Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Въоръжени са открили стрелба на няколко места в Париж късно тази вечер. Световните медии съобщават за различен брой загинали.

В същото време в района на Стад дьо Франс са чути три експлозии. Там се играеше приятелската футболна среща между Франция и Германия. 

Президентът Франсоа Оланд е бил на стадиона и е бил евакуиран.

Данните за нападения има в 11-и район на френската столица. 

Кореспондент на БиБиСи предава, че вижда пред себе си над 10 тела на улицата - или мъртви, или тежко ранени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ключови думи

Коментари

Импала

и 60 заложници в концертна зала

/Не/Развеселен

мога само да се надявам, че жертвите, дадени от европейците ще накарат политиците от континента да преосмислят позицията си при приема на нови и нови маси мюсюлмани. Тези хора не са интегруеми, те са заплаха за нашия континент и както се вижда, въплъщение на чистото зло в този свят, агенти на Сатаната, изпратени да убият християните. Бог да прости загиналите.

Абе видяхме и християнският морал - духовници обърнали църкви в Западна Европа на публичен дом

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Нема страшно, политкоректните медии пишат, че канцлерката владее положението. Така го владее, че никой в Германия не знае колко души са влезли. Оказва се, че на мнозинството им се губят следите. Казват, че се криели, за да не ги регистрират. За какво са дошли тогава и от какво смятат да се препитават като нелегални, не питай. Политкоректните медии пишат, че престъпността на имигрантите не била по-висока от тази на немците. За кои имигранти става дума -- за тези, които са под око или за другите, които никой не знае колко са и къде са, също не питай. Какво толкова съгреши Европа, та беше наказана с тази кикимора, пък съвсем не питай.

И ако тези 60 заложници имат официалното право, да носят оръжие, и само половината да се възползват от това си право, какво би станало с тези 2-3 "терористи"?

тука е така

Тоя па и той!Никакво въоръжаване на цивилни хора,по никакъв начин!

Alek

Веднага да се свика Консултативния съвет за национална сигурност. Това е огромна потенциална заплаха!

Анонимен

Просто нямам коментар за лудостта и зверствата в този свят.

тука е така

Европа трябваше да си стегне първо ЕВРОПА като цяла такава и после да тръгва да раздава справеведливост!Още не можем да се оправим на балканите,вместо да забогатеят балканите и да се случи бизнес тука в нашия регион,сега цяла Европа е разкрачена!Вместо Б-я да се направи правова държава и Гърция и Румъния и Македония и Албания и Сърбия!Ей го на!

Оланд току-що обяви извънредно положение в цялата страна и затвори границите. Когато ви казвах, че скоро ще трябва да се охраняват границите откъм Германия, не знаех колко скоро.

тука е така

Какво общо има Германия само нз?Ти Кале знаеш ли къде е?Ей направо по някога се чудя на капацитети като теб!

Време е тази мюсюлманска сган да бъде върната там от където идва и ако искат да се избиват взаимно, приятно им избиване. Това са хора жадни за кръв и нищо друго. Опомнете се политици и престанете да се чувствате задължени да бъдете политически прави. Животът на народа, който ви е избрал зависи от вас. Тази заплаха трябва да бъде отстранена. Невъзможно е човек, който е възпитан от дете в тази кръвожадна религия, да бяга от възможността да пролее кръвта на неверниците, а такива в техните страни колкото щеш. Те не бягат, за да спасят живота си, а за да търсят нови полета с "неверници", които да избиват.

