Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия. Не мога да обръщам внимание на две свраки, които са се събрали и си говорят.

Така в резюме премиерът Бойко Борисов коментира темата с изтеклите чрез "Биволъ" записи на разговори между бившата шефка на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева и заместничката й Румяна Ченалова - и двете подсъдими. Според изданието аудиофайловете говорят за търговия с влияние, лобиране, задкулисни решения, "сговаряне на хората" във Висшия съдебен съвет и дори нареждания за "опраскване" от премиера Бойко Борисов към главния прокурор Сотир Цацаров, както се изразява Янева в един от записите.

"Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия. Ние толкова усилия положихме и понесохме загуби заради упреци, които не се доказаха за подслушване и то от страна на държавата (по случая с Цветан Цветанов, б.р.), а как си го позволяват участници да го правят или някой частно да го записва хората тогава влизаме в тяхното лично пространство. Аз не мога да забраня особено във фризьорските салони, при маникюристките - всички говорят за мене. Не мога да обръщам внимание на две свраки се събрали и си говорят", каза Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

"Не мога да коментирам нещо, което изконно съм против. Когато двама души си говорят, а някой ги записва. Първо- не мога да кажа дали са знаели или не са знаели. С цялото му уважение не ми се коментират жълтини. От това, което чух да се коментира, много правилно институциите са направили така, че тези хора не са на тези постове - това е положителното от цялата работа. Аз никога не съм се крил за моето мнение по въпроса и в Брюксел го казах искането Цветанов да получи 4 години, за операция "Червеи" трябва да получат 400 години. Аз съм казал и се получава една много интересна ситуация – Вие идвате като медии и ми задавате въпрос, аз ако не отговоря на въпроса сиреч нещо крия, ако ви отговоря следва, че се намесвам в съдебната система", допълни той.

Ключови думи

Коментари

"Няма дим без огън"...А в БГ -само дим...

Дюнер-кебап

Бате Бойко, аз доколкото разбрах от записите, двете свраки обсъждаха стратегия за "дюнерджийница на всяко кьоше" и творческото й прилагане от бат Цвъцо, за да ни предпази от тероризъм. За какво си говорят свраките?

Всичко е "Burn" и "Smoke on the water". Ние сме "Lazy", но ни правите "crazy"! Къде са "Money for Nothing", Nothing Else Matters"!

магнолиев

Прав е Боко тиквата! Двете женици наистина са с акъл на свраки, че даже и това сравнение е комплимент за свраките! Само че, и свраки, те са съдийки(нещо да кажете за българския съд?! Не ви ил побиват тръпки?!)! А едната дори беше председател на Софияския съд, назначена там от семейния й приятел - многоимотния, но неграмотен физкултурник, боковия заместник в СИКаджийската им групировка. И в разговора между свраките сатва дума и за Боко тиквата, само че той нещо се прави на разсеян и не обръща внимание. Той не обърна внимание и на записите с "ало, Ваньо" за Мишо бирата (Бог да го прости), за когото така и не се разбра, как толкова скоропостижно се озова на оня свят и кой го прати там. Боко тиквата неглижира и разговора в къщата му в Банкя с прокурора Кокинов и Миро мършата. В този разговор Кокинов директно му каза, че той е назначил пловдивския дебелак Цацаров за Главен прокурор и банкянският "гений" не го опроверга! Защо ли? Ами, хайде сега, да не се прави на ударен с мокър парцал по кухата тиква, банкянски сорт, а да коментира и този разговор между свраките! Да обясни защо му споменават името! И да престане да се измъква като мокра връв.

swr

ами прекалено показно, направо неприлично не желае да коментира свраките. Тъп е и каквото и да каже, ще се оплете. Често му се случва, знае си

ЕЕеееее...,

Това изключително нагло изказване на тиквуняка е за бис. Лично ТОЙ КОНТРОЛИРА И ЗАПОВЯДВА НЕЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ДЪРЖАВНАТА МАШИНА В бЪЛГАРИЯ.кАК ЛИ НЯКОИ ХОРА ПРОСТО ТАКА ЗАГИНАХА ПРИ ПТП БЕЗ ДОКАЗАНА ВИНА? ЛИЧНО ТОЙ СТОИ ЗАД ВОДЕВИЛА С ВОЛЕН СИДЕРОВ И НЕЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА НЕРЕЗА ЦАЦАРОВ И Т.Н И Т.н...."Не се намесвал в съдебната система".Е нямам думи и нерви повече да коментирам този негодник. Бог да съди него и цялата му орда!!!!!!!!!!!!!!!!!

