Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на парламента Цецка Цачева обяви малко след 22 ч. края на днешното маратонско парламентарно заседание, предаде „Фокус“.

Депутатите ще продължат с обсъждането на държавния бюджет в рамките на утрешното пленарно заседание, което ще започне в 9.00 ч. Народните представители ще продъжат с дебатите по чл. 13 и бюджета на Министерство на правосъдието.

КАКВО РЕШИХА ПО-РАНО ДНЕС ВИЖТЕ ТУК

След сравнително вяли депати депутатите приеха бюджета на Министерство на вътрешните работи. Одобрените приходи за МВР са в размер на 170 378 000 лв., а разходите на ведомството ще са в размер на 1 126 977 000 лв., от които 999 644 000 лв. за персонал и едва 15 000 000 лв. за капиталови разходи.

В отрицателен вот народният представител от ПГ на БСП лява България Филип Попов обясни, че гласува против този бюджет, тъй като той е крайно недостатъчен за опазването външните граници на страната и гарантирането на сигурността.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Ми това са то важните разходи -- силовите министерства и изборите. За останалото - с доплащане.

Почва да ми писва от поредните скъпи ментета.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.