Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Благодарим Ви, Боно, Ди Едж, Лари и Адам, благодарим ви за чудесната организация, благодарим на Франция, на всички по света, които продължават да доказват, че любовта, радостта и музиката винаги ще надделяват над терора и злото."

Това написаха от Eagels of Death Metal - групата по време на чийто концерт терористи застреляха над 100 човека в Париж, след като великите U2 ги качиха на сцената си. EDM се присъединиха към Боно Вокс и компания във френската столица, в понеделник вечерта, за първо участие след ужасяващите атаки от 13 ноември, съобщи zrock.bg.

„Сцената им беше отнета преди три седмици, така че ние бихме искали да им предложим нашата”, каза Боно на публиката, след което двете банди изпълниха кавър на People Have The Power на Пати Смит.

Eagles Of Death Metal завършиха концерта с I Love You All the Time.

Искаме да изкажем нашите най-сърдечни благодарности за всичко, което нашите братя от U2 направиха за нас след атаките от 13 ноември - написаха Eagles Of Death Metal след шоуто. - Те ни напомниха, че лошите никога нямат почивен ден, така че ние рокендрол хората не можем да имаме почивен ден също... и никога няма да имаме.

Изключително сме благодарни на U2, че ни дадоха възможността да се завърнем в Париж толкова бързо и да споделим лечителната сила на рокендрола с толкова много красиви хора – наши приятели – в този велик град.

От групата увериха, че ще продължат със своето турне през 2016 година и обещаха на парижани да се видят през февруари.

U2 отвърнаха в Туитър на своите колеги със следния комплимент:

Ние ви заехме нашата сцена, но вие я притежавахте. Благодарим на ВАС.

 

Коментари

Радев

Големите затова са големи. Браво, U2!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.