Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Битката за Плевен между ГЕРБ и Реформаторския блок се ожесточава. Зам.-председателят на ДБГ и шеф на предизборния щаб Найден Зеленогорски обвини активистите на партията на Бойко Борисов, че купуват гласове в съглашателство с местните ромски лидери, а на свой ред герберите отвърнаха със сигнал срещу самия Зеленогорски, че е предлагал имотна облага срещу вот. И всичко това се пренесе в Икономическа полиция, където заместникът на Меглена Кунева е бил привикан, за да дава обяснения.

Като негов защитник ДБГ веднага е излъчила юристът на партията Даниел Вълчев, който заедно със самата Кунева пристигна по спешност в областния град.

От МВР обясниха, че Зеленогорски бил призован да даде обяснение по нареждане на прокуратурата. Поводът - сигналът на ГЕРБ.

Междувременно зам.-председателят на ДСБ и здравен министър Петър Москов пусна любопитен статус в профила си във фейсбук. Той гласи:

"Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: "ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА."

Ключови думи

Коментари

Малеее... Коалицьонните партнери хем се осраха, хем се замерят с изпражненията.

тука е така

Айде упралението на Турция и Русия не е далеч от Б-я!

Бобо

Преди четири години Герб и лично Цветанов водиха отвратителна кампания в Плевен , отстраниха един свестен кмет- Зеленогорски . Човека съживи града след пияницата Петков. Кандидата на Герб едно безлично и некомпетентно докторче ги провали окончателно . Сега наглите гербаджии излизат с приказките за крадеца , абе пичове всички пари са във вас , в цяла България се знае , че ако някой купува гласове това сте вие и Доган . Реформаторите нямат пари да се усмихнат, що не измислихте нещо друго , но то Цецо мозъка какво ли да измисли .

Трън

Че чия е прокуратурата и мвр? За едни будали питам.

И

Тези ожесточени битки показват, колко много може да се открадне за 4 години. Въпреки, че се дават 50% на Боеко, пак стига за цял живот и обучение на децата в чужбина.

ина

Излагации!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.