пет минути Крачун с кратуна на раменете си вместо глава, ни залива с лъжливи новини за местоположението на агент Павел, пардон, на Местан! Нарича го предател и какъв ли още не, а само до вчера му лижеше задника и му въртеше яки свирки, изкарваше го най-интелигентния, най-умния, най-големия евроатлантик и прочее ПИКливи комплименти, на каквито ПИКливото сайтче на Пърдялко Пърдялков е голям спец. Господи, Господи! И тези нищожества, тези жалки слуги на една етническа партия и на онбашията й - доносника на ДС и агент на КГБ, изрода Ахмед Доган, та тези толкова жалки нищожества - Крачун и чорбаджията му Пърдялко, били "журналисти"! Хайде, при Пърдялко е ген, той е внук на комунистически терорист, но и агент провокатор, предател, завербуван лично от Гешев! Така че, при Пърдялко е обяснимо. Всъщност, няма нищо за чудене и при "главния" му редактор - Крачун, с продълговатата кратуна на раменете, вместо глава, в ПИКливото сайтче са все от тоя десен - ПИКливи и фекални нищожества, лакеи на сараите и на хотел "Берлин".

до д-р Petroff

Дядото на лицето, пардон - на задника Недялко Недялков не е съден от Народния съд. Той е виден комунистически терорист от Бургаския район, бил е един ден партизанин- сутринта отишъл в отряда и вечерта се прибрал вкъщи пир жена си. Малко след кървавата 1944 г., когато партията на дядо му на Недялко и на татко му изби без съд и присъда близо 40 000 българи, цвета на нацията, се разкрива, че всъщност дядо му на Недялко е бил провокатор и предател. Предал е поета-партизанин Атанас Манчев, братя Ченгелиеви, разстреляни заедно с майка им и много други негови "другари". Междувременно някои от останалите живи негови "другари" го отровили 4 години след "победата" над фашизма. Обявили го за предател и посмъртно го изключили от любимата на семейството на Недялко партия. После, по незнайни причини, Тодор Живков го реабилитирал, тоест, казал, че не бил предател. За повече информация - Веселина Томова и сайта й "Афера".

Руската мафия ги самоубива!

Никой не иска да го "самоубият " в сaраите...

Той

Доган предлага на БСП и АБВ алиби, за да го прегърнат отново. Скоро ще видим нов ОФ и нови ченгеджийски напъни за преврат.

Анонимен

Тук някой писал за Недодялко от ПИКливия сайт в който никога не съм видял статия нападаща антиконституционната партия или по-точно казано групировката дпс.Та споменава и сайта Афера на Веселина Томова.Ами тя не е по-хубава от тоя дръндарин Недодялко.Едно и също нещо са.Това е моето мнение за нея.

Докога

Ама докога ще наричате медиите на Пеевски "близки" до него? Те са си негови.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.