Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателите Европейската комисия, Европейския съвет и Европейския парламент дойдоха тази вечер в Европейския парламент в Брюксел, за да открият заедно с българския премиер Бойко Борисов изложба на съкровището от Варненския некропол – най-старото обработено злато в света, датиращо отпреди 6 000 години.

Жан-Клод Юнкер, Доналд Туск и Мартин Шулц обсипаха със суперлативи България и нейния лидер. Най-колоритен беше Юнкер, който нарече Борисов „златното момче на България“ и завърши изказването си с: „Да живее Варна! Да живее България! И министър-председателят!“

„Не вярвам, че всички хора тук, в тази сграда, знаят, че България, между другото – и Румъния – принадлежат към страните с най-старото и най-важно културно наследство на нашия континент“, каза Шулц. „Тази изложба е принос към борбата против липсата на знание и предразсъдъците...Тази изложба идва навреме, за да покаже великото наследство на тази велика държава-членка на ЕС, която е България“.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Слугинажът най-много обича да го похвалят колко добре е измил подлогата.

socialen

Данъчният магьосник Юнкер знае най-добре. Докато Борисов прави квото Големите Началници му наредят е златен. Фактът, че Борисов унищожи 245.000 работни места, остави така близо 1 милион българи без доходи и препитание, забатачи Икономиката в Депресия и предизвика финансова криза, говори само по себе си, че Борисов е катастрофа за страната. След 3.5 години еднолично катастрофално "управление" на Борисов на неконтролируемия хаос се чудят кое по-напред да реформират.

socialen

Това съкровище явно вече принадлежи на Борисов.

Две руски комунистически тролчета вече заработват храчейки обичаните си лъжи и пропаганда .Особено кретена социален бълващ откровени лъжи .Същия явно е получил ново назначение след като стана за смях в сайта на Дневник .Жалки нещастници .

Ако са комунистически, значи са побратими на Бойко. Той едно време напусна МВР, за да си запази партийния билет и стана мафи... ъъъ "оперативно интересен".

Как стана "за смях", баннаха ли го от тоя бастион на свободата на словото, в който лошо за Бойко не може да се пише? А оня герберотрол, дето беше препостил листа с инструкциите на първо място ли е в ранкинга?

tibia

За някои е непоносимо България да бъде сред елита на Европа. Точно при посещенията на Борисов в чужбина, особено на срещи на високо равнище в ЕС, у нас на някои перекендетa не им издържат нервите! Вече ясно се вижда, че в една или друга степен, почти всички разноцветни негодници си намериха майстора в лицето на Бойко Борисов! Страхотен резултат!

DogWoman

Добър ход. Днес златните момчета са от волейболния отбор, но рекламата си е реклама и не трябва да се подценява.

Милен

"Най-добрите ги мразят само нещастници"

009

Когато чужденеца ти прави паметник е защото си ПРЕДАТЕЛ. (Златен не ами платинен е Тиквоний за американци и евроГейци. За изпроводяк Ердоган щепгопощастливи отзад щото кой друг идиот би унищожил енергийната мощ на България за да я предаде в ръцете на турчолята? РАЗБИРА СЕ - ЗЛАТНИЯ. ОТ НАЙ-ЗЛАТНИТЕ

Под друга една статия породисто българче за малко да получи разрив на сърцето от яд, че сме били Германия на волейбол, а вие ми разказвате за европейци и за златни момчета. Ъпсурт!

тука е така

А Бойко дали разбира че го "пасът" по този начин?

socialen

Като е златен, Юнкер да го вземе, сложи във витрина и да си го наблюдава и показва. На мен Борисов не ми трябва.

socialen

Където и да отиде, само го бъзикат, защото го виждат какво представлява. Не само, че не ни искат в Шенген, но и ако имаше начин, щяха да ни изритат и от ЕС.

kostovist

И как си представяте цигането от Драгалевци в тая компания и до това злато, а?

Прав си, той се справяше и без злато, защото си знаеше работата

Браво на Милен!

Бий ги на волейбол, покажи им злато на 7000 години и внимавай с колесника!

Бобо

Нещо не е наред, щом брюкселските педали го удариха на хвалби по адрес на простата тиква.

Колорадски Бръмбар

Топлите анални отношения между кратуните Борисов и Юнкер са като вица за онзи, който ебал мечка, и после цял живот тя му носила мед.

бах маа му

все пак доста знаково, доста знаково........тримата големи на изложба да хвалят българите....

шпек

Интелектуалното ниво на мразещите Борисов не надвишава нивото на колорадския бръмбар. Бърка ви в мозъците и така ви личи, че ако бяхте на себе си, щяхте да се скриете в дън земя! Ама тъпанар и акъл, е като Снежната царица на плажа в Царево!

Колорадски Бръмбар

Карчо, пусни шпека, и поеми малката тиквена дръжка на своя любим комунистически герой, другаря Бойко Борисов, че ще ти отива повече.

Развеселен

сега местното ДСБ ще обясни как и Юнкер не е десен - само Костича, Радан и братята Буш

Хук

Трябва да оценим по достойнство познанията за топлите анални отношения. На мен ми прилича на преразказ по спомени за прекрасни преживявания!

Ощавен маркиз

Защо толку тъга и гнев Кремлеев и тука, бре, нац-комунделски троляци?... Напънете се, изакайте поне две патреотически словца – поне затова, че такава импозантна, категорична /и сърдечна, забележете/ легитимация на варненското злато и първата високотехнологична царско-жреческа култура в Европа досега не е имало. Ма, то, може ли недоучен марксист-путинец да го вълнува лъскавият метал, освен във вид на кюлче, ланец или швейцарски сахат… Аз лично получавам силно удоволствие от такова „политизирано” събитийце. Е, верно, има весели моменти, но знам, разбирам ви, дарагие петопутники, лъха и малко скука от целата церемония. Не е, не е некак пълна и нагорещена тя, като да беше се произвела в братска Масква. Нема ги онези мазни вендузи /из нашенско така викаме на мощния поцелуй/ по сички възможни бузи. Нема го онва бързане към банкетната зала, където побеждаешчето другарство се развихря в още по-необуздана степен, в олигофренни тостове, пацелуи вече само уста в уста, казачоци и сластни азиатски покършвания… Па, на заранта, не знаеш жив ли си, умрел ли си, или ше потропат на хотелската ти комната, да те отведат на расстрель… Нищо, при некое следващо гостуване на варненското археологическо чудище, да предположим, в силно военизираната столица на Евразийския хаганат, може би в чест на 100-гадавшчината от ВОСР, ще паживьом/увидим истинското признание на БГ-губернското цивилизационно местенце и значимост. Направо ши на удушат от прегръдки и вендузи. Чекане му е майката, уважаемие петопутотроляци.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.