Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Делян Пеевски пратил телевизионен екип в дома на Атанас Чобанов, главния редактор на сайта "Биволъ".

Това съобщи днес самият сайт.

Тази сутрин на адреса в парижкото предградие, където живее Чобанов, се появил снимачен екип на телевизия „Канал 3". Членовете му се представили на съпругата му като колеги. Те поискали да влязат в апартамента, разпитвали дали това е „социално жилище“ и снимали сградата, твърди "Биволъ".

Това станало в отсъствието на Чобанов. В момента той е в норвежкия град Лилехамер, където представлява българската разследваща журналистика. Там се провежда Световната конференция на разследващите журналисти, събрала 850 души от 120 държави.

Още утре Чобанов ще депозира във френската прокуратура жалба за тормоз от страна на овластеното лице Делян Пеевски, бивш директор на ДАНС, настоящ депутат, вече официален собственик на „Канал 3", и акционер в „Булгартабак“, обявява сайтът. Към жалбата ще бъде приложено и разследване, което уличава документално Пеевски в укриване на десетки милиони евро доходи с неясен произход.

От "Биволъ" твърдят също, че причина за атаката на медиите на Пеевски срещу сайта е заради последните му разкрития. Сайтът писа, че свързани със собствениците на ПИБ лица са откраднали 20 милиона евро от храните за бедни в Румъния. Следите на парите водят към Кипър, където ПИБ имал филиал. По следите им били Европейската служба за борба с измамите - ОЛАФ, и румънски прокурори.

Ключови думи

Коментари

Бивол и ние да отидем на частната улица на пееевски! После на гости на сокол бей.Така правят в Италия на мафиотите.

DogWoman

Е, и? Късметлии са, че в Париж е скъпичко да туриш трийсетина умници от типа на Петното с плакати и транспаранти всяка сутрин.

дебелян пеевский

Бивол са единствената читава наша разследваща медия. Всичко друго е или редки, или миризливи, или и двете.

socialen

Всеки си измива ръцете с Пеевски. Надуха един балон и сега се чудят как да се измъкнат. С Борисов и Цветанов Простотията не спира!

Adrian

това са герберасти, които слагат минуси

SRQBoyboy

ако човек не знае нищо за България и погледне единствено Пеевски и Сидеров би помислил, че става дума за бантустан с бели хора. Боже, и некои хора имат наглостта да наричат това демокрация. Парламентът е пълен с пациенти и криминални типове, които си купуват мандатите.

socialen

На човек не му трябва само да погледне Борисов и Цветанов, за да разбере тоталната морална деградация на нашата неолиберална пародия на Държава.

Къде успя да събереш "неолиберална пародия" заедно с ББ и ЦЦ? В малоумието си?

socialen

След като Борисов без образование е "премиерче", строителният магнат Плевнелиев е "Президент", защо Пеевски да не е политик, депутат и бивш шеф на ДАНС. Пеевски е например много по-образован от Борисов и Цветанов.

Джони

"социалния", спри се. Ще се задавиш от злоба...

Радев

Хехе, от "Блиц" разбираме, че днес "Телеграф" квичи от първа страница как "Бивол" клеветял Боко и Пеевски. Вече открито ги слагат в един кюп.

15/15

Това е целта и винаги е била, но няма да се получи, защото делата са важни.

Селезньова

Луд фен съм на "Телеграф", Пиг.бг и Близ.бг! Само от там се научават истините за живота в БГ и за непорочното зачатие на империята на ДПС (някои толерасти гадно подиграват, че било абревиатура на "Дебелян Пеевски-Свинята"). Мустака, колкото и да се сили от Белград не може да засенчи и пребори истините, които се сервират от угодните на ДПС медии. Крайно време е Блъсков, Кеворкян, Тошев и Велева да се сберат и напишат един апотеоз на възхваляващата журналистика. Недялков да им помогне с кампания. Само това е начина и пътя по който БГ ще се освободи от европейските ценности и ще се върне на историческия си път към Средна Азия и Сибир!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.