Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европа ще се справи с миграционната криза, но ще има бунтове в Германия. За това предупреди републиканският претендент за президентския пост Доналд Тръмп, цитиран от „Фокус”.

Според него „гостоприемната политика на германската канцлерка Ангела Меркел към мигрантите е „лудост“ и тази политика само ще предизвика бунтове в страната”, пише Daily Nation.

„Каквото и да се случва в Германия, винаги съм мислел че Меркел е, да кажем, ей толкова велик лидер“, казва Тръмп и в предаването „С лице към нацията“ по американската телевизия CBS.

Но веднага добавя:

„Това, което тя направи в Германия е лудост. Това е лудост“.

Напоследък популярността на Доналд Тръмп нараства заради именно заради неговата антиимиграционна платформа.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Тръмп е условно прав, но не знае защо е прав. Проблемът на Европа не е имигрантския поток. Проблемът на Европа е липсата на механизъм, подобен на тоя в Щатите, който да може да поеме имигрантския поток и за едно поколение да направи от бежанците граждани на Европа, както в Щатите стават американци. А няма механизъм, защото Европа е все още бастион на расизма и ксенофобията, дори в най-напредналите си части.

ТН

А ти сигурен ли си, че те стават граждани на САЩ и се кълнат в американската конституция? Защото аз четох за социологически изследвания, според които огромен брой хора мюсюлмани са доволни от това, което им предоставя американската конституция, но при първа възможност биха я заменили с шариата, защото им се струвала по-напреднала система от правила. Я иди из големите европейски градове и виж турските, арабските и като цяло мюсюлманските анклави. Малки общности в голямата общност. Имат всичко: регистрират си религиозни организации, правят им джамии, постоянно им изсипват пари за интеграция (някой излъгал европейците, че интеграцията е финансов процес, а не мисловен, халал да им е), пренасят бизнес моделите от своите страни - дюнери, локуми, арабски ресторанти, носят си бурките и забрадките, жените им грам от официалния език на вдяват? Това ли е интеграция? По кое личи, че са поевропейчили? По това, че налагт жените си масово? По това, че за тях обществото трябва да се устройва според религиозните повели? Та те гледат на европейците секуларисти като на върховни грешници. За тях ние европейците сме слабаци, хаховци, които плямпат за права и демокрация. И, да, те си знаят правата, щом стане въпрос за тяхната изгода. Иначе, йок!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.