Маг

Е така е. Те християните като теб са мигар много миролюбиви. Атомни бомби, геноциди, кланета. Комунизъм. А бе ще да знаеш, това християнство, открит привърженик на човекоядството, е много хуманно. А и тези който бягат от ада на войната, бягат от точно същите психопати, мислещи по абсолютно същият начин като теб, или по точно, ти като тях. Та тези психопати, желаят им на хората земята, за да си разпространят популацията си на тяхно място, че нещо в окупирана Палестина, мястото за охолен начин на живот, на еднакви паразитиращи елементи, не им стига, и сега искат още земя. И тези същите, сега си отмъщават, че преди два дни, ЕС им наложи ограниченията да си етикират продуктите произведени в окупираните тях територии, с истинските им имена, а не с грифа Произведено в Израел, и това сега е отговора на израелската страна. Но на еврействащ малоумник. Това няма как да му стане ясно. То си обожава наркотика, че мюсюлманите му били виновни, понеже така са му снесли, именно тези същите еврейски медийни слуги на Цион. А в това време, въобще не стопля! че точно тези на който им се възхищава, яко си го клатят, чрез подставените им кукли на конци, на власт в света, като евреина по майка Путин например. Но на гнусна, и зомбирана овца, още по гнусен овен и е нужна.

тука е така

Който не е разбрал само да повторя ИСЛЯМ=Тероризъм!

тука е така

И никой няма право да ме банне за такова мнение ВЕЧЕ!Маските паднаха и глупаците вече осъзнаха че има нещо грешно в Исляма,ИГНОРИРАЙТЕ ТОВА!!!!

Войн

Да има то исляма е толкова сгрешен, че трябва с куршуми и бомби, танкове да бъде поправен завинаги.,....

Маг

И от къде разбра че стрелците и бомбаджиите са мюсюлмани? като все още нищо не се знае. А а а да а а а знаеш ги тези неща, от достоверните медии, буквално изтъргващи мозъкът им, на такива като теб. Ето защо нищо няма да им върви в живота им на такива като теб. Робуват на една много плиткоскроена лъжа, а очакват да живеят в истината. Жалки форми на човеци са такива като теб.

тука е така

Абе къде ги четете тия неща,гледам CNN,BBC и още ТВ,говори се за 43жертви и преди малко изкараха 100заложника!

Вижте текста в бялото поле на CNN.

15/15

Първосигнално е за атаките да се обвиняват директно бежанците. 100% те са дело на местни. Проблемът е възникнал десетилетия назад. Във Франция има гражданска война.

ТВ

Самият факт че се случва точно в такъв сюблимен и напрегнат момент с ПРИШЪЛЦИТЕ е повече от показателен. ФАКТ е че заедно с пришълците пристигат и внедрени екстремисти от ИД. Има прекалено много доказателства (снимков и филмов материал) за свободната движение на екстремисти от ИД, с типичните им знамена и т.н. по улиците на европейските градове. До кога питам ще си затваряме очите за ОЧЕИЗВАДНАТА истина?!?!?!?!?!?

Войн

Тъп си на галош, какво да ти обяснява човек, дано те изнасилят джихади или чеченци, да ти дойде малко акъл тапанар....

9800

Голяма трагедия и също голям резил за френските тайни служби и полиция. Цецо Цветанов (Тъпото) да не е станал министър на вътрешните работи на Франция?

ТВ

Долу Меркел и политиката на ЕС!!!

ТВ

Последно до този час има инфо за около 120 убити.

Липсата на някаква обща емиграционна и външна политика на ЕС почва да се усеща много силно.

Дени

Орлите на Смъртта е погрешен превод. Това са Eagles of Death Metal. Тоест Орлите на дет метъла.

009

Ето резултата от "умерената опозиция", "толерантността", "демократизирането на арабските държави", "единната европейска политика"...

А да видим сега кой ще е против и кой ще подкрепи Путин?!

mardafi

Така ще е - докато в Париж виждаш повоче мангали отколкото бели хора все ще бъде така - поздрав за всички толерасти

socialen

Трагедия! Човек се пита какво правят тайните служби! Защо тази организация е останала незабелязана!

Незнаеш ли, разлагат се от неолиберализма и другите подобни твои простотии.

Забрави ли, че Оланд е социалист, следователни - некадърник.

THE LITTLE APLE

Тайни служби? Тези са навсякъде - в полиция, армия, държавна администрация, на ключови позиции в стратегически отрасли - транспорт, енергетика, съобщения, комуникации и пр. Докато не се направи антиислямска лустрация - няма спасение от задалата се катастрофа. В сравнение с нея, настоящите събития ще изглеждат само, като психологическа атака. Европа свърши, но не ще да си признае.

