Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Бисеров е участвал в интересни сделки с фирма за ел.енергия от възобновяеми източници, съобщи тази сутрин бТВ. Той купил от държавата енергийно дружество за 25 000 лв. и почти веднага го продал за 850 000 лв.

Новият собственик бил сериозен западен инвеститор, занимаващ се с производство и продажба на "зелен" ток, припомня медията. Фирмата работила на плюс, защото, както е известно, държавата е длъжна да изкупува този ток скъпо.

След време обаче фирма, свързана с доведения син на Бисеров Ивайло Главинков, изкупува обратно същото дружество... пак за 25 000 лв. Така положителните резултати са два - освен че си имаме печеливша фирма, семейството се сдобива и с 825 000 лв. с абсолютно изяснен произход, илюстрира бТВ.

Както е известно, вчера в един ден мина първото дело срещу Бисеров по 3 по-леки обвинения: нарушаване на валутния закон, неплащане на данъци и укриване на информация пред Сметната палата като публична фигура.

Днес в 11 ч се очаква Софийският градски съд да чете присъда по него. Прокуратурата поиска 4 г. затвор за бившия втори в ДПС, а защитата - да бъде оправдан напълно.

Първоначално разследването беше освен за тези нарушения и за пране на пари, а освен Бисеров то течеше и срещу Главинков. Материалите по това досъдебно производство обаче са отделени и то още е в прокуратурата.

Ключови думи

Коментари

Пари-Далавера-Пари прим

дебелян пеевский

Еми, един от златните кадри на СДС.

депесян пеефский

Ицето винаги е бил и ще си остане един изтъкнат дупесар.....:)))

123

Сещаме се и за още един освинен представител на дпс,който пък е златно момче на ндсв,нали така!

дебелян пеевский

Не баш, но се сещам за други седесари. Агент Павел и Данчо Ментата бидейки най-будните.

дебелян пеевский

Изпързаляните десни обичат да се правят, че не познават дори собствената си история. Г-н Бисеров беше изтъкнат член на Зелената Партия и "главен секретар" на СДС в продължение на най-бурните години от съществуването му.

Наблюдател

Само дето вече са го оправдали и никаква присъда няма да има.

дебелян пеевский

Ура! Бисеров - невинен като Мафиански.

...............

Браво Цацаров гнидо мръсна .....ще ти доъде редът свиня долна .....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.