Григор Димитров няма любовна връзка с Никол Шерцингер, обяви неговият мениджър Георги Стоименов в сутрешния блок на "Нова телевизия". Той гостува в предаването, за да даде подробности за демонстративния мач с Гаел Монфис в събота от 20:00 часа в зала "Арена Армеец". Заедно със Стоименов бе и журналистът Асен Григоров, който е сред организаторите на събитието.

Преди броени дни в. "Сън" написа, че Гришо и щатската певица били в любовен романс, който още криели от света.

"Ако трябва да дам дефиниция на връзка, не знам... те се познават, прекарали са тук-там някакво време заедно. Но Григор е прекарал време с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни. Не е труден въпросът. Ако трябва да отговаря имат ли връзка и каква връзка имат, не, нямат любовна връзка. Не съм чул такова нещо", каза Стоименов.

Двамата коментираха снимка, която обиколи жълти медии и на която се твърди, че Григор е с Никол. Мъжът на фотото обаче е доста по-нисък от Димитров, личало и по други белези, че не е нашето момче, обясни мениджърът.

"Ден два след публикацията Никол Шерцингер написа в собствения си уебсайт: I''m single. Тоест, че е сама, няма връзка и отрече публикациите на "Сън", добави Асен Григоров.

Мачът с Монфис е обявен като демонстративен, но всъщност ще е конкурентен, всичко в него ще бъде истинско, обясниха двамата. Григор и френският шоумен ще водят все едно турнирна битка, няма да спират и да говорят по микрофони, както това са правили в подобни двубои примерно Андре Агаси и Пийт Сампрас.

В часовете преди мача Димитров ще даде открит урок на деца - на две сесии. Това са най-добрите млади български тенисисти, според ранглистата. Броят им ще е между 20 и 40. Определени са от самия Григор, като той е ползвал именно обективния критерий на класациите на родната тенис федерация.

Билетите за мача отдавна са продадени, останали са само специални покани, които организаторите раздават.

"Това е едно събитие, което Григор искаше да направи отдавна. Радвам се, че намери време и усилия , за да го реализира", завърши Георги Стоименов.