хм

Няма никаква логика Русия да води война с ИДИЛ(макар че те удрят опозицията а не ИДИЛ), а Франция да е обект на мега терористична атака. Кремъл бяха супер гневни заради карикатурите на Шарли Ебдо за руския самолет в Египет, а Оланд отказа да наложи цензура. Но това може да бъде само повод за кървавата отмъстителност на Джуджи. Истината е че Френското общество е слабо и разделено, а това предизвиква типове като Путин да правят опити да го блокират напълно. Наличието на силна подкрепа за Льо Пен във Франция е основната причина за постоянната терористична агресия. Чувството, че всеки момент може да бъде свален Оланд и Льо Пен или подобни да поемат Франция и да блокират ЕС. Обратно ако Льо Пен вземе властта това ще дестабилизира още повече самата Франция, защото тогава Англия, САЩ и Германия открито ще поведат битка с национализма. Просто френското общество е задължено да оттегли напълно подкрепака си за Льо Пен и крайната десница. Само тогава имат шанс да се спасят от коварни типове като Путин, Иран, Хизбула и подобни.

йойо

тоест, ти смяташ, че Путин и компания са седнали и организирали снощните нападения?

Развеселен

има логика, че Русия се пази, а разхайтена Европа не!

THE LITTLE APLE

Какъв национализъм, каква Льо Пен? Убиха 160 !!! души насред Париж за броени минути, те седнали да се притесняват от национализма?! Политкоректността ви е изпила мозъка...

TheRock

Зад това стои Русия!!

/Не/Развеселен

не ви ли е срам да пишете простотии? ИДИЛ бяха идентифицирани като извършител от самия Оланд

oland

НЕ, Костов е виновен!

Ощавен маркиз

С лек маркизки свян требе да ви призная, приятели, че кракът ми не още стъпвал в Париж. А го обичам, по душевна презумпция, този град от юношеските си годинки. От снощи – тройно повече. Ако дойде време да се сбират доброволци за защита на френската столица от терористични изроди - пишете ме вътре, още въртя шпагата и други смертельни пособия доста задоволително… Напоследък обаче, стигам до извода, че требе да се организира общочеловечески референдум за стриктно ограничаване или пълна забрана на производството и търговията с КАЛАШНИЦИ! Както стана с кашишките мини и некои БОВ. Отдавна е ясно за световното демократично и миролюбиво гражданство, че съчетанието „лумпенизиран малоумник-калашник” е пагубно за съдбините на хомо сапиенс/луденс и хода на неговото глобално цивилизоване. Ако след такава мярка олигофреничните фанатици се спрат на друг скорострелен вид оръжие - да бъде и то ликвидирано… Докато ги докараме до битка лице в лице и рицарската, па тогава да видим, кой по-мургав, кой по-бел. А, дай бог, и с приказка да моем да се разберем. 21-вият ни век се срива морално с тва сатанинско бомбене и автоматична стрелба по нищо неподозиращи, отпочиващи и веселящи се люде. Дори във ВСВ-то, като изключим хитлеристките газови камери и красно-сталинските масови разстрели и душегубки, нема такива сатанински изстъпления. Пътят към ада на терористичния „глобализъм” ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕСЕЧЕН СЪС СИЛА И СПРАВЕДЛИВИ ЕДИНОДЕЙСТВИЯ на Човечеството ни! Самонадеяните гео-стратегически бабаитлъци и потривания на алчни властови кунки около едно-, дву- и многополюсната центробежност на синята ни планета могат само да я окървавят летално и да я изтрият от вселенската карта.

ggg

Ми посъбра се оръжие за чистене и сега ще си го изчистят,формулата вече е използвана след 11.09. То не беше Ирак то не беше Афганистан е сега е ред някъде другаде да чистим старите боеприпаси съответно да гласуваме нови бюджети,нови врътки............БЕ ВСИЧКО Е ПАРИ .............

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.