доктора

лекувай се, тролче

масон

ами и зад боко те стоят - пловдивските магистрати с корени и заслуги преди 89, набрали много сила след 89. той ги обслужваше, сега те него. тези са ненормалници всички, но опасни за живота. и колев беше в шайката от 90-те. има много други, които не са толкова високопоставени, но много опасни - мафиотизирани и безмилостни. цацата и боко са им гаранцията да не им паднат главите. много труд са положили за да държат тоталитариза жив.

Хаха

Боко опраска две свраки

mardafi

Ми неясно защо от записа липсва определението тъп педераст с което свраките наричат Тикван

Е,е,ееее...,

ЩОМ ЕДНА МУТРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБИРАНА ОТ "НАРОДА"НА ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА,ТО ТОЗИ "НАРОД" НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР И НЕ Е ЗА ЖАЛЕНЕ.ТОЙ ПРОСТО СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.

Виктор

Допусната е грешка в транскрипцията: "Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия." не може да е вярно, защото "Да НЕ коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия." е вярно.

анализирай това

Изгледах видеото - не казва свраки, а каки. Казва го съвсем ясно - и други медии обаче пишат свраки - явно тече някаква координирана медийна манипулация. Ще стане като с "лошия човешки материал" - Бойко не е казвал тези думи, но e абсолютно прав

мяу

На тоя с големите букви, всичко друго му е малко. Всичко!

Радев

По стар милиционерски обичай Тиквоча премества фокуса от съдържанието към източниците.

Николов

Вижте само какво отношение към Председателката на Софийския градски съд и нейната заместничка. Те дори още на са отстранени, няма съдебно решение дали са виновни. Един премиер говори така за висши магистрати. А помните ли какви драми имаше когато ги назначаваха. Цялото общество знаеше чии хора са. И сега- свраки, каки, фризьорки, маникюристки.Хора , опомнете се ,не говорете простотии тук, не плюйте този или онзи. Мислете за нивото на обществения ни живот, за равнището на морала, за това кой,какъв пример дава. Тези,които подкрепят подобно ниво защо трябва да ни го дават за пример,като то е стигнало дъното на посредствеността и простотията.

Рапоня, както и Сортира се правят на разсеяни. Но пред популацията от търпеливи олигофрени номерът минава. Още колко има да ви яхат, ехее...

xyz

Речникът на бай Ганьо Борисов е толкова уникален, че е излишна всякаква експертиза за доказване на автентичността на разговора между “двете каки“. Впрочем, доколкото съм запознат с езика на улицата, да опраскаш някоя кака означава да й го .....Може и това да е имал предвид като е разговарял с Цацаров, но не съм сигурен дали на последния му става.

socialen

Борисов беше хванат за пореден път! Оставка на Борисов и 13главата олигархична Ламя на Борисов, незнайно защо наречена от някои "правителство"!

DogWoman

За съжаление са наистина две каки, които си говорят. Едната кака - бивш председател на СГС. "В името на народа" и така нататък. Другата кака я записва. Не е ли тъжно?

Деян

Не изопачавайте думите на Борисов. Той каза две свраки, а не две каки.

бойко

Борисов е високо образован той използва думи лош материял - какво ходите след мен като ПАТКИ а сега и тези две СВРАКИ ЗА ХОРА С ЮРЕДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ КИТО РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ И БЯХА ТЕХНИ ПЪРВИ И СЕМЕИНИ ПРИЯТЕЛИ за тях думите приятел искреност морал честност са заменени с икономически интиреси но най лошото е че у нас няма журналистика а само статисти и без собствено мнение